Ma 2022 november 29. Taksony napja van. Holnap András, Andor napja lesz.
Bayer Zsolt: Hazatérés

Bayer Zsolt: Hazatérés

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Íme az újabb 23 millió románozós nemzetárulás...

A Magyar Szocialista Párt közleményt adott ki azok után, hogy az Index és a többi nemzetallergiás (nem) propagandamédia világgá kürtölte a hírt: „Több száz venezuelai migránst fogadott be titokban a kormány.”

Ismerkedjünk meg az MSZP közleményével: „A magyar embereknek joga van tudni Orbán bevándorláspárti politikájáról. Orbán menekülteknek adott ingyen repülőjegyet, ingyenlakást, ingyenes magyar- és angolnyelv-tanfolyamot és letelepedési papírokat. Miniszterelnök úr, ki hatalmazta fel erre? Úgy tűnik, nem Brüsszelből szervezik a bevándorlást, hanem a karmelita kolostorból.”

És akkor nézzük először a szikár tényeket: nevezett venezuelai állampolgárok egytől egyig jogosultak a magyar állampolgárságra. Ami annyit jelent, hogy magyarok vagy magyar felmenőik vannak, illetve ilyenek családtagjai. Ez a feltétel, és ez így van jól. Éppen a minap volt vendégem a műsoromban Semjén Zsolt, aki kifejtette: Magyarország ebben a kérdésben pontosan úgy jár el, mint Izrael. Mint minden zsidó embernek a világon, úgy minden magyar embernek a világon tudnia kell, hogy bármilyen bántódás éri, a magyar állam megvédi, de legalábbis megpróbálja megvédeni. Minden zsidó és magyar embernek tudnia kell, hogy bármi történjen, van a világon egy hely, ahová bármikor hazatérhet. Zsidó embernek ez a hely Izrael, magyar embernek ez a hely Magyarország.

És most történt valami: egy kommunista bűnöző tönkretette Venezuelát, amely amúgy a világ egyik leggazdagabb országa is lehetne. Egy kommunista tönkretett mindent, majd polgárháborús állapotokat teremtett, és az előle menekülő magyar vagy magyar felmenőkkel rendelkező embereket és családtagjaikat, amennyiben ezt kérelmezték, a magyar kormány beengedte Magyarországra. Fogalmazzunk pontosan: hazaengedte őket. Mint minden ilyen esetben, most is lezajlott az eljárás, az illetékes magyar követség elvégezte a szükséges vizsgálatokat, ellenőrizte a vonatkozó papírokat és döntött. Ez volt a dolga, és amennyiben minden megfelelt az előírásoknak, a döntés csak egyféle lehetett: az adott ember (család) beutazhat Magyarországra.

Az MSZP-nek és nemzetallergiás médiának pedig pontosan ez a baja. Nekik mindig a magyarokkal van bajuk. Így volt már ez a „23 millió románozós” nemzetárulásnál, így volt ez minden esetben, amikor a határon túli magyarokat gyalázták (gyalázzák). Amikor el akarják venni tőlük a jogokat, amikor magyaroktól sajnálják a támogatást és a szavazati jogot, amikor magyar vállalkozókkal és cégekkel van problémájuk. Amikor leírják, hogy ez a rettenetes kormány „kiszorítja az országból a külföldi cégeket, hogy helyettük magyar vállalkozásokat hozzon helyzetbe”, vagy amikor azon keseregnek, hogy ez a rettenetes kormány „visszavásárolja az MSZP–SZDSZ-időkben privatizált vállalatokat”. (Privatizál: elkótyavetyél, és a vételárat zsebre teszi; szabadrablás.)

Most éppen a venezuelai magyarok és magyar gyökerűek vannak soron, ők a „migránsok”. Bezzeg semmi baj nem lenne, ha a kormány beduin kecskepásztorokat és szudáni analfabétákat részesítene a beutazás és letelepedés áldásaiban.

Szóval hagyjuk ezt. Inkább térjetek vissza a 30-as évek emlegetéséhez, a „vér és föld” miatti álszent nyavalygáshoz. Az jobban áll nektek, még így, a Jobbikkal a hátatok mögött is (adjon az Isten szebb múltat!). És még egy apróság: a most Venezuelából ide menekült emberek valószínűleg hasznára lesznek ennek a magyarság nevű közösségnek. Ti viszont már biztosan nem. Esetetekben ez fogalmilag kizárt. Úgyhogy, ha gondoljátok, cseréljetek velük helyet.

Bayer Zsolt - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Alámerült atlantiszom (142) Vetítő (30) Gazdaság (669) Kultúra (6) Irodalmi kávéház (516) Belföld (8) Heti lámpás (260) Titkok és talányok (12) Történelem (15) Mozaik (83) Mondom a magamét (6461) Politika (1581) Mozi világ (440) Gasztronómia (539) Autómánia (61) Tv fotel (65) Szépségápolás (15) Flag gondolja (33) Emberi kapcsolatok (36) Életmód (1) Nagyvilág (1304) Rejtőzködő magyarország (168) Egészség (50) Jobbegyenes (2482) Tereb (142) Sport (729)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>