Ma 2020 november 24. Emma napja van. Holnap Katalin napja lesz.
Bayer Zsolt: Bécsi videó - következő felvonás

Bayer Zsolt: Bécsi videó - következő felvonás

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Miután alaposan ráégett Lázár bécsi videója a hülye ellenzékre meg a még annál is hülyébb sajtójukra

, a HVG úgy gondolta, fut még egy kört, és kiküldte csinovnyikjait Bécsbe, forgassanak már egy filmet arról, hogy minden ok arrafelé, a migránsokkal nincsen semmi baj, nincsenek is no-go zónák (tudjuk!), és az ottani magyarok a legmegelégedettebb lények ezen a földön, hiszen Bécsben élnek, a béke, a rend, a tisztaság városában, ahol a bárányok és a tigrisek egymás mellé heveredve legelésznek.

Kiment hát a HVG, és csinált filmet, megnézhetik itt:

]]>http://hvg.hu/elet/20180308_becs_lazar_janos_favoriten_bevandorlok_magyarok_becsben]]>

A filmecskében egyszer csak feltűnik egy nagy dagadt ember, piros dzsekiben. Ő nem más, mint Ogli G, egykori nevén Oglizán András, török felmenőkkel bíró rapper, aki egyebek mellett elmondja a HVG-nek, hogy ő bizony minden embert szeret, és szerinte tőle jobban félnek ott Bécsben az emberek, mint a migránsoktól.

Nos, ebben lehet valami. De haladjunk sorjában.

Erről az Ogli komáról egykoron hírt adott a 444 is, szóval ő nagyon híres ember kell legyen, megírták róla, hogy „Ogli G kiment Osztrákba, most ott zenél”, ami esetünkben annyit tesz, hogy ez a fantasztikus tehetségű zenész-zseni, ez a Mick Jagger csinált egyszer egy számot Ez a város címmel arról, hogy Budapest milyen szép, aztán kiment Bécsbe, és ott elénekelte ezt a számot Diese Stadt címmel, és arról szól, hogy Bécs milyen szép. (Javasolnánk még a This City című művet Londonról, továbbá az Acesta este orașul című művet Ploiestiről.)

Szóval megtalálta a HVG az illetékest, Ogli G-t.

Nagyon szimpatikus fiú.

Azt kell még tudni róla, hogy negyven évesen tette le az érettségit, ami szép dolog, ráadásul addig nem nagyon volt rá ideje, ugyanis a wikipédia beszámolója szerint „egy bűnszervezet tagjaként a Népstadion buszállomáson kényszerített ki védelmi pénzeket a főként Erdélybe közlekedő buszokat üzemeltető vállalkozóktól, 2001. január 15-én zsarolásért és testi sértésért előzetes letartóztatásba helyezték. 27 hónapot töltött a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet Venyige utcai fogházában.”

]]>]]>

Na, ez a helyes srác nem fél Bécsben a migránsoktól a HVG-ben. Most már minden tiszta.

Bayer Zsolt

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Történelem (14) Irodalmi kávéház (492) Vetítő (37) Flag gondolja (33) Kultúra (6) Tereb (140) Politika (1571) Gazdaság (655) Emberi kapcsolatok (36) Mozi világ (440) Mozaik (83) Rejtőzködő magyarország (171) Nagyvilág (1452) Heti lámpás (245) Tv fotel (65) Életmód (1) Autómánia (61) Mondom a magamét (4930) Titkok és talányok (12) Jobbegyenes (1903) Alámerült atlantiszom (142) Belföld (5) Egészség (50) Sport (729) Gasztronómia (539) Szépségápolás (15)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>