Ma 2020 július 12. Izabella, Dalma napja van. Holnap Jenő napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt: De hát tudtuk...

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Ennél aljasabbat, ennél gyávábbat, ennél mocskosabbat már el sem követhettek volna. 

Igen, tudtuk előre. Pontosan tudtuk, hogy csak idő kérdése, és valahol be fog következni. Valahol majd megint felrobban egy bomba, valahol megint közénk hajt egy teherautó, valahol ismét megkéselnek valakit közülünk az utcán.

Most Manchester lett a helyszín. Éppen Manchester, Anglia, a brexit küszöbén. Manchester, egy koncert, huszonkét áldozat – döntő többségük tizenéves lány –, ötvenkilenc sebesült. Pánik, kétségbeesés, szolidaritás, szép szavak, gyertyák.

De hát tudtuk előre.

És most, ebben a nyomorult pillanatban, ahogy leírom ezeket a sorokat, most is tudom, és mindannyian tudjuk. Tudjuk, hogy csak idő kérdése, és bekövetkezik megint. És majd megint nézzük megrendülve a borzalom képsorait, és feledésbe merül majd Manchester, ahogy feledésbe merült az összes többi is, mert mindig lesz egy új, tudjuk, várjuk, és nem is félünk, mert nincsen bennünk semmilyen normális önvédelmi reflex.

Tőlünk annyira futja, hogy majd megint mondunk szép szavakat, elhelyezzük a szolidaritás és a gyász virágait, meggyújtjuk az emlékezés gyertyáit és elmondjuk az összes kötelező lózungot a szeretetről meg arról, hogy nem szabad általánosítani, és a mi lelkünket nem fogja megtörni a terror, és a terroristák soha nem fogják elérni a céljukat.

„Ez még csak a kezdet” – mondja a kamerába egy arab terrorista az Iszlám Állam által közzétett videón, amelyben üdvözlik és magukra vállalják a manchesteri merényletet.

Igen. Tudjuk. Tudjuk, és nem teszünk semmit. Tudjuk, hogy háborút indítottak ellenünk, és gyertyákat gyújtogatunk, mint a nyálfolyató idióták.

Ha a mindennapi életben valaki újra és újra belenyúl a konnektorba, újra és újra átmegy a piroson a száguldó autók között, újra és újra bemegy abba a kocsmába, ahol mindig megverik és újra és újra beleköt azokba, akik megverik, ha valakihez mindig betörnek, ennek ellenére nyitva hagyja az ajtaját és kiírja, hogy hol tartja az értékeit, nos, az ilyen embert gyámság alá helyezik, sőt leginkább elviszik egy szép kastélyba, amelyet elegáns park vesz körül, mindig halk zene szól, kedves emberek intézik a dolgokat fehér köpenyben, és rács van az ablakokon.

Amikor Európa teszi ezt, kollektíven, akkor az önsorsrontás, az ön- és közveszély neve „európai értékek” meg „liberális demokrácia”. Onnan lehet megismerni az európai értékeket és a liberális demokráciát, hogy egészen kiválóan tud gyertyát gyújtani az ellenség által megölt halottai emlékére, csodálatosan tud virágokat elhelyezni a halottai vérében ázó aszfalton, és nagyszerűen tud állig felfegyverzett kommandósokat kiállítani UTÓLAG a merényletek helyszínére, miután elszállították a holtakat és a sérülteket.

Egyetlenegyet nem tud ez az Európa: leszámolni egyszer s mindenkorra az ellenségeivel és megvédeni önmagát – bármi áron. Ezt nem tudjuk. Csak azt tudjuk, most is, hogy csak idő kérdése, és megtörténik megint. Csak azt tudjuk, hogy most szerte Európában az arab negyedek, a no-go zónák mélyén tízezrek ünneplik titokban a gyaurok halálát és éltetik hősként a gyilkosokat. A mi gyilkosainkat. Ezt tudjuk, de nem teszünk semmit, legfeljebb annyit, hogy haragosan kijelentjük: nincsenek is no-go zónák!

Eközben ma Londonban a leggyakoribb fiúnév a született gyerekek között az, hogy ALI.

Halálra vagyunk ítélve. És meg is érdemeljük. Illetve nem, mégsem. Európa nyugati fele van halálra ítélve, és ha az ottani polgárok mindezt eltűrik, akkor meg is érdemlik a sorsukat. Itt, az egykori fal innenső felén még eleven az önfenntartás ösztöne. Nyugaton ezt úgy hívják: az európai értékek megsértése. Az. Jó, ha tudjuk: ez maga a túlélés záloga. És sajnos nem volt senki, aki ezt elmondta volna időben azoknak a szerencsétlen tiniknek, akiket most el fogunk temetni.

