Ma 2022 május 21. Konstantin napja van. Holnap Júlia, Rita napja lesz.
Bayer Zsolt: Gyilkosok

Bayer Zsolt: Gyilkosok

Flag

Szöveg méret

4
Átlag: 4 (1 szavazat)

Meggyilkoltak egy pszichológusnőt Pécsett. Bándy Katának hívták. A rendőrségen dolgozott. Gyilkosa(i) megerőszakolták. Meggyalázták. Holttestét kidobták egy elhagyott területen, bokrok, gazok, szemetek közé.

Pécs viszonylag biztonságos város. Persze ilyen iszonyatok után mindenkit elhagy a biztonságérzete, de ettől még a tények ezt igazolják. Különösen az északkeleti régióhoz viszonyítva. De ez most senkit sem érdekel. Pécsett most nem fogják elengedni sehová leányaikat egyedül a szülők – a leányok pedig, ha már nem kell engedélyt kérniük, talán óvatosabbak lesznek.

Rettenetes, amikor ilyesmi történik. Rettenetes, mert az egyéni tragédián és a szülők, a hátramaradottak elviselhetetlen fájdalmán túl rátelepszik az egész társadalomra. Egy pillanatra mindenki bele tudja magát képzelni az apának, anyának, testvérnek a helyébe – egy pillanatra mindenkit elragad az indulat, a fájdalom, a harag, a tehetetlenség érzése. Sok minden.

Rettenetes tudni, rettenetes szembesülni azzal a ténnyel, hogy kénytelenek vagyunk együtt élni ilyen lényekkel. Akik erre képesek.
És sajnos kénytelenek vagyunk együtt élni másmilyenekkel is.

Természetesen minden hírportálon vezető hír ez a borzalom, és természetesen megjelennek a kommentelők is, hogy elmondják a magukét. Nincs ez másképpen a Kurucinfo nevű szennyportálon sem. Ott is összegyűltek mindazok, akik ott érzik jól és otthon magukat.

Egy Imre Sertés álnéven futó fehérjehalmaz így kommentálja egy huszonöt éves lány kegyetlen meggyilkolását: „(…) Egyébként meg az összes zsidóbérenc rendőr vesszen!” Nem sokkal ezután egy önmagát Zsolt Egy Ironikus Székely nicknéven futtató állat ezt írja: „Évente 13-14 ezer ember tűnik el Magyarországon, 3-4 ezerrel több, mint tíz évvel ezelőtt. …döbbenetes szám. Ez egy kisváros lakossága. Jó ha tudjuk hogy ennek több mint fele csinos életerős fiatal ill. kamasz. De erről nem röfög a duma viktor féle fülkeforradalom üleptisztogató sajtója… talán ha egyszer maga a nagy Mágus tűnne el. De kinek lenne gusztusa ellopni egy kóbor cigányt?”

Remek. Nem kellett sokáig várni, hogy előkerüljön a „cigány Orbán” toposz – amit persze a hazai baloldal használ hosszú-hosszú évek óta, ez a másik csőcselék csak átvette. Azután hogy átszakadtak a gátak, már szabadon ömlik az önmagát „nemzetinek” nevező reterát fertelmes tartalma. Egy „Goa India” álnév mögé bújt rothadék csak ennyit ír: „Sün! P…ába vele!” (Értsd: rendőr volt, tehát nem kár érte…) Egy Max Graaf álnevű retek így toldja meg a szót – betűhíven idézve: „Bepárzott Posta Imrével! A rendörpszihologusok (vagy mi a szarok…) már csak ilyenek! Nagyon komoly és értelmes szakma ám a rendörpszihologusé! Egy kb. 40 IQ-us rendörböl kihozni a vadállatot!” Nos, felebarátaim, valahol ez után a két lábon járó szarzsák után is megfogjuk ám a kilincset… Ezután feltűnik a nagyon beteg, perverz vonal, az, aki legszívesebben maga is úgy létesítene kapcsolatot fiatal, csinos lányokkal, mint szegény Bándy Kata gyilkosa. Az illetőt „József Rottensteinernek” hívják, és imigyen szól hozzá a dologhoz a maga keresetlen módján: „Valaki dugva tartja.” Azért lássuk be, mégis csak szebb lenne a világ József Rottensteiner nélkül. Hát még „Attila Korosy” nélkül, aki nemes egyszerűséggel így oldaná meg a problémát – szintúgy betűhíven: „Akinek a keze benne van az 100% a kornyeken el, tudja hogy honnan »biztonsagos« (az o szamara) , mert erdekes modon amig kamerak voltak, gond sem volt… igy hat 2 kilometeres korzetben az osszes ciganyt ossze kell szedni (az 1 evestol a 100ig), kihallgatni (ugysem mond igazat) majd agyonloni…” Azért talán megér egy-két percet komolyan eltöprengeni azon, mi lenne itt, ha „Attila Korosy” egyszer hatalomra kerülne...

És a hatalomban osztozna mondjuk „Tarnai Józseffel”, aki szintúgy szükségét érezte, hogy megossza beteg lelkének dögszagú virágát az ő lelkes közönségével: „Még nem találják. Az biztos. Nincs kizárva hogy a zsidó szervkereskedelem újabb áldozata.”

„Balázs Zachár” sem adja alább, neki a köztársasági elnök jut eszébe, illetve Áder ötlik fel az agya helyén lévő gennyben: „Kíváncsi vagyok hogy az a zsidóbérenc Áder buzernyák meg e fogja e látogatni az áldozat szüleit…” S hogy lekerekítsük az egészet, a végére hagytam azt a fehérjehalmazt, aki szerint a Kurucinfo nem elég kemény. Ő „Béla Istók”, s így osztja az észt: „Az egészben az a szomorú, hogy a sok Magyar birka el lett butítva, aki esetleg még nem, az meg nem csinál semmit csak vár, hogy hátha elkezdődik valami. Végül is elcsetelgetünk, megmondjuk a frankot, kicsit keménykedünk egy keveset, és mit ad isten nem történik semmi. Voltam egy-két tüntetésen, és hallgattam a megindító beszédeket majd utána mindenki szépen csendben elvonult. Tetszik a kuruc, de sajna ez is zsici kézben van mint sok hasonló hazafias oldal (...)”

Ez a Kurucinfo. A Kurucinfo pedig a Jobbik. Ezzel kell tisztában legyen mindenki. Hogy utólag senki se takarózhasson azzal, hogy ő nem tudta, és nem ezt akarta.

Bayer Zsolt - magyarhirlap.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Egészség (50) Mondom a magamét (6064) Nagyvilág (1465) Flag gondolja (33) Mozi világ (440) Vetítő (30) Politika (1581) Alámerült atlantiszom (142) Szépségápolás (15) Belföld (6) Sport (729) Életmód (1) Gasztronómia (539) Emberi kapcsolatok (36) Tv fotel (65) Kultúra (6) Gazdaság (664) Mozaik (83) Tereb (141) Történelem (14) Titkok és talányok (12) Autómánia (61) Heti lámpás (259) Rejtőzködő magyarország (168) Jobbegyenes (2308) Irodalmi kávéház (513)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>