Ma 2023 december 05. Vilma napja van. Holnap Miklós napja lesz.
7dbbc5d10c3773f0ad7447785692cbc9.jpg

Bayer Zsolt: Kartávolság (3.)

Flag

Szöveg méret

2
Átlag: 2 (1 szavazat)

„Hvg.hu: És az nem lehetséges forgatókönyv, hogy a jelenlegi érzületek eluralkodása és például a Nyugat Orbán-képének hirtelen javulása olyan EU-nak ágyazhat meg, {...}

{...} melyet a közös ellenségkép, a vélt európai értékek, valamint a fehér keresztény többség megtartásának deklarált célja tartanak össze?

Más szóval: az elzárkózás és a xenofóbia teremti meg az eleddig annyira hiányolt európai szolidaritást?

V. S.: Ha Európa ezt a csúf arcát mutatja, akkor nem lesz képes gazdasági sikerekre. Az EU-nak már most is komoly demográfiai problémái vannak, és szüksége van bevándorlásra, kell a fiatal munkaerő, amely eltartja az előbb említett fehér keresztényeket, ha azok nyugdíjas korba lépnek.

Hvg.hu: Igen, de ezt nem csak bevándorlással lehet megoldani, mondja Orbán, aki megmutatná Európának, hogyan kell a családokat megerősíteni, a nőket pedig arra ösztönözni, hogy karrierálmok kergetése helyett inkább gyermeket neveljenek.

V. S.: Persze, egyre többfelé hallani a retorikát, hogy a multikulti káros, a bevándorlás helyett inkább vállaljunk több gyereket, és így tovább. De ez nem lehet a siker receptje. Ezek nem jövőbemutató elgondolások. Szerintem az ilyesfajta gondolkodásból csak az következhet, hogy Magyarország és Európa egy idő után valamiféle skanzenné válik, amit legfeljebb a turisták látogatnak nagy örömmel, az európai fiatalok viszont inkább Latin-Amerikában és Ázsiában próbálnak maguknak munkát találni.”

Ugye, kezdik már érteni? A „mérvadónak”, a „magas értelmiség hetilapjának” elkönyvelt HVG „vélt európai értékekről” beszél, és mélységesen elítélendőnek tartja a „fehér keresztény többség megtartásának” deklarált célját. Ez a lap és újságírójának véleménye szerint maga a xenofóbia és az elzárkózás. Az amerikai professzor pedig hevesen helyesel, és ezt tartja Európa csúf arcának. Szerinte a több gyerek nem jövőbe mutató elgondolás. Nem a gyerekvállalás üdvözít, hanem a bevándorlás. Majd persze önellentmondásba keveredik, mert hát ha egyszer Európa demográfiai válságban van, mint mondja (abban van), viszont ezt bevándorlókkal orvosoljuk, akkor az európai fiatalok nem azért mennek el Európából, mert skanzennek tartják, hanem azért, mert már most sem kapnak munkát. Spanyolországban ötven százalék felett van a fiatalkori munkanélküliség, de érdekes módon a Daimler Benz elnöke nem azt mondta, hogy a spanyol (és más európai) fiatalokra vár, mint motivált és fiatal munkaerőre, hanem a migránsokat üdvözölte így. A Daimler Benz elnöke beduin kecskepásztorokkal és szír keszrasütőkkel akarja pótolni a munkaerőhiányt, miközben az európai fiatalok aggasztó mértékben munkanélküliek, az amerikai professzor pedig arról öblöget a fehér keresztény többségű Európától irtózó hávégés kreténnek, hogy a fiatalok azért mennek el Európából, mert nem akarnak skanzenben élni.

Na, hát ezekkel kell nekünk együtt élnünk.

És bűnösnek kell éreznünk magunkat, ha ragaszkodni merészelünk a keresztény és fehér többségű Európához, pedig hát itt van előttünk a szép, új világ, a muszlim és fekete többségű Európa, ahol majd megerőszakolják az utcán a feleségünket és a lányainkat, ha nem akarnak csadorba bújni és otthon maradni. Szóval ne ringassa senki magát abba az illúzióba, hogy csupán elment az esze mindenkinek. Nem. Ez sajnos ki van találva. Hogy ne mondjam: ez volna maga a stratégia!

Mi sem bizonyítja ezt jobban az eddigieken túl, mint az, ahogy például az erőszakoskodásra próbál reagálni ez a világ:

„Foglalkozást indít Norvégia az országba érkező menekülteknek, hogy elmagyarázza, nem minden nő prostituált, csak azért, mert alkoholt fogyaszt, nyilvánosan megcsókolja kedvesét és nincs talpig burkába burkolva.

Az eritreai Abdu Oszman Kelifa társaival együtt azért jár a norvé­giai Stavangerben indított kurzusra, hogy konfliktusmentesen feldolgozza az eredeti és új hazája közötti kulturális különbségeket – írta a New York Times.

Az integrációt elősegítő kurzus célja, hogy elkerüljék a nyitott társadalom rossz értelmezéséből adódó konfliktusokat, amelyek erősítik az erőszakos, nőkre támadó harmadik világbeliekről alkotott előítéleteket, növelve az idegenellenes szélsőséges pártok népszerűségét.”

Bizony, ezt tette minap közzé az Index! Érzik és értik a lényeget, remélem! Ez a kis szösszenet nem másról szól, mint arról, hogy nekünk legyen lelkiismeret-furdalásunk, amiért Abdu Oszman Kelifa eleddig nem tudta konfliktusmentesen feldolgozni a kulturális különbségeket. És nem falhoz vágjuk Abdut meg az összes többit, ha erőszakoskodni merészel, nem agyba-főbe verjük, aztán börtönbe vágjuk, ha meg kijött, akkor eltakarítjuk innen örökre, neeeem! Megpróbáljuk megtanítani neki, hogy nem szabad megerőszakolni a lányainkat és az asszonyainkat, ha éppen rájön a gerjedelem.

(Folytatjuk)

Bayer Zsolt - ]]>www.magyarhirlap.hu]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>]]>
]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Sport (729) Heti lámpás (281) Belföld (10) Tv fotel (65) Történelem (16) Életmód (1) Flag gondolja (34) Egészség (50) Szépségápolás (15) Alámerült atlantiszom (142) Mondom a magamét (7250) Mozi világ (440) Nagyvilág (1309) Nézőpont (1) Autómánia (61) Kultúra (6) Rejtőzködő magyarország (168) Gasztronómia (539) Politika (1581) Titkok és talányok (12) Tereb (146) Emberi kapcsolatok (36) Irodalmi kávéház (531) Vetítő (30) Jobbegyenes (2723) Gazdaság (694) Mozaik (83)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>