Ma 2024 március 01. Albin napja van. Holnap Lujza napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt: Felelős

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Demszkynek nincs köze az OLAF-jelentésben taglalt esetekhez.

A Magyar Időket tájékoztatta arról Magyar György ügyvéd, hogy teljes körű ügyvédi megbízást kapott Demszky Gábortól azután, hogy Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter összefüggésbe hozta a főpolgármester nevét a 4-es metró ügyeivel. Magyar kijelentette, hogy nincs köze a volt főpolgármesternek az OLAF-jelentésben taglalt esetekhez, kiemelkedően az Alstom-ügyhöz.

A jogi képviselő szerint a volt szabad demokrata városvezetőt sem jogi, sem politikai, sem pedig erkölcsi felelősség nem terheli a 4-es metró körüli ügyekben. Magyar hozzátette, hogy a jövőben minden további nyilatkozatot rajta keresztül fog megtenni Demszky Gábor.” (444) 

Hát persze, hogy nincs. Hiszen az OLAF jelentés bevezetője három fő felelőst nevez meg: Alstrom, Megyó, Fővárosi Önkormányzat. Na most látnak itt maguk olyan írást, hogy Demszky? Nem látnak. Hát akkor? Hogy Demszky vezette akkor azt a bizonyos Fővárosi Önkormányzatot? Hogy ő volt a FŐPOLGÁRMESTER? Na és? Ez nem jelent semmilyen felelősséget. Sem jogit, sem politikait, sem erkölcsit. Bolgár már azt is megmondta, hogy az OLAF nem írta le az „ellopták” szót, tehát nincs itt semmiféle látnivaló, az eltűnt 167 milliárdnak+a visszafizetendő 60?-90?-135? milliárdnak nincs gazdája.

Körülbelül a hét végén fogja majd bejelenteni Magyar György és Bolgár György, hogy a jogi, politikai, erkölcsi felelősség egyedül Orbán Viktort terheli, hiszen a kérdéses időszakban ő volt az egyik ellenzéki párt vezetője.

Aztán majd előbb-utóbb elvisszük a Magyart Gyurit is meg a Bolgár Gyurit is. Szurokban és tollban hemperegni…

Bayer Zsolt

Forrás:]]> Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Alámerült atlantiszom (142) Nézőpont (1) Történelem (17) Mondom a magamét (7431) Sport (729) Nagyvilág (1309) Mozaik (83) Emberi kapcsolatok (36) Gazdaság (699) Autómánia (61) Jobbegyenes (2764) Szépségápolás (15) Egészség (50) Belföld (10) Flag gondolja (36) Politika (1582) Kultúra (6) Tereb (146) Heti lámpás (307) Tv fotel (65) Gasztronómia (539) Vetítő (30) Rejtőzködő magyarország (168) Irodalmi kávéház (535) Életmód (1) Titkok és talányok (12) Mozi világ (440)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>