Ma 2023 szeptember 27. Adalbert napja van. Holnap Vencel napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt: Beltenyészet

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Egy okot mondjatok, amiért el kell viselnünk ezeket a gazembereket…

 „A németek a másodosztályú emberek.”

A Németországban tartózkodó menedékkérők naponta 770 bűncselekményt követnek el. A legnépszerűbb a kiskorúak megerőszakolása, gyakran kisfiúkat vagy fiatalabb lányokat egyre többször csoportosan erőszakolnak meg. Ez egy a sok tabutéma közül. És ha egy menekült politikust erőszakol meg, nem a menekültnek lesz rossz lelkiismerete, hanem a politikusnak, mert erőszaktevőjének lehet, nem megy olyan jól a sora, mint a tette előtt.

Emberek által lakott épületek felgyújtása szintén kedvelt bűncselekmény a köreikben. A jogászok által gyújtogatásként ismert fogalom az etnikai németek esetében a legkomolyabb büntetőjogi következményekkel jár, ám a menedékkérőknél csupán afféle rosszfiús csínytevés. Egy példa. Egy pakisztáni nemrég gyújtott fel egy menekültszállást, amelyben száz ember aludt éppen. A heidelbergi tartományi bíróság ezt egy szeszes ital okozta rossz ötletnek tudta be, s a pakisztáni szabadon elhagyhatta a tárgyalótermet.

Örülhet, hogy a száz jámbor emberrel teli épület felgyújtása miatt csak tizenhét hónapnyi, próbaidős büntetést kapott. Ha egy német egy üres (!) menekültszállást gyújt fel, ahogyan ez Meißenben is történt, azért négy év börtön jár. És ha a tette idején emberek is tartózkodnak a szálláson, akkor az elkövető akár nyolc évre is börtönbe kerülhet.

Hogy mindez mit jelent? Hogy a német Mekkában szemmel láthatóan vannak első- és vannak másodosztályú emberek. A németeknek ezt meg kell érteniük.

Hiszen a kultúraidegen polgártársak tömeges bevándorlása Wolfgang Schäuble CDU-s politikus kijelentése szerint magasabb célt szolgál: azért van szükségünk ezekre az emberekre, mert különben Európa beltenyészetté degenerálódna. Ehhez a megváltáshoz már most hagyjuk, hogy másodosztályú polgárokként kezeljenek minket, nemde?” (Kopp Verlag Udo Ulfkotte: Sie prahlen – wir zahlen: Deutsche als Menschen zweiter Klasse – idézi a Mandiner.hu)

Udo Ulfkotte megállapításait olvashatták az imént. Gondolom, önök is úgy vannak ilyenkor, mint minden normális és tisztességes ember szerte Európában: ökölbe szorul a kezük, remeg a gyomruk, és úgy érzik, beleőrülnek a tehetetlen dühbe és kétségbeesésbe.

Külön szeretném felhívni a figyelmet az Ulfkotte által idézett német pénzügyminiszter, Wolfgang Schäuble szavaira: a menekültek azért kellenek, mert nélkülük Európa beltenyészetté degenerálódna. Vagyis a menekültek vérfrissítés céljából szükségesek minekünk, éppen ezért lehet, nem is olyan nagy baj, ha megerőszakolják a lányainkat és az asszonyainkat? Amúgy kérdezném Schäuble úrtól, ezen logika mentén mit szól például a tökéletesen zárt, a 18. század óta kizárólag egymás között házasodó haszid zsidó közösségek általános állapotához, „beltenyészetéhez”? Ők mivé degenerálódtak az elmúlt közel három évszázad alatt, és Schäuble úr hogyan gondolná felfrissíteni az ő vérvonalukat? Avagy, mi a véleménye Schäuble úrnak a nyugati muszlim gettókban élő, párhuzamos társadalmakat alkotó közösségek „beltenyészetéről”? Netán nem szól semmit, mert ezek politikailag nem korrekt kérdések? Csak az európaiakat lehet „beltenyészetként” emlegetni úgy nagy általánosságban, akiket majd a bevándorló muszlimok, arabok, afgánok, pakisztániak, bangladeshiek meg fekete-afrikaiak fognak kicsit feldobni, felfrissíteni? Micsoda egy megátalkodott, liberálfasiszta, kretén maga, Schäuble úr!

Persze azt is tudjuk másoktól, a migránsok nemcsak azért kellenek, hogy partiba vágják az európai lányokat és asszonyokat vérfrissítés céljából, hanem munkaerőnek is. Volt, aki egyenesen így fogalmazott velük kapcsolatban: „Mi évek óta erre a fiatal és motivált munkaerőre vártunk”.

Milyen érdekes, nem várt fejlemény. Mert hát közben persze Európa (a beltenyészet) a saját fiataljainak is képtelen munkát adni, a spanyol fia- talok körében például közel ötvenszázalékos (!) a munkanélküliség, de a nagy multik mégis a beduin kecskepásztorra meg az afgán mákgubótermesztőre várnak mint fiatal és motivált munkaerőre. Talán azért, mert reményeik szerint miután elvégezték fontos vérfrissítő feladataikat, a jelenlegi legalacsonyabb európai bé-rek egyötödéért is elvégzik majd ugyanazt a melót.

Javaslom, olvassák el Ulfkotte új könyvét, A menekültipar a címe. Egy kis ízelítő:

„Jelenleg 219 parlamenti képviselő vallja be, hogy mellékállásként a menekültipar valamelyik vállalkozásában igazgatósági vagy vezetőségi posztot tölt be. (…) Képviselőink harmada tehát egyúttal szociális vállalkozások vezetőjeként is tevékenykedik. A nyilvánosságnak viszont fogalma sincs arról, hogy a politikusokat a pártjuk bátorítja arra, hogy igazgatótanácsi vagy tanácsadói posztokat foglaljanak el, majd az ebből származó bevételük legalább negyedét szépen befizessék a pártkasszába.”

Aztán, ha átutalták a lét a pártnak, a maradékot meg eltették maguknak, este, lefekvés előtt még átböfögnek valamit Magyarországra a demokrácia meg a korrupció állapotáról, meg a befogadás fene nagy szükségességéről.

Egy okot mondjatok, amiért el kell viselnünk ezeket a gazembereket…

Bayer Zsolt - ]]>www.magyarhirlap.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Történelem (16) Autómánia (61) Irodalmi kávéház (529) Jobbegyenes (2682) Tereb (145) Nagyvilág (1309) Kultúra (6) Politika (1581) Életmód (1) Tv fotel (65) Egészség (50) Alámerült atlantiszom (142) Emberi kapcsolatok (36) Gazdaság (689) Sport (729) Mozaik (83) Mozi világ (440) Heti lámpás (276) Titkok és talányok (12) Belföld (10) Flag gondolja (34) Vetítő (30) Mondom a magamét (7100) Nézőpont (1) Rejtőzködő magyarország (168) Szépségápolás (15) Gasztronómia (539)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>