Ma 2024 március 01. Albin napja van. Holnap Lujza napja lesz.
Bayer Zsolt: Egyeztetés

Bayer Zsolt: Egyeztetés

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Lehet véleményem? Köszi!

A DK az alábbi közleménnyel örvendeztette meg csekély szavazóbázisát:

„A Demokratikus Koalíció közleménye

Budapest, 2017. július 16., vasárnap (OS) - DK: Bayer beismerte, a Fidesz ki akarja léptetni az országot az Unióból

A Fidesz ismét lelepleződött. Orbán haverja, az 5-ös számú fideszes párttagkönyv birtokosa túl azon, hogy egy tévéműsorban minősíthetetlen hangnemben gyalázta Ferenc pápát, egy hírértékű mondatot is öklendezett. 

"Ott kell hagyni az Uniót, ezt az egész ótvaros disznóólat, ott kell hagyni a francba, le kell zárni a határainkat, azok meg ottan rohadjanak meg!" - fröcsögte Orbán cimborája.

Ebből a cizellált mondatból azért kiderült, hogy a Fidesz ki akarja léptetni az országot az Európai Unióból, ki akar lépni a szabad, vízum nélküli utazást biztosító schengeni övezetből, és hogy kerítést akarnak húzni az ország köré.

Bayer ezt a mondatot is nyilván egyeztette a főnökével, Orbán Viktorral, így a Fidesz hivatalos álláspontját ismertette a magyarokkal.

A Demokratikus Koalíció szerint a 2018-as választás tétje: Orbán vagy Európa? A DK mindent elkövet majd, hogy Magyarország ne egy leszakadó, bezárkózó, hanem egy szabad, demokratikus, szolidáris ország legyen a választás után is. Ehhez Orbánnak mennie kell!

Niedermüller Péter alelnök, európai parlamenti képviselő DK 

Kiadó: Demokratikus Koalíció”

Akkor röviden: 

Nem egyeztettem Orbán Viktorral a mondandómat. Soha nem egyeztetem vele a mondandómat. A DK – mint általában mindenki – magából indul ki. Vagyis e közlemény ezen része szemenszedett hazugság. 

Fenntartom, amit az ominózus adásban mondtam: Eljöhet az az idő, amikor nem lesz más választásunk, mint kilépni az Unióból. Például akkor, ha az Unió, bármi áron és akár erőszakkal, fenyegetőzéssel ránk akarja kényszeríteni a migránsok befogadását. Igen, ez lehet a választóvonal a bennmaradás és a kilépés között. Amúgy ezzel semmi mást nem mondtam, mint a lengyelek többsége, miképpen kiderült egy közvélemény kutatásból. Ez a véleményem, a saját véleményem, nem a Fideszé, és nincsen senkivel egyeztetve.

Lehet véleményem? Köszi!

S végül egy apróság: az a szabad utazás, amiről beszélsz, már nem létezik, tudod Niedermüller, te barom! Nem létezik, mert a brüsszeli idióták, a hozzád hasonló gazemberek miatt az Unió belső határain állítják vissza az ellenőrzéseket, így aztán időről-időre órákat lehet ácsorogni például a magyar-osztrák határon. Többet, mint a Kádár-rendszer végnapjaiban. Mondom, miattad meg a kretén politikátok, no és persze a beözönlés miatt, amit ti olyan nagy erővel támogattok és üdvözöltök. Hogy legyetek átkozottak!

FRISSÍTÉS!!!

MÉG EGY APRÓSÁG

Figyelmesen megnéztem újra a felvételt. Nem igaz, amit mondtok. Hazudtok, vagy csak analfabéták vagytok. Mind a mondatból, mint annak környezetéből kiderül, hogy nem azt mondtam, a pápa egy genderben hívő, liberális marha, hanem azt, hogy úgy twitterezik, úgy írt a twitteren, mint egy genderben hívő liberális marha. Nagy különbség! De hát, nektek úgyis feleslegesbármit mondani. Veletek felesleges, sőt, tilos szóba állni.

