Ma 2021 szeptember 18. Diána napja van. Holnap Vilhelmina napja lesz.
Bayer Zsolt: Megszólaltak!

Bayer Zsolt: Megszólaltak!

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Ezt olvassák el! Megszólaltak a finggal piros tojást festő seggfejek!

Van itt bárki, aki emlekszik arra, hogy ezek a gazemberek egy szót szóltak 2006-ban? Ugye milyen érdekes?

AI - és kedves Massimo! Elmehetttek ti a picsába!

]]>Amnesty International: A magyar rendőrségnek nem szabad felesleges és túlzott erőt alkalmaznia a békés tüntetőkkel szemben]]>

2018. december 17. 22:14

Az Amnesty International a békés tiltakozókkal szembeni szükségtelen és eltúlzott erő alkalmazásának megnyilvánulásait tapasztalta az előző esti tüntetésekkor.

Az Amnesty International hétfő este Londonban kiadott állásfoglalása szerint a magyar rendőrségnek a békés tüntetőkkel szemben nem szabad felesleges és túlzott erőt alkalmaznia, beleértve a könnygáz használatát.

Az  emberi jogi szervezetének közleménye szerint az előző esti tüntetésen az AI a békés tiltakozókkal szembeni szükségtelen és eltúlzott erő alkalmazásának megnyilvánulásait tapasztalta, könnygáz bevetésével együtt, és ennek nem szabad megismétlődnie.

A felhívás szerint, amelyet Massimo Moratti, az Amnesty International európai programjának igazgatóhelyettese adott ki, a rendőrség szigorúan csak akkor használhat erőt, ha ez szükséges, és ha az erőszakcselekmények megfékezésének minden egyéb módja eredménytelen maradt.

A közlemény szerint az, hogy előző este erővel távolítottak el két ellenzéki parlamenti képviselőt az MTVA épületéből, mutatja, hogy a magyar hatóságok milyen elszántsággal folytatják fellépésüket az ellenvélemény bármilyen megnyilvánulási formája ellen. Ez sérti azokat a magyar törvényeket, amelyek mentességet biztosítanak a parlamenti képviselőknek és lehetővé teszik bejutásukat minden közintézménybe, emellett ellentmond a szabad véleménynyilvánításhoz fűződő jog tiszteletben tartására Magyarország által vállalt nemzetközi kötelezettségeknek – áll az Amnesty International hétfői londoni közleményében.

(MTI)

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gazdaság (662) Rejtőzködő magyarország (168) Kultúra (6) Tereb (138) Szépségápolás (15) Alámerült atlantiszom (142) Flag gondolja (33) Mozaik (83) Mondom a magamét (5574) Autómánia (61) Nagyvilág (1458) Történelem (14) Emberi kapcsolatok (36) Mozi világ (440) Jobbegyenes (2113) Sport (729) Gasztronómia (539) Heti lámpás (255) Irodalmi kávéház (505) Titkok és talányok (12) Egészség (50) Belföld (6) Tv fotel (65) Életmód (1) Politika (1578) Vetítő (30)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>