A legfiatalabb áldozat egy nyolcéves kislány – uramisten! Egy nyolcéves kislánynak is meg kellett halnia, csak azért, hogy ezek a nyomorultak bebizonyítsák: arra is képtelenek vagyunk, hogy megvédjük a gyerekeinket. Azt akarják értésünkre adni, hogy gyengék vagyunk, alávalóak vagyunk, hitványak vagyunk, hiszen a családunkat sem tudjuk megvédeni. Ezért lettek célpontok az európai nők, ezért az üzenetért.

Mert abban a leírhatatlan, középkori, alantas világban, ahol ezeknek a gazembereknek a lelke és a tudata él, nincs nagyobb megaláztatás és megalázás, mint megbecsteleníteni az ellenség asszonyait, leányait. Pontosan ezért esnek neki az utcákon és a tereken a nőknek, ezért fogdossák, tapogatják őket a mocskos kezeikkel, ezért erőszakolják meg a gyereklányokat és az öregasszonyokat is, hogy értésünkre adják: semmik és senkik vagyunk.

És most a gyerekek lettek kiszemelve áldozatnak. A legvédtelenebbek, legkiszolgáltatottabbak, legnaivabbak – s persze a legdrágább kincseink. Ezért robbant most a bomba Manchesterben azon a koncerten, ahol a nézők döntő többsége tini, sőt tinilány.

Ennél aljasabbat, ennél gyávábbat, ennél mocskosabbat már el sem követhettek volna. Ezért ki kellene irtani az összes dzsihadistát, iszlamista terroristát, hogy írmagjuk se maradjon – és kitakarítani egyszer s mindenkorra őket erről a kontinensről! Ehelyett majd megint jön a szokásos picsogás, meg a figyelmeztetés, hogy ne legyünk iszlamofóbok. Hát persze…

Minden egyes migránspárti, bevándorláspárti politikust, nem kormányzati szervezetet, idióta „jogvédőt” oda kellene ültetni a vádlottak padjára, a gyilkosok mellé. Mert nagyobb a felelősségük még annak a nyomorult iszlamista állatnak a felelősségénél is, aki felrobbantotta a bombát. Ameddig Európa ezt nem fogja fel, addig menthetetlen. Sajnálom.

