Ma 2021 október 18. Lukács napja van. Holnap Nándor napja lesz.
Bayer Zsolt: Zsák és a foltja

Bayer Zsolt: Zsák és a foltja

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

...Vagy két kicsi legó. Au, szia, helló...

Jakab és Gulicska. Két retek. Két büdös bunkó. Egyik a parlamentben, másik az egyik seggében.

„Viktorból Viktória a börtönben” – emeli a színvonalat az egyik büdös bunkó a parlamentben.

„Megeszlek anyáddal együtt!” – üvölt az utcán a másik büdös bunkó, aztán fojtófogással földre visz valakit.

Az ellenzék többi része, meg a sajtójuk boldogan, vigyorogva, elégedetten tapsikolva asszisztál ehhez az egészhez.

Kisnyilasok, kommunisták, Lenin-fiúk. És újra együtt, mint mindig. Megint kiöntött a csatorna szennye. Jönnek a pincepatkányok (Friedell mester forever!), bilincselnének, erőszakolnának, ölnének, hersegve szívnák a vért és vennének el megint mindent azoktól, akiknek van valamilyük.

Muszáj lesz eltakarítani ezt a mocskot jövő tavasszal, mint a szart az utcáról. Egy nagy nekiveselkedés még, egy sorsdöntő szavazás, s utána nyugalom lesz. Ugyanis a negyedik vereség után az ezekkel egylényegű nyugati hálózatok, titkosszolgálatok, Soros-hálózatok, az egész neomarxista, anarchista, „wok” és „új identitás” fostenger többé nem fogja finanszírozni ezt a pitiáner, tehetségtelen, nyomorult, béna, frusztrált, agresszív ágensét.

Akkor el fognak tűnni örökre a semmiben. A Jakab meg a Gulicska távolodik a hajnali ködben, s magába szívja a két zsebnyilast az axonometrikusan ponttá zsugorodó végtelen. A Gulicska még hátra fordul egyszer, s felkiált: „megeszlek anyáddal együtt!” – de a hangja sikoltásba fúl, mikor a Jakab erőszakkal a farába túr...

A „jobbikságot” a „dékásságot” mint üveggolyót, megkapod. Tizedikre fölviszed, ablakon kivágod. S annyi...

A Magyar Nemzet derítette ki, hogy Jakab Péter testőrparancsnoka, sofőrje az elmúlt időszakban 42 millió forintot kapott. Gulicska Mihály hol a sofőrje, hol afféle inasa Jakab Péternek.
 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozaik (83) Gazdaság (662) Vetítő (30) Mozi világ (440) Életmód (1) Sport (729) Autómánia (61) Belföld (6) Tv fotel (65) Tereb (138) Egészség (50) Irodalmi kávéház (506) Alámerült atlantiszom (142) Mondom a magamét (5642) Politika (1578) Jobbegyenes (2131) Titkok és talányok (12) Kultúra (6) Heti lámpás (255) Flag gondolja (33) Történelem (14) Szépségápolás (15) Nagyvilág (1463) Gasztronómia (539) Rejtőzködő magyarország (168) Emberi kapcsolatok (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>