Ma 2022 október 06. Brúnó, Renáta napja van. Holnap Amália napja lesz.
1a08952e5193328d012e878c76a101ee.jpg

Bayer Zsolt: Hollande - Folytatni kell a menekültek befogadását

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

François Hollande francia elnök a határok lezárását sürgető Nemzeti Frontra reagálva elengedhetetlennek nevezte, hogy az Európai Unió folytassa a szíriai és iraki menekültek befogadását a párizsi merényletsorozat után is.

Nem szabad összemosni a migrációs válságot a terrorfenyegetéssel, mert a kettő összekeverése nagyon veszélyes és kontraproduktív, mondta az uniós külügyminiszterek tanácskozása után Federica Mogherini, az Európai Unió külügyi főképviselője. Az olasz politikus szerint azokat, akik ugyanazon fenyegetés elől menekülnek, amellyel Európa is kénytelen szembenézni, kötelességünk megvédeni.

Jean Asselborn, a Európai Unió miniszteri tanácsának soros elnökségét ellátó Luxemburg külügyminisztere szintén arról beszélt, hogy a menekültek befogadása az emberségről szól, a terrorizmus elleni küzdelem pedig a barbarizmus elleni harcról.

A párizsi merényletek miatt nem változik a német kormány menekültpolitikája, mondta Christiane Wirtz helyettes kormányszóvivő Berlinben. A kormány továbbra is úgy véli, hogy biztosítani kell a külső határokat, az illegális bevándorlást legális bevándorlással kell felváltani, küzdeni kell a menekülthullámot kiváltó okok megszüntetéséért és méltányosan meg kell osztani a válság terheit.

„Akik megszervezték és végrehajtották a támadásokat, ugyanazok az emberek, akik miatt a menekültek útra kelnek, és nem az ellenkezője igaz. Ezért nincs szükség az európai menekültpolitika teljes felülvizsgálatára” – mondta Juncker. „Látok nehézségeket, de nem látom annak szükségét, hogy változtassunk általános hozzáállásunkon” – tette hozzá a G20-csúcson tartott sajtótájékoztatón.” (MTI, Index) 

Egyszerűen vérlázító!

Mégis, vajon minek kellene történnie, hogy ez a Juncker nevű, demens vén fasz felülvizsgálja a migrációs politikát?

És a többi?

Hollande oda áll ezek után a saját népe elé, és ki meri jelenti, hogy „folytatni kell a menekültek befogadását”?

És nem verik agyon, és nem kergetik el – csak csendben és némán és kétségbeesetten tűrik.

Ez elviselhetetlen!

És egyetlen kérésünk lehet csupán: Tegyék már meg a hölgyek és az urak azt a szívességet, hogy a saját életüket teszik kockára, a saját életükkel szórakoznak, és semmiképpen sem a miénkkel!

Első lépésben mondjanak le minden tisztségükről, és menjenek ki Szíriába agitálni. Vagy Irakba. Vagy bárhová, például a picsába, csak innen el!

Bayer Zsolt

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Flag gondolja (33) Irodalmi kávéház (514) Szépségápolás (15) Heti lámpás (260) Nagyvilág (1464) Tereb (142) Belföld (8) Jobbegyenes (2434) Sport (729) Mondom a magamét (6353) Emberi kapcsolatok (36) Vetítő (30) Politika (1581) Mozaik (83) Gazdaság (667) Autómánia (61) Mozi világ (440) Alámerült atlantiszom (142) Titkok és talányok (12) Kultúra (6) Tv fotel (65) Történelem (15) Életmód (1) Gasztronómia (539) Egészség (50) Rejtőzködő magyarország (168)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>