Bayer Zsolt - ]]>http://badog.blogstar.hu/]]>

Hozzászólások

Béla
2017-07-17 13:11
Ez is nagyon jó cikk. S véleményével nincsen egyedül Bayer, mindannyian tudjuk, mi magyarok, hogy hatalmas ráfizetés az EU. S menetel a bolondok hajója a megsemmisülés felé. Sokan mondjuk, csak sajnos még nem elegen. KILÉPNI. a kilépés bizonyára a „test eredendő megrázkódtatásaival” fog járni, senki nem mondta, hogy könnyű lesz. Viszont jobb élni, mint nem élni. Európa, vezetői, a pápa élő hullák, a lelkük rohad. Európa bomló és fertőző betegségének neve, marxizmus és ateizmus. Bayer minden sora igaz. Jogunk és lehetőségünk, ellene mondani a nagyhatalmaknak, s az EU divathóbortjainak. Magyarország újra szabad s független lehet, mint ötvenhatban egy pillanatra. Vegyük észre, nekünk nem az a dolgunk, a küldetésünk, hogy alkalmazkodva sunyítsunk, lapuljunk, s igazodva majmoljuk a nálunk, nagyobb és szerencsésebb népeket. „Csupán annyi a dolgunk”, hogy végre merjünk önmagunk lenni, minden következménnyel. Senkinek a véleménye nem fontos, nincsenek barátaink. Igazából szövetségeseink is ingatagok, megbízhatatlanok. Ez sem fontos. Ami igazán fontos, az belső lelki családi és magánügyünk. Az a nagy kérdés, december ötödike igenjei képesek lesznek még a szeretetre és a cselekvésre. Elsősorban végre önmagukat kell szeretniük! S szerelmükben gyermekeik anyját keresni, alap életösztön kérdése. S végre, az örök Éván keresztül felvenni a kapcsolatot, az elfeledett Istennel. S nem szabad többé hátat fordítaniuk a Végtelennek. Egy ember nagyságát, a kiáradásának a gyakoriságán keresztül lehet megmérni.( Szerénytelenség nélkül, lekopogom Bayer, vagy akár én, nem is állunk olyan rosszul. Remélem.) Ha sikerül Orbánnak szó szerint lelket önteni, a formátlan tömegbe és néppé varázsolni, ez történelmi küldetés. Ehhez kell, hogy az átlag foglalkoztatott: hivatalosan ugyan hímnemű átlagunk becsvágya újra az legyen, hogy férfi és apa merészeljen lenni. Ismétlem, csak az a család, ahol a nő otthonában él, s boldogan végzi igazi feladatát, melynél nagyobb nem létezik, az Anyaságot, a sok gyermek nevelését. S csak az lehet férfi, úr és lovag, kinek asszonya otthonában él. A férfi a családfenntartó. Kinek asszonya nincsen otthonában, annak élete hideg borzalom, s dideregtető magány. KINEK ASSZONYA NINCSEN OTTHONÁBAN, AZ NEM FÉRFI. Valami más. EZ LEGYEN A CÉL. Minden fiatal fiú becsvágya a nagycsalád legyen, asszony, aki szereti, s „szíverén keresztül megmondja”, mit akar tőlünk a megmondhatatlan, az Ismeretlen Nagyúr. ...
Béla
2017-07-17 13:24
EHHEZ MA ÁLLAMI SEGÍTSÉG KELL, HISZEN A FURFANGOS KOMCSIK 44 UTÁN A FÉRFI BÉRÉT OLY KICSINYRE SZABTÁK, HOGY KETTEN NEM KERESTEK ANNYIT 1974BEN, MINT HORTHY ALATT. Kevesen tudják, 1974 a legjobb év volt, azóta folyamatosan esik az életszínvonal. S addig a kádár vircsaft abból élt, amit Horthyék alapoztak meg. Mivel esélye sincsen az átlagnak házra, hazára, 200 négyszögöl ingatlanra, ezt alanyi joggá kell tenni. Nincsen rá pénz, mondja Shylock. Legyen! Ha egy emberi szervezet vérképző szerveit tudatosan teszik tönkre, azt gyilkosságnak nevezik. Ha egy nép újratermelését 1957 óta módszeresen, himmleri tervek alapján akadályozták meg, azt tudatos népirtásnak nevezik. Ha a magyar nép élni akar, az Anyaságot állásnak és hivatásnak kell tartanunk. s katonatiszti rangot kell adni az Anyáknak, ha tisztán él családjuk, s gyermekeik szorgalmasak és dolgoznak. Az oly aggódó liberális baloldali marxisták, magánügynek hazudják a legfontosabb közügyünket, a népesedés kérdését. Ez a legfontosabb nemzetvédelmi, honvédelmi kérdésünk. ...
Béla
2017-07-20 09:07
Magának lehet, engem letiltottak a 888.ról, mely látszatra magyar oldal. valójában csak soros.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozaik (83) Kultúra (6) Heti lámpás (307) Gazdaság (699) Mondom a magamét (7431) Nagyvilág (1309) Jobbegyenes (2764) Sport (729) Alámerült atlantiszom (142) Mozi világ (440) Emberi kapcsolatok (36) Tv fotel (65) Gasztronómia (539) Belföld (10) Történelem (17) Rejtőzködő magyarország (168) Irodalmi kávéház (535) Vetítő (30) Szépségápolás (15) Flag gondolja (36) Egészség (50) Autómánia (61) Nézőpont (1) Életmód (1) Tereb (146) Politika (1582) Titkok és talányok (12)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>