Ma 2023 január 31. Marcella napja van. Holnap Ignác napja lesz.
Bayer Zsolt: Az európaiak

Bayer Zsolt: Az európaiak

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Halálos fenyegetés érkezett...

]]>A családjuk kiirtásával fenyegetik a konzervatív újságírókat]]>

Miután néhány napja a szélsőjobbos múltú, jelenleg momentumos ellenzéki főtüntető kijelentette, hogy nem maradt más eszközük, mint az erőszak, a konzervatív ]]>PécsMa.hu]]> újságírói több fenyegetést is kaptak. Az egyik gyermekeik és a szüleik kiirtásáról szólt - ]]>írja]]> a lap.

Mint ahogy arról az Origo is beszámolt, a néhány éve még a melegek savval, tojással való megdobálásáról álmodozó, antiszemita és cigányellenes Nemes Balázs, a Momentum Mozgalom pécsi elnöke a legutóbbi ellenzéki bohóckodáson – melyen ott volt Mellár Tamás, az MSZP-P-frakciószövetség tagja, Kunszt Márta DK-s, Szakács László MSZP-s politikus – ]]>kijelentette]]>, hogy nincs más eszközük, mint az erőszak.

Ezt követően megdobálták a Dunántúli Napló szerkesztőségét, most pedig az egyik Pécsi Tudományegyetem (PTE) dolgozó – aki szintén ott volt a Nemes Balázs-féle tüntetésen – azzal zsarolta meg a PécsMa munkatársait, hogy ha nem azt teszik, amit ő szeretne, akkor majd tojással dobálják meg őket.

Az ilyen csip-csup megoldásnál durvább levelet kapott a szerkesztőség egy szintén ellenzéki aktivistától, aki már nem állt meg a forradalmi tojásdobálásnál.

A civilben egyébként egy iskolában gyerekekkel foglalkozó (!) és Soros György egyeteme mellett kiálló aktivista azt írta: Dögöljön meg a gyereketek, ilyen fattya ne legyen senkinek, sunyi Orbán bérencek. A szavak fognak. Meg fogtok dögleni. Meg az anyátok is.

Nem ez volt az első ilyen fenyegetés: évekkel ezelőtt például neonácik részéről érkezett meggyilkolásukról szóló üzenet, de idén tavasszal a PTE egy másik doktorandusza nyilvános kivégzésre buzdított a lap egyik munkatársa ellen.Szintén a PTE-n oktathatott az az „illető", aki telefonon fenyegette meg a PécsMa újságíróit, a másik balliberális RTL Klubnak tudósító pedig családjuk zaklatásával fenyegetett korábban.

A fenyegetések ügyében a rendőrség jár el - jelentette ki a lap munkatársa.

(Az adott iskola igazgatójának kérésére, és az ott folyó nevelési munka zavartalansága, valamint a személyiségi jogok miatt nem hozták nyilvánosságra a fenyegető személyét, sem az iskola nevét.)

A cikk szerkesztőségi cikként jelent meg az újságírókat ért fenyegetések, zaklatások miatt.

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Kultúra (6) Irodalmi kávéház (516) Emberi kapcsolatok (36) Tereb (142) Életmód (1) Mozaik (83) Politika (1581) Tv fotel (65) Rejtőzködő magyarország (168) Egészség (50) Sport (729) Flag gondolja (33) Vetítő (30) Mondom a magamét (6583) Történelem (15) Autómánia (61) Jobbegyenes (2536) Heti lámpás (260) Nagyvilág (1305) Gasztronómia (539) Gazdaság (675) Belföld (8) Titkok és talányok (12) Szépségápolás (15) Alámerült atlantiszom (142) Mozi világ (440)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>