Ma 2020 november 29. Taksony napja van. Holnap András, Andor napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt: Gazemberség

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Nos, aki szerint a hetvenes-nyolcvanas évek szocializmusa bármilyen vonatkozásban jobb volt, azzal végképp nincs miről beszélni. Az ugyanis vagy egy idióta, vagy egy utolsó gazember.

Alább egy közelgő HVG interjú beharangozója Mellár Tamással.

Mellár Tamás: Még a hetvenes-nyolcvanas évek szocializmusa is jobb volt

A kormányt és az ellenzéket is bírálta a HVG-nek adott interjúban a közgazdász parlamenti képviselő.

A Stop Soros, a közigazgatási bíróság, a bevándorlási különadó elfogadása és a szabadságjogok szigorítása után olyan szomorú helyzetbe került Magyarország, aminél még a hetvenes-nyolcvanas évek szocializmusa is jobb volt – mondta el a HVG-nek Mellár Tamás. A pécsi egyetem tanára egyéni körzetben aratott győzelmével lett országgyűlési képviselő, ennek ellenére nem bízik abban a modellben, hogy a demokratikus ellenzéki pártok egy ismert független jelöltet támogatnak. Mint fogalmazott, ez legfeljebb néhány helyen működik, az ő sikerében is közrejátszott, hogy Pécs nagyon rosszul teljesített, viszonylag gyenge fideszes ellenfele volt, és a körzete inkább városias.

„Félve mondom, mert nem akarom tovább rontani az ellenzék megítélését, de nem tett meg mindent a győzelemért, nem végezte el a munkáját” – mondta, és hozzátette: a jövő évi európai parlamenti választásokon sem remél pozitív változást.

Mellár Tamás bírálta a kormányt is: úgy látja, bebizonyosodott az elmúlt nyolc évben, hogy Orbán Viktor nem élt azzal a kivételes lehetőséggel, amit a kétharmaddal és a nagy mennyiségű uniós pénzzel megkapott. „Nem arra használta az alkotmányozó többséget, hogy megerősítse a demokráciát, a piacgazdaságot, és hogy Magyarországot felzárkózási pályára állítsa. Hanem arra, hogy saját klientúráját gazdagítsa” – fogalmazott.

Ennyi. Van itt mindenféle állítás, szokásos közhelyek tárháza a másik oldalról, rögeszmék és hülyeségek, felesleges és fárasztó már reagálni is ezekre.

De akad egy mondat, amit természetesen a HVG aljas és becstelen gárdája mindjárt ki is tesz a címbe:

Mellár Tamás: Még a hetvenes-nyolcvanas évek szocializmusa is jobb volt.

Nos, aki szerint a hetvenes-nyolcvanas évek szocializmusa bármilyen vonatkozásban jobb volt, azzal végképp nincs miről beszélni. Az ugyanis vagy egy idióta, vagy egy utolsó gazember.

Mellár esetében az utóbbi a valószínűbb.

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tereb (140) Belföld (5) Történelem (14) Politika (1571) Titkok és talányok (12) Rejtőzködő magyarország (171) Mondom a magamét (4937) Autómánia (61) Vetítő (37) Heti lámpás (246) Jobbegyenes (1907) Irodalmi kávéház (492) Nagyvilág (1452) Mozi világ (440) Egészség (50) Emberi kapcsolatok (36) Sport (729) Gasztronómia (539) Gazdaság (655) Tv fotel (65) Szépségápolás (15) Mozaik (83) Alámerült atlantiszom (142) Flag gondolja (33) Kultúra (6) Életmód (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>