Ma 2022 augusztus 12. Klára napja van. Holnap Ipoly napja lesz.
Bayer Zsolt: Igen, pontosan erről van szó!

Bayer Zsolt: Igen, pontosan erről van szó!

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Ezt mindenképpen olvassák el!

Nem, nem lehet megvalósítani azt a totálisan globalizált és uniformizált világot, amelyet a mai társadalom-mérnökök akarnak.
Nem lehet, mert embertelen.
 
Nem lehet, mert nem egyeztethető össze a normális emberi élettel.
Nem lehet, mert a globális tőke elmebeteg gazemberein kívül mindenki mást elpusztít.
Nem lehet, mert a homo sapiens, mint faj, egy és oszthatatlan, ám mint társadalmi és kulturális lény, ezerféle. És ezerfélesége, tradíció, hagyományi, szokásai, hitei, világnézetei nem kényszeríthetők össze.
 
Ha elköltözik mondjuk Portugáliába ötmillió magyar, és Magyarországra ötmillió ír, akkor Portugália, Írország és Magyarország etnikai összetétele gyökeresen és visszafordíthatatlanul megváltozik - de Portugália, Írország és Magyarország európai ország marad.

Ha beözönlik Portugáliába, Írországba, Magyarországra ötmillió közel- vagy közép-keleti vagy afrikai muszlim, akkor Portugália, Írország és Magyarország nem európai ország többé.

Ez a "kevert fajúság" lényege. Erről van szó, és ezt minden normális ember érti. Ugyanis, ahogy hajdan mondták, "Európa addig tart, ameddig vannak gótikus katedrálisok". Mert a kereszténység és a zsidó vallás nem csupán vallás, hanem kultúra, viselkedési norma, életvitel. Mert Európában az is keresztény, aki ateista.
És legjobban talán éppen a zsidóság tudja és érti, mit jelentene itt ez a kontroll nélküli beözönlés, ez a népvándorlás. Európa, a keresztény-zsidó kulturkör végét jelentené. Lehet itt szépelegni, hazudozni, nácizmusról delirálni, mindenféle aljas hazugságot összehordani - a lényeg ennyi marad.

Köszönjük Köves Slomónak a normalitás szavait. Egyszersmind felhívom  figyelmét, hogy holnaptól a Magyar Nemzetben elindul egy három részes publicisztika-sorozatom a témáról, s abban kifejtem, reményeim szerint érthetően és világosan, miért nem kell semmit belemagyarázni a "faj", "fajta" szavak használatába - s hogy ez leginkább miért a farizeus gazemberek állandó harci eszköze, amelyet kényük-kedvük szerint használnak (vagy nem használnak!!!), ugyanis ezen kívül semmi, de semmi értelmes mondanivalójuk nincs erről a világról, és időbeli horizontjuk, gondolkodásuk távlata egészen a másnapi Guardian vezércikkig terjed, meg a facebook poszt lájkjaiig.
Végtelenül jelenidejűek, végzetesen kisstílűek és veszélyesen ostobák - éppen ezért egyet tudnak: antiszemitázni meg nácizni. És mindig igaztalanul, igazságtalanul.

Undorító alakok.
A rabbi szerint az a szuverenista, nemzetállami álláspont áll a zsidó értékvilághoz közelebb, amelybe a magyar miniszterelnök tusdnádfürdői beszédének egyes elemei is illeszthetőek.
 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Életmód (1) Vetítő (30) Titkok és talányok (12) Tereb (141) Gazdaság (667) Nagyvilág (1464) Flag gondolja (33) Mondom a magamét (6238) Egészség (50) Irodalmi kávéház (513) Sport (729) Alámerült atlantiszom (142) Gasztronómia (539) Kultúra (6) Tv fotel (65) Történelem (15) Jobbegyenes (2381) Belföld (8) Heti lámpás (260) Szépségápolás (15) Mozi világ (440) Rejtőzködő magyarország (168) Politika (1581) Emberi kapcsolatok (36) Mozaik (83) Autómánia (61)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>