Ma 2020 augusztus 14. Marcell napja van. Holnap Mária napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt: Ihaj-Csuhaj! Sőt: Csuhajja!

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Na, ezt figyeljék: 

„A már megszűnt Népszabadság volt újságírója hatalmasat bakizott 

Megint hatalmasat villantott a baloldal a szakmaiságból. Ezúttal a mindig jól értesült Csuhaj Ildikó tett tanúságot politikai tudásáról plakáttörvényügyben.

A Spíler szúrta ki, hogy a Népszabadság volt újságírója, Csuhaj Ildikó a plakáttörvény megszavazását követően az ATV-ben próbálta kelteni a hangulatot azzal, hogy kik voltak azok, akik "nem merték" a nevüket adni a pénteki szavazáshoz. A függetlenobjektív újságíró szerint ez az egész plakáttörvény annyira kínos a Fidesznek, hogy ehhez bizony komoly ember nem is adja a nevét:

számos miniszter, én Trócsányi Lászlót sem láttam – ő meg ugye ő volt alkotmánybíró, igazságügy-miniszter –, én őt sem láttam a parlamentben, hogy megszavazta volna ezt a mostani törvényt."

Csakhogy a hangulatkeltés mögött egy bődületes szakmai hiba húzódott meg, ugyanis a Népszabadságnál évtizedeket eltöltött Csuhajnak abban igaza volt, hogy Trócsányi nem szavazta meg a törvényt, csak azt felejtette el hozzátenni, hogy

Trócsányi nem képviselő, nem is szavazhatott volna ebben a kérdésben.

Mindezek ellenére a balliberális tempóba ez mind beleillett, hiszen nemcsak a műsorvezető, Rónai Egon nem vette észre ezt a ferdítést, hanem még a politikai elemző titulust magának valló másik vendég, Reiner Roland sem.” (888) 

Drága Ildikó, kedves Roli és Egon! Ti hogy emlékeztek visza? Már egészen kicsi gyerekkorotokban ilyen hülyék voltatok, vagy fokozatosan, az idő múlásával hülyültetek el ennyire?

Bayer Zsolt

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Jobbegyenes (1818) Tereb (140) Életmód (1) Szépségápolás (15) Heti lámpás (243) Egészség (50) Irodalmi kávéház (489) Tv fotel (65) Történelem (14) Vetítő (37) Kultúra (6) Flag gondolja (33) Emberi kapcsolatok (36) Gasztronómia (539) Titkok és talányok (12) Mozi világ (440) Mondom a magamét (4722) Sport (729) Gazdaság (652) Nagyvilág (1451) Politika (1571) Belföld (5) Rejtőzködő magyarország (171) Alámerült atlantiszom (142) Mozaik (83) Autómánia (61)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>