Ma 2024 április 15. Anasztázia, Tas napja van. Holnap Csongor napja lesz.
Bayer Zsolt: Arató Andrásnak maradnia kell!

Bayer Zsolt: Arató Andrásnak maradnia kell!

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Ha egy csipetnyi patkányürüléket beleteszünk bármibe, undorító, ehetetlen, hányingert-keltő lesz a végeredmény.

 

Többen is felvetették az elmúlt 24 órában, hogy Arató Andrásnak vissza kellene vonulnia a közélettől.

Valóban. Úgy első megközelítésképpen ez jó ötlet.

Arató András visszavonul a közélettől, s akkor aztