Ma 2023 január 26. Vanda, Paula napja van. Holnap Angelika napja lesz.
Bayer Zsolt: Az ellenzék (2.)

Bayer Zsolt: Az ellenzék (2.)

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Aztán majd eltakarítjuk őket, illatos keszkenőt szorítva az orrunk alá...

tt a kampány. És itt ez az ellenzék, immáron egyesülve, összeállva, mint a fagyott kutyagumi, ami elég szilárdnak tűnik, de igen könnyen szétporlad.

Ennek az ellenzéknek nincsen semmi mondanivalója. Szellemi képességeik az O1G magasságáig tudják repíteni őket, a vezetőjük pedig (a „kapitány”) csupa hülyeséget beszél. És mindent megtámad, amiben a magyar társadalomban konszenzus van.

Ebben a nem könnyű helyzetben ez az ellenzék kénytelen össze-vissza hazudozni.

De ez legalább könnyedén megy nekik, ebben jók, ebben profik, ehhez értenek. Így születtek, és így fognak kimúlni az árnyékvilágból. A kezdő és a végpont között eltelt idő: maga a feleslegesség...

Most például ezt találták ki:

Miért ment Orbán a madridi szélsőjobbos találkozóra, ahol egy magyarellenes román párt is megjelent?

Ezt Kerner Zs., a 24.hu hazudozója írta a minap. Majd így számolt be az eseményről:

A mostani találkozó három legfontosabb vendége a két miniszterelnök, Orbán Viktor és a lengyel Mateusz Morawieczki (címlapképünkön), valamint a francia elnökségért jelenleg is kampányoló Marine Le Pen voltak. A házigazda spanyol Vox vezetője mellett a rendezvényen ott voltak a bolgár, belga, osztrák, észt és holland szélsőjobboldali pártok is. Ami a leginkább meglepő, hogy Orbán Viktor egy olyan rendezvényen vett részt, amelyen megjelent a magyarellenes román AUR-ral is.

Ó, hát ha már ilyen fantasztikus lehetőség adódott, abból a „kapitány”, a Márki-Zay (el ne felejtsék a filogenezist: MSZMP – MSZP – MZP) sem maradhat ki, úgyhogy haladéktalanul felkapaszkodott saját Parnasszusára, a facebook fiókjára, és ő is megrázta a kakafát, imigyen:  

Ne azokra legyenek dühösek, akiket megtévesztett a propaganda. Akiknek realitásérzékét elvette a polgárháború. Akik még akkor is fanatikusan hisznek Orbán Viktorban, (...) amikor a magyargyűlölő romániai AUR párttal szövetkezik (...).

Hát persze. Hát ki mással.

És ezek után jött a Jobbik. Mert ezek mindig elkésnek, a fagyott kutyagumiként összeállt ellenzéknek immáron kétségkívül ezek a leghülyébb tagjai. Jakab munkalakás krumpli Péter meg a többi.

Magyargyűlölő román párt a Fidesz új szövetségese

Ez a Jobbik sajtótájékoztatójának címe.

Tartja egy ócska, aljas kis gazember, bizonyos Gyöngyösi Márton, aki a „listázzuk a zsidókat”-tól jutott el Gyurcsány fenekéig, bár a történelem éppen azt bizonyítja, hogy minden korban e két pont között volt a legrövidebb út, és ezen az úton mindig az örök gyöngyösimártonok vándoroltak, tarisznyájukban hamuban sült becsületükkel meg a harminc ezüsttel.

A „sajtótájékoztatón” -valójában hasonszőrű gazemberek összeröffenésén- ilyenek hangoztak el:

Olyan emberekkel is összeáll (mármint Orbán, B.Zs.), akik nem csak Európát verik szét, hanem a magyar nemzetet is megosztják”, s „ez kétségtelenül új szint”; kérdés, hogy Orbán most „a magyar nemzetbe kíván-e éket verni”, illetve „a saját nemzetének is hadat üzen?