Bayer Zsolt - ]]>www.magyaridok.hu]]>

Hozzászólások

Béla
2017-05-25 07:50
Első valódi megoldás, ha minden EU tag, mely az unió határszélén van, kerítést épít, szigorú olaszhoz hasonló szabályokkal, s még a tartózkodási idejét is szabályozza, az EU kívüli „turistáknak”. A jövőben. Ezt nem csinálják, inkább tőlünk undorodnak vagy a lengyelektől, mint a migránsnak hazudott színes muszlimoktól… Második megoldás, marad az EU gazdasági szövetsége, de MINDEN EGYES TAGÁLLAM HATÁROKAT ÉPÍT, mint régen, s ő dönti el, ki mehet, vagy jöhet országában. Az EU tagság népei igazolvánnyal persze szabadon költözhetnek, jöhetnek, s „dolgozhatnak”, ahogy eddig. A határ nélküli világ azonban örökre megszűnt, ez nyilvánvaló. Harmadik megoldás, végre felmondják az EU-t s a NATO-t is, mindenki szabad s független ország lesz. A magyar többségű parlament törvényt hoz, többet nem vehet fel magyar állam hitelt, s kölcsönt, s soha semmilyen érdekszövetségbe NEM LÉPHET BE. Szabad és független ország leszünk. Az ENSZ. minden tag részére biztosítja azt a jogot, hogy kit fogadjon be, vagy ne fogadjon be. S minden tagállamnak joga lesz a jövőben ahhoz, hogy saját nyelvén, saját családjában, házában, azaz hazájában, olyan sajtótörvényt fogadjon el, amit a többsége legjobbnak tartott. Anglia talán egyedül a világon pedig megtehetné, minden ilyen merénylet után, egymillió embert kiutasít országából, a merénylők eredeti hazájába visszaszállítva kényszerrel őket. Ezeket akár számítógép program választhatná ki, de ez legyen az ő gondjuk, ne a miénk. A magyar kormány könnyen megteheti, hogy meghozza minden idők legliberálisabb médiumtörvényét, s a tévé, a rádió, a net lesz veszélyes fegyver, s a vásárló, a felhasználó felelőssége a jövőben, mit néz rajta. Amit törvény védjen, az a korlátlan s feltétlen szólás s gondolatszabadság. Az legyen bűncselekmény a jövőben, amit ma naponta csinál az index.től a hvg. ken keresztül a komcsivá vált magyarnemzet, a 24.hír, stb. Törlik a magyar hozzászólókat, perelni kellene a facebook-ot is, amit ma akar a leszmásikkomcsi pártjai, hogy ők döntik el, mi az álhír, ki maradhat, ki nem. Az a szabadság halála. Minden, csak nem liberális. A magyar kormány joga és kötelessége, hogy megint előbb ébredve, minden oldalra kerítést építsen, s lélekben készüljünk fel, a kizárásra, amit ajándék lenne a végzettől, vagy ami még jobb, hogy magától rohad széjjel az EU. ..
jocó
2017-05-25 10:57
Kedves Béla! Ezek nagyon jó elgondolások,csak egy dologról felejtkezett el,először egész Európából,beleértve kis hazánkat is,ki kell seperni azokat akik ezt a muszlim csürhét a nyakunkra hozták.Ameddig ez nem történik meg addig hiábavaló bármiféle nemzeti elgondolás.
jocó
2017-05-25 11:02
Őróluk van szó,a nyugat Európai országok vezetőinek van egy közös vonása: mindannyian gyermektelenek. Bármit megtehetnek az országgal, mert nincs gyermekük, akik később el kellene viseljék a felelőtlen politika következményeit. A másik közös nevező – írja –, hogy ezek a gyermektelen vezetők mindannyian multikulturalizmust akarnak, globalista politikát képviselnek, támogatják a tömeges bevándorlást, és azt az Európát képviselik, ami atomjaira hullott, és a hagyományos család mint érték helyett az egyéni önmegvalósítást helyezte középpontba. Ők a globalizmus példaképei, ilyen jövőt akarnak a globalisták az európaiaknak: engedjék be a bevándorlókat, és miután az európaiak mind meghalnak, lehetőleg semmi ne maradjon utánuk. Angela Merkel német kancellár, Emmanuel Macron francia elnök, Theresa May brit kormányfő, Mark Rutte holland kormányfő, Paolo Gentiloni olasz kormányfő, Simonetta Sommaruga volt svájci elnök, Stefan Löfven svéd kormányfő, Nicola Sturgeon skót első miniszter és Xavier Bettel luxemburgi kormányfő. Az a közös bennük, hogy egyiküknek sincs gyermeke. Pedig egy-két kivételtől eltekintve mindannyian középkorúak vagy idősebbek. Gyermektelen vezetők vezetik a gyermektelen Európát, ahol a lakosság már nem tudja reprodukálni magát, ezért vezetői éppen átadják a kontinenst más népeknek. A Russia Today publicisztikája hosszasan kifejti, hogy ezek az emberek az egyéni önmegvalósításban hisznek, minden pillanatukat leköti a karrier építgetése, de egyébként is olyan az értékrendjük, hogy nekik a család nem érték, csak az egyéni önmegvalósítás. Mindannyian gyermektelenek, és mivel nincsenek leszármazottaik, nekik teljesen mindegy, hogy az európai kontinensen milyen állapotok lesznek 30-40 év múlva. Ők már mindannyian a föld alatt lesznek addigra, és nincsenek gyermekeik, akikre bármit is rá kell hagyjanak – például egy jobb világot, egy élhetőbb országot, akármit. Ami 30-40 év múlva lesz, az őket nem érinti. Ezek a gyermektelen vezetők pedig Európa legbefolyásosabb emberei. Formálják a körülöttük lévő világot. Ötszáz millió európai hallgatólagos beleegyezéssel őrájuk bízta Európa jövőjének formálását, és a mi gyermekeink majd az ő egyéni karrierépítésük következményeiben fognak élni. Például kalifátusban, no-go zónában, terrortámadások és tömeggyilkosságok közepette – amit London pakisztáni polgármestere, Shadiq Khan szerint el kell fogadni, mert ezek egy metropolisz mindennapi életének velejárói. Tehát ebben a gyermektelen karrieristák által épített Európában teljesen természetes, hogy ártatlan embereket néha felrobbantanak. „Véletlen-e, hogy ezek az európai vezetők saját elhatározásukból gyermektelenek? Lehet, de nem valószínű. Hűen tükrözik a mai Európát, ami már nem akarja reprodukálni önmagát, nem helyezi a családot a középpontba, se szó szerint, se kulturálisan.” – áll a publicisztikában. A másik közös nevező – írja –, hogy ezek a gyermektelen vezetők mindannyian multikulturalizmust akarnak, globalista politikát képviselnek, támogatják a tömeges bevándorlást, és azt az Európát képviselik, ami atomjaira hullott, és a hagyományos család mint érték helyett az egyéni önmegvalósítást helyezte középpontba. Ők a globalizmus példaképei, ilyen jövőt akarnak a globalisták az európaiaknak: engedjék be a bevándorlókat, és miután az európaiak mind meghalnak, lehetőleg semmi ne maradjon utánuk.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Sport (729) Tv fotel (65) Gasztronómia (539) Gazdaság (652) Titkok és talányok (12) Mondom a magamét (4648) Tereb (140) Mozaik (83) Belföld (5) Irodalmi kávéház (489) Nagyvilág (1450) Emberi kapcsolatok (36) Rejtőzködő magyarország (171) Szépségápolás (15) Flag gondolja (33) Mozi világ (440) Egészség (50) Alámerült atlantiszom (142) Jobbegyenes (1797) Heti lámpás (241) Vetítő (37) Autómánia (61) Életmód (1) Kultúra (6) Történelem (14) Politika (1571)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>