Ma 2023 március 31. Árpád napja van. Holnap Hugó napja lesz.
Bayer Zsolt: Ez nem álhír...

Bayer Zsolt: Ez nem álhír...

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Döbbenetes!

Kaptam. Érdemes elolvasni.

Rá kell kattintani az utolsó sorban a kék "itt"-re, s előjön a teljes tanulmány szerzőkkel, hivatkozásokkal.Abból az is kiderül,hogy a lentebb látható, "kiollózott" táblázat úgy készült,hogy minden országban 1000 lakos/ km2 népsűrűséget irányoztak elő.

Ma Magyarországon ez a szám 108. (Igaz,Máltán 1290)  (Az már csak "érdekes"adalék,hogy az egyik magyar közreműködő Jeney Petra, a CEU oktatója.

 83 mil­lió be­ván­dorló fér el Ma­gyar­or­szá­gon az EU sze­rint!

Ezzel szá­molt egy 2009-es uniós do­ku­men­tum akkor, ami­kor még el sem kez­dő­dött a szí­riai pol­gár­há­ború, az ISIS pedig még be sem tört Szí­ri­ába!          

Döbbenetes! Ismét egy olyan cikk került az internetre, amely azt bizonyítja, hogy a migránsok invázióját sok évvel azelőtt elkezdték tervezni, mielőtt valójában bekövetkezett. A Ripost is beszámolt arról, hogy a német kormány már 2011-ben elkezdte felvásárolni azokat az ingatlanokat, amelyekbe később bevándorlókat lehetett telepíteni.

Most egy még korábbi, 2009-ben készült EU-tanulmányra bukkant a német ]]>mmnews.de.]]> Ebben azt fejtegették, hogy az egy négyzetkilométerre eső lakosság alapján, vajon melyik országba, hány migránst lehetne betelepíteni.

Az írás címe “A lakosság áthelyezési mechanizmusának lehetőségei a nemzetközi védelmet élvezők számára...” /Study on the feasibility of establishing a mechanism for the relocation of beneficiaries of international protection / A “védelmet élvezők” alatt természetesen a későbbi migránsokat kell érteni.

Ebben az az igazán megdöbbentő, hogy a szíriai polgárháború csak két évvel később, 2011 tavaszán kezdődött! Az Iszlám Állam pedig csak 2013-ben kezdte meg a szíriai offenzívát, amelynek hatására a destabilizálódott országból később elindultak a tömegek Európa felé.

Egyszóval az EU-dokumentum már mindezek előtt, 2009-ben azt vizsgálta, hogy vajon hány főt bír befogadni Európa.Csak néhány példa: akkor úgy látták, hogy Ausztria 75, Németország 274, Svédország 440 millió bevándorlót lenne képes felszívni. A mellékelt táblázatból /a kép legalján/ az is kiolvasható, hogy akkor azzal számoltak, hogy Magyarországon még “elférne” 83 millió fő!

A teljes táblázatot a ]]>mmnews.de.]]>  oldalán, az eredeti tanulmány pedig ]]>itt]]> lehet böngészni! Érdekes, hogy a dokumentum URL-je ma a “relocation of refugees” címet tartalmazza...

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gazdaság (676) Szépségápolás (15) Jobbegyenes (2578) Emberi kapcsolatok (36) Sport (729) Vetítő (30) Mondom a magamét (6709) Életmód (1) Mozaik (83) Tv fotel (65) Nagyvilág (1306) Gasztronómia (539) Kultúra (6) Flag gondolja (33) Mozi világ (440) Egészség (50) Alámerült atlantiszom (142) Heti lámpás (261) Rejtőzködő magyarország (168) Titkok és talányok (12) Történelem (15) Tereb (142) Politika (1581) Belföld (8) Autómánia (61) Irodalmi kávéház (519)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>