Ma 2024 április 13. Ida napja van. Holnap Tibor napja lesz.
27b6ed354405e19346654dffc40737b6.jpg

Bayer Zsolt: A hamis meg az eredeti

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

A mindig éber Index bulldog szívósságával és kígyó ravaszságával leplezett le egy hamisított fotót.

Ezt itt:

 

A fotóhoz címet is mellékelt, meg írást hozzá. A cím így vádol: „Így uszítanak hamisított fotóval a melegek ellen a Budapest Pride előtt”.

Huhhh! A hideg is kirázza az embert, ha ilyet olvas. És hidegrázósan, szinte rettegve mélyed bele a cikkbe, és várja, hogy az Index könyörtelen de igazságos újságírója, a derék Panyi Szabolcs most majd lépésről lépésre bebizonyítja, hogy ilyen kép pedig egyszerűen nincs is.

És Panyi kolléga be is bizonyítja. Ugyanis csak ez a kép van:

Panyi Szabolcs pedig nem csak bizonyít, de pengeélesen vádol. Elmélyed a hecckampányok természetrajzában, s hogy a facebookon terjedő hamis képet már több ezren osztották meg, a komentelők pedig őrjöngenek. Pedig lám-lám, nincs is gyerek a képen, csak ez a két békés felvonuló. Ráadásul nem is itthon, hanem a párizsi pridon. S akkor egy idézet még Panyi kollégától:

„A képen két bőrtangás férfi látható a melegfelvonuláson két kisfiúval, egyikük a baloldali férfi nyakában ül, másikuk szivárványos zászlót lenget. A szituációból úgy tűnik, mintha a kisgyerekeket a két férfi nevelné, és még előttük is ebben az erotikus öltözékben mutatkoznak.”

Elidőznék, elméláznék itt, ennél a bekezdésénél, mint Füles az ő kedvenc mélázó helyén. Ami mélázásra késztet leginkább, az Panyi kolléga eufémisztikusan finom, szinte rokokós jellemzése a látványról: „(…)ebben az erotikus öltözékben mutatkoznak”.

Hm… Tudom én, hogy ízlések és pofonok… Tudok én már mindent… Ha elmenne az eszem és az ép ítélőképességem, tökéletesen PC tudnék lenni… de azért, könyörgök, ez erotikus? Mert ha ez erotikus, akkor feladom. Mindent feladok…

Amúgy ez a kép a bizonyíték arra, hogy nem homokosok számára miért gusztustalan, undorító ez az egész. Nem tehetünk róla. Ez van. És nem is olyan bonyolult ez. Egyesek szerint az osztriga maga a mennyország, a kulinária csúcsa. Másoknak viszont a puszta látványától okádnia kell.

Nos, valami ilyesmiről van itt szó. Itt halad a szemünk előtt a képen két osztriga. Két szőrös osztriga. Valaguk szabadon, némi bőrszíjjal kihangsúlyozva. Annyira undorítóak, mint zsebben a szar. S nehezen bár, de kénytelen vagyok elhinni, hogy ez egyeseknek vonzó, szép, sőt –szegény Panyi!-, erotikus! De ha az volt a cél, hogy másoknak is vonzóvá, széppé, sőt, erotikussá tegye a homoszexualitást, hát, akkor nem sikerült gyerekek.

S azt is be kell lássuk, ha valakik hergelni akartak a Budapest Pride előtt, akkor teljesen feleslegesen hamisították meg a képet. Az eredeti tökéletesen és megfelelően ocsmány egy kis hergelésre. Apropó! Ha egy heteroszexuális ember ilyen cuccban jelenik meg az utcán, elviszik a rendőrök? Igen, elviszik. Vagy az elmegyógyintézetbe, vagy a sittre. Ha elmebeteg, akkor gyógykezelik. Ha csak baromállat, akkor vádat emelnek ellene. Közszemérem sértés, stb.

Hadd kérdezzem meg a kötelező tisztelettel: vajon ezt a két ocsmányságot miért nem takarítják el az utcáról? Netán valamiféle különleges jogokkal bírnak, amelyek nem adatnak meg közönséges földi halandóknak? Csak szőrös osztrigáknak? Na de kérem! Ez így nem elég liberális!

Bayer Zsolt

forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>]]>
]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tv fotel (65) Belföld (10) Jobbegyenes (2786) Mozi világ (440) Emberi kapcsolatok (36) Gasztronómia (539) Politika (1582) Titkok és talányok (12) Történelem (18) Mozaik (83) Tereb (146) Kultúra (7) Flag gondolja (36) Irodalmi kávéház (537) Gazdaság (704) Szépségápolás (15) Egészség (50) Mondom a magamét (7536) Rejtőzködő magyarország (168) Alámerült atlantiszom (142) Életmód (1) Autómánia (61) Heti lámpás (312) Nézőpont (1) Sport (729) Nagyvilág (1310) Vetítő (30)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>