Ma 2024 május 19. Ivó, Milán napja van. Holnap Bernát, Felícia napja lesz.
7e3efa486f58e70a29755ea78cd58dc6.jpg

Bayer Zsolt: Ásottbarom

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Az történt, hogy a Toroczkai László, valamint barátai és üzletfelei fejében lévő sok-sok kicsi fekete lyuk Ásotthalomnál összeállt egy nagy fekete lyukká, életbe lépett a minden vagy semmi törvénye, és beindultak a fizikai folyamatok.

A Toroczkai László, valamint barátai és üzletfelei fejéből kilépő és Ásotthalomnál összeálló sok-sok kicsi fekete lyuk meggörbítette a teret, a meggörbült tér pedig csapdába ejtette az időt. Ásotthalomnál. És a csapdába esett időben hirtelen összerendeződtek a dolgok, minden kristálytiszta és világos lett, holott éppen az ellenkezőjére számított volna az ember.

De nem: Ásotthalomnál a meggörbült térben eltűnt a káosz és minden kiegyenesedett.

Az történt, hogy Ásotthalmon még novemberben az összes MSZP-s testületileg átlépett a DK-ba. (Erről sok míves beszámolót lehetett olvasni annak idején.) Aztán eseménytelenül folydogált tovább a csapdába esett idő, és Ásotthalom polgármester-választásra kezdett készülődni a meggörbült térben. Ketten gondolták úgy, hogy megmérettetik magukat.

Egyikük a volt fideszes polgármester, másikuk pedig a fejében kicsike fekete lyukat ápolgató Toroczkai László (Jobbik, Hatvannégy Vármegye, Betyársereg, miegymás).

Az egykor volt MSZP-s ásotthalmi brigád pedig (amely éppen az utolsó pillanatban lépett át a DK-ba, ugyanis ha egy kicsit halogatja az átlépést, teljesen eltévedt volna a meggörbült térben) felismervén önmaga fejében ugyanazt a fekete lyukat, kinyilvánította, hogy ők bizony ezen a választáson Toroczkai Lászlót fogják támogatni.

És támogatják.

Vezetőjük, bizonyos Márki József, átkiabálta a fejében lévő fekete lyukat, és kijelentette, hogy márpedig ez a támogatás akkor is érvényben fog maradni, ha maga Gyurcsány Ferenc telefonál oda neki, hogy ne támogassanak. Egy ilyen telefonnak amúgy volt némi valószínűsége, lévén Toroczkai László, aki körülnőtt annak idején egy kicsike és büdös fekete lyukat, szóval ő már kinyilvánította, hogy a maga részéről gondolkodás nélkül agyonlőné Gyurcsány Ferencet. (Ezt készséggel elhisszük neki, mivel láttuk az arcát, amiről sugárzik a gondolkodásra való teljes képtelenség.)

Tehát azért gondoltuk, hogy a Gyurcsányék csak odaszólnak majd az MSZP-ből kollektíve DK-ba átlépett pofás kis orkoknak, mert az mégiscsak furcsa, hogy annak a pártnak a tagjai támogassák Toroczkait, amely pártnak az elnökét Toroczkai agyon akarná lőni.

Amúgy nevezett Márki József, egykor volt MSZP-s, ma már DK-s pártember olyan színtiszta egyszerűséggel indokolta meg lépését, hogy abba aztán senki sem tudna belekötni. Mondá Márki József, hogy ő nem akar kormánypárti polgármestert a teret fekete lyukkal meggörbítő Ásotthalomra, mert neki a kormány elvette a kedvezményes nyugdíját. Íme a cáfolhatatlan bizonyíték arra, miképpen csiszolódik össze a közérdek a magánérdekkel ott, ahol összeállnak a kicsike fekete lyukak…

Amúgy pedig csak első látásra olyan fura ez az egész. Második belegondolásra viszont logikus minden. Hiszen az északi megyékben is az egykorvolt derék munkásőrérzelmű honpolgárok lettek a Jobbik feltétlen hívei, akkor miért maradnának ki a jóból az ásotthalmiak?

Jelen állás szerint mindenesetre nagyon valószínűnek tűnik, hogy az ásotthalmi DK-sok hamarosan kollektíve visszalépnek az MSZP-be, vagy kollektíve belépnek a Betyárseregbe. (Ezt a lépést kötelező jelleggel fogja üdvözölni Gyurcsány, mert ennél pataktisztább megnyilvánulása nincs sehol az Orbánt leváltó teljes összefogásnak.) Ha pedig a DK-sok átlépnek a Betyárseregbe, akkor az MSZP-sek oda kell küldjenek néhány embert, hogy legyen, aki újra átlép a DK-ba. Olyan ez, mint amikor a rendőr magyarázza a fiának a negatív számokat: – Na, figyeljél! Ha utazik a buszon öt ember, és a megállóban leszáll belőlük hét, akkor a következő megállóban fel kell szálljon kettő, hogy senki se legyen a buszon…

Nagyjából ez most a helyzet Ásotthalmon.

S ostorpattogás is hallik. Mert a fekete lyukak ugyan meggörbítették a teret, és csapdába ejtették az időt, de a betyárok pattogtatnak. A többi néma csend…

Bayer Zsolt – magyarhirlap.hu

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]> - Flag egy jobb magazin az Értékek mellett!

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Vetítő (30) Nézőpont (1) Nagyvilág (1310) Rejtőzködő magyarország (168) Heti lámpás (313) Mondom a magamét (7608) Életmód (1) Titkok és talányok (12) Tv fotel (65) Gasztronómia (539) Irodalmi kávéház (537) Kultúra (9) Jobbegyenes (2804) Flag gondolja (36) Autómánia (61) Történelem (18) Emberi kapcsolatok (36) Szépségápolás (15) Alámerült atlantiszom (142) Egészség (50) Mozaik (83) Sport (729) Tereb (146) Gazdaság (709) Politika (1582) Belföld (11) Mozi világ (440)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>