Ma 2020 szeptember 21. Máté, Mirella napja van. Holnap Móric napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt: Kultúrharc?

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Ha egy társadalom mindezt szó nélkül tűri, akkor meg is érdemli a sorsát.

Hajlamosak vagyunk kultúrharcnak hívni mindazt, ami ma Magyarországon folyik (pl. SZFE), és még inkább hajlamosak vagyunk aggódni miatta.

Ne tegyük!

Legalábbis, ha a „nagyszerű” Nyugattal hasonlítjuk össze magunkat. 

Lássuk például Franciaországot. Az alábbi cikkből kiderül, mi folyik ott. Karácsonyfa (és karácsony) betiltása, a legnépszerűbb kerékpárverseny megtámadása, minden hagyomány tagadása – a „zöldek” és a szélbalos idióták ámokfutásaként.

Ez nem kultúrharc, ugyan, sokkal több és sokkal kevesebb annál. Elmebeteg, küldetéstudatos világmegváltók pótcselekvése és ámokfutása, pszichopaták önmegvalósítása – és mindezen keresztül egy társadalom, egy egész kultúra, egy egész civilizáció felszámolása.

Ha pedig egy társadalom mindezt szó nélkül tűri, akkor meg is érdemli a sorsát.

Itt elolvashatják a részleteket:

]]>Betiltja a karácsonyfát a radikális baloldali polgármester Bordeaux-ban, de a többi új francia polgármester is a hagyományok ellen harcol]]>

A Tour de France ellenzése, a karácsonyfák száműzése - a szélsőbaloldali, zöldpárti polgármesterek legújabb, rendkívül megosztó és vitatható döntései túlzás nélkül egész Franciaországban felháborodást keltettek. Mint ismert: a zavaros körülmények között megrendezett tavaszi önkormányzati választást több nagyvárosban a radikális baloldal nyerte. (Az első fordulót a legnagyobb járvány, március közepén tartották, minden egészségügyi ellenkezést figyelmen kívül hagyva.

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Irodalmi kávéház (490) Jobbegyenes (1849) Titkok és talányok (12) Emberi kapcsolatok (36) Történelem (14) Vetítő (37) Tereb (140) Sport (729) Alámerült atlantiszom (142) Heti lámpás (243) Nagyvilág (1452) Flag gondolja (33) Gazdaság (652) Gasztronómia (539) Szépségápolás (15) Belföld (5) Kultúra (6) Politika (1571) Mondom a magamét (4801) Autómánia (61) Rejtőzködő magyarország (171) Egészség (50) Mozi világ (440) Tv fotel (65) Életmód (1) Mozaik (83)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>