Ma 2021 október 22. Előd napja van. Holnap Gyöngyi napja lesz.
Bayer Zsolt: Elment az ész

Bayer Zsolt: Elment az ész

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Galla Miklós...

Azt mondja Galla (és valamilyen érthetetlen oknál fogva a miniszterelnöknek is megírja!), hogy ő sohasem meztelenkedett, pláne nem csak úgy, "öncélúan".

Nos, nézze meg az alábbi felvételt, akinek van gyomra hozzá. És ennek "fényében" (pöce-sötétjében) értelmezze Galla kijelentéseit.

Amúgy pedig: kár ezért. Én nagyon bírtam a L'art pour l'art társulatot, vannak egészen kiváló előadásaik, jeleneteik, s valóban a klasszikus angol humor hazai képviselői voltak sokáig.

De ez az ocsmány farokmutogatás kívül esik ezen.

Galla nyilvánvalóan meghülyült. És hazudik. És a lehető legaljasabb módon próbál ezzel az egésszel a miniszterelnök közelébe férkőzni, ráadásul -és ez felháborító igazán!- a farkát megkísérli holmi homályos utalásokkal "származási kérdéssé" avatni.

Nem Galla. Ehhez semmi köze a pöcsödnek, ennek semmi köze hozzád. Egyszerűen arról van szó, hogy a farkadért nem jár Karinthy gyűrű. Te cseszted el. Többek között azzal, ami ezen a felvételen látható. Úgyhogy fejezd be a levélírást, és töprengj el önmagadon. Hátha megleled azt a szomorú pillanatot, amikor ez lett belőled.

A videó ]]>IDE KATTINTVA]]> megtekinthető. 

Forrás: ]]>Bádog: Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Heti lámpás (255) Irodalmi kávéház (506) Történelem (14) Jobbegyenes (2133) Tereb (138) Sport (729) Szépségápolás (15) Alámerült atlantiszom (142) Emberi kapcsolatok (36) Autómánia (61) Vetítő (30) Tv fotel (65) Gasztronómia (539) Nagyvilág (1463) Mondom a magamét (5649) Belföld (6) Politika (1578) Flag gondolja (33) Titkok és talányok (12) Rejtőzködő magyarország (168) Mozaik (83) Gazdaság (662) Életmód (1) Mozi világ (440) Kultúra (6) Egészség (50)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>