Ma 2023 szeptember 26. Jusztina napja van. Holnap Adalbert napja lesz.
Bayer Zsolt: Csak egy jó tanács

Bayer Zsolt: Csak egy jó tanács

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Kitört a tweetháború Orbán Balázs és Daniel Freund EP-képviselő között

Röviden: Orbán Balázsnak mondom, semmi értelme szóba állni ezzel a Freund nevű kis g*civel.
Kitört a tweetháború Orbán Balázs és Daniel Freund EP-képviselő között

Záporoznak a tweetek Orbán Balázs és Daniel Freund közösségi oldalán, amelyben egymásnak üzengetnek. A vita kiindítója a Transparency International legfrissebb jelentése volt.

Kiadta a Transparency International 2022-es jelentését, a korrupciós index alapján vizsgálták, hogy milyen szinten van a korrupció a világ országaiban. Az országokat egytől százig terjedő skálán pontozzák, minél nagyobb a szám, annál kevésbé korrupt az adott ország. Az Európai Unión belül pedig Magyarország kapta a legkevesebb pontot, egészen pontosan 42-t.

Egy évvel ezelőtt az Európai Unión belül Bulgária volt 42 ponttal a legkorruptabb ország a Transparency International jelentése szerint, Magyarország 43 ponttal az utolsó előtti helyen állt, a szerepek azonban mostanra megcserélődtek.

Orbán Balázs, a miniszterelnök stratégiai igazgatója erre Twitteren reagált, miszerint:

„Magyarország alacsony értékelést kapott egy olyan listán, amit egy Soros által finanszírozott NGO készített. Micsoda meglepetés! Akad bárki, aki komolyan veszi őket?”

Gyorsan érkezett rá a válasz Daniel Freund EP-képviselőtől, aki azt írta:

Szerencsére már senki sem vesz titeket komolyan. / Thankfully, nobody is taking you guys serious anymore.

A miniszterelnök stratégiai igazgatója sem tétlenkedett sokáig, újabb Twitter-bejegyzésben üzent az EP-képviselőnek:

Úgy hallottam, hogy ez mostanában elég népszerű dal a baloldali képviselőtársaid körében az Európai Parlamentben. #KatarGate

Talán azt gondolnánk, hogy ennyiben maradt a felek tweetháborúja, de nemrég Daniel Freund újabb üzenetet hagyott Orbán Balázs kiírása alatt, miszerint:

Ez azért vicces, mert korrupcióval nem lehet Magyarországon börtöncellákat szerezni, csak jachtokat és futballstadionokat.

(forrás: index.hu)

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gasztronómia (539) Politika (1581) Mondom a magamét (7096) Egészség (50) Tv fotel (65) Flag gondolja (34) Sport (729) Belföld (10) Tereb (145) Nagyvilág (1309) Kultúra (6) Heti lámpás (276) Mozi világ (440) Rejtőzködő magyarország (168) Emberi kapcsolatok (36) Életmód (1) Jobbegyenes (2680) Gazdaság (689) Szépségápolás (15) Történelem (16) Mozaik (83) Irodalmi kávéház (529) Nézőpont (1) Autómánia (61) Titkok és talányok (12) Vetítő (30) Alámerült atlantiszom (142)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>