A helyzet valójában az, hogy ebbe a Gyöngyösibe kellene éket verni, de sajnos annak sincs semmi sportértéke.

Aztán, ha már a Jobbik egyik ócska kis Hegedűs hadnagya (melyik jobbikos nem az?) hazudozott egy jót, akkor az Alfahír nevű áruló-lerakat, senki-depó is beszállt a buliba, ezzel az ordító címmel:

Már a Fidesz-székházat védő biztonsági őrnek is kínos volt, amiket Orbán «magyargyűlölő» román szövetségese mondott

És akkor mindezek után nézzük a valóságot! (Érdekesség: a valóságot a Magyar Narancs nevű fagyott kutyagumi-rész is megírta, na nem azért, mintha hirtelen bekopogott volna hozzájuk a tisztesség, akibe belekarolt Valóság nevű nagybátyánk is, nem, erről szó sincs, mindössze az történt, hogy mivel már mindenki tudta az igazságot, amikor a hülye Gyöngyösi kiállt a mikrofonok elé, a narancsosok érezték, ez annyira ciki, hogy már vállalhatatlan.)

És megírták.

Őket idézem, mert így a legjobb:

Román politikai botrány: az AUR elnökét kidobták a konzervatív pártok madridi találkozójáról

A román G4Media.ro hírportál a madridi találkozót házigazdaként lebonyolító párt, a spanyol VOX szóvivőjére hivatkozva írta meg pénteken, hogy George Simiont, a nacionalista Románok Egyesüléséért Szövetség (AUR) társelnökét a biztonsági emberek kidobták az európai konzervatív pártok múlt hétvégi madridi konferenciájáról, ahova meghívó nélkül próbált bejutni.

Az MTI beszámolója szerint a román lap megkeresésére Alonso de Mendoza, a VOX európai parlamenti (EP-) képviselőcsoportjának egyik szóvivője cáfolta, hogy az AUR-t meghívták volna az európai jobboldali erők találkozójára, amelyen többek között Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke és Mateusz Morawiecki lengyel kormányfő is jelen volt. A szóvivő megerősítette: Simion hívatlanul is megpróbált bejutni a találkozóra, de ezt a biztonsági emberek megakadályozták és elvezették.

(...)

A G4Media értesülései szerint Simion úgy jutott be a találkozó helyszínéül szolgáló szállodába, hogy Aurelian Pavelescu, a – Romániából valóban meghívott – PNTCD elnöke titkárának adta ki magát.

A román lap úgy tudja, Simion korábban több kísérletet is tett arra, hogy meghívassa magát a rendezvényre, a VOX azonban azt válaszolta, hogy ez csak a többi részt vevő párt beleegyezésével lehetséges, márpedig a Fidesz nem járult hozzá, hogy a magyarellenes kirohanásairól és gyűlöletszításáról elhíresült AUR részt vegyen a találkozón.

Nos, hát így „lépett szövetségre” Orbán a magyargyűlölő AUR-ral.

Vajon bocsánatot fognak most kérni?

Nem, nem fognak bocsánatot kérni.

Szerintem a Márki-Zay meg a Gyöngyösi ugyanezt el fogja mondani legközelebb is.

Aztán majd eltakarítjuk őket, illatos keszkenőt szorítva az orrunk alá...

Bayer Zsolt - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozaik (83) Titkok és talányok (12) Emberi kapcsolatok (36) Mozi világ (440) Rejtőzködő magyarország (168) Életmód (1) Kultúra (6) Szépségápolás (15) Sport (729) Belföld (8) Jobbegyenes (2531) Irodalmi kávéház (516) Politika (1581) Mondom a magamét (6575) Tv fotel (65) Gasztronómia (539) Történelem (15) Egészség (50) Tereb (142) Autómánia (61) Heti lámpás (260) Flag gondolja (33) Vetítő (30) Gazdaság (673) Nagyvilág (1305) Alámerült atlantiszom (142)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>