Ma 2024 március 04. Kázmér napja van. Holnap Adorján, Adrián napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt: Miért ne?

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Ezt kellene megtanulnunk ezektől a barbár előemberektől?

"Teljesen megtört lelkileg a tinilány, akit egy temetőben erőszakolt meg egy migráns

Depresszióval, paranoiával és öngyilkos hajlamokkal küzd az a 17 éves lány, akit egy szudáni "menekült" brutálisan ]]>megerőszakolt egy temetőben]]>.

Ishaq Al-Noor szudáni "menekült" három évvel ezelőtt, 2015-ben érkezett Nagy-Britanniába, ám minden bizonnyal börtönbüntetésének letöltése után kitoloncolásra fog kerülni, miután kegyetlenül megerőszakolt egy tinédzserkorú lányt.

A bíróságon elhangzottak szerint Al-Noor a szigetországi Hull városában kifejezetten egy temetőhöz közeli helyszínen várakozott annak érdekében, hogy az arrafelé sétáló védtelen kiszemeltjét azonnal a sírkertbe vonszolhassa. Amikor a tárgyalóteremben a bűnösségét firtatták, Al-Noor azt mondta:

bűnös vagyok, valóban erőszakot tettem. Miért ne tettem volna?"

A kiemelkedően jó tanulmányi eredményekkel rendelkező áldozat azóta lelkileg teljesen megtört, álmatlansággal, paranoiával, depresszióval és öngyilkos hajlamokkal küzd, iskolai feladatait már szinte képtelen teljesíteni. Állítása szerint nem tud az eset óta teljes értékű emberként tekinteni magára, gyűlölettel gondol a saját testére. A tárgyaláson kiderült, Al-Noor később egy másik nőt is megpróbált megerőszakolni, szintén az ominózus temető közelében, de szerencsére ő elmenekült. A migráns minden bizonnyal 16 év letöltendő börtönbüntetést fog kapni, majd azonnali kitoloncolást foganatosítanak ellene."

“Miért ne tettem volna?”

Ezt kellene megtanulnunk ezektől a barbár előemberektől?
Nem, erről szó sem lehet! Ha ezt eltanulnánk tőlük, mindazt megtagadnánk, ami Európa, kereszténység, kultúra és civilizáció.

E helyett azt kell elérnünk, hogy ezek ne kerülhessenek a közelünkbe, ne keveredhessenek velünk, ne tehessék be a lábukat erre a földrészre. Mert nem ide valók. Mert ezeknek természetes és magától értetődő a kérdés: “miért ne tettem volna?”

“Nincs alku - én hadd legyek boldog!
Másként akárki meggyaláz”

Nekünk most ezt kell megtanulnunk, nagyon hamar, és mindenféle idegesítő, szépelgő, “emberbaráti” rabulisztika nélkül. 
Ugyanis a meggyalázóink megérkeztek.

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Belföld (10) Történelem (17) Gasztronómia (539) Politika (1582) Flag gondolja (36) Nagyvilág (1309) Gazdaság (699) Heti lámpás (307) Nézőpont (1) Tereb (146) Jobbegyenes (2764) Sport (729) Vetítő (30) Mozaik (83) Tv fotel (65) Alámerült atlantiszom (142) Rejtőzködő magyarország (168) Életmód (1) Irodalmi kávéház (535) Titkok és talányok (12) Emberi kapcsolatok (36) Autómánia (61) Egészség (50) Szépségápolás (15) Mozi világ (440) Kultúra (6) Mondom a magamét (7439)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>