Ma 2020 július 07. Apollónia napja van. Holnap Ellák napja lesz.
Bayer Zsolt: Ezek elmebetegek...

Bayer Zsolt: Ezek elmebetegek...

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
...vagy csak gazemberek. Esetleg mindkettő.

De egy biztos: a mai hivatalos ukrajnàval egyszerűen lehetetlen szóba állni. És ez az igazi tragédia. Valamint az a százötvenezer magyar, akiket ezek a kőbaltás véglények túszul ejtettek. Persze brüsszeli akaratra és brüsszeli szándék szerint. 

Erre pedig tényleg nincs bocsánat.

]]>Hihetetlen büntetés a vb-t nyert kárpátaljai focistáknak: Kitiltották őket Ukrajnából – hivatalos]]>

Megszületett a végleges döntés az úgynevezett Conifa-világbajnokságon történtek után: 14 játékost tiltottak ki Ukrajnából, többek között a kilencszeres válogatott Sándor Györgyöt is, akit így a sporttól is eltiltottak.

]]>Korábban már beszámoltunk arról]]>, hogy nyár elején óriási botrány kezdett kibontakozni azután, hogy Kárpátalja megnyerte a FIFA által el nem ismert labdarúgó-szövetségek (CONIFA) világbajnokságát. Június elején az ukrán sportminiszter, Ihor Zhdanov ugyanis szeparatista cselekedetek miatt eljárást kezdeményezett. A tornát szervező CONIFÁ-t (az Állam Nélküli Népek Labdarúgó Szövetségét) már értesítette is a vizsgálatról az Ukrán Labdarúgó Szövetség.

Az ukrinform.ua az ukrán állami közmédiára hivatkozva azt írja, a héten megszületett a végleges döntés az ügyben.

AZ UKRÁN LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG ELLENŐRZŐ- ÉS FEGYELMI BIZOTTSÁGÁNAK DÖNTÉSE ÉRTELMÉBEN A JÚNIUSI TORNÁN RÉSZT VEVŐ 14 JÁTÉKOS – TÖBBEK KÖZÖTT A VIDEOTONBAN ÉS AZ ÚJPESTBEN PÁLYAFUTÁSA SORÁN MEGFORDULÓ 9-SZERES VÁLOGATOTT SÁNDOR GYÖRGY – SOHA TÖBBET NEM FOCIZHAT UKRAJNÁBAN, VALAMINT A SPORTHOZ KÖTHETŐ ADMINISZTRATÍV MUNKÁT SEM VÉGEZHET.

A csapat útját szervezők és a csapatban levő magyar állampolgárokat örökre kitiltják Ukrajna területéről.

Az ukrán szövetség alelnöke, Vadim Kostyucsenko azzal indokolta a döntést, hogy a kárpátaljai csapat részvétele a COINFA-világbajnokságon rontotta az Ukrán Labdarúgó Szövetség hírnevét.

csakfoci.hu

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Emberi kapcsolatok (36) Történelem (14) Nagyvilág (1450) Mozi világ (440) Életmód (1) Egészség (50) Szépségápolás (15) Sport (729) Belföld (5) Gasztronómia (539) Jobbegyenes (1793) Gazdaság (652) Flag gondolja (33) Alámerült atlantiszom (142) Politika (1571) Mozaik (83) Vetítő (37) Tv fotel (65) Rejtőzködő magyarország (171) Tereb (140) Kultúra (6) Irodalmi kávéház (489) Autómánia (61) Mondom a magamét (4637) Heti lámpás (241) Titkok és talányok (12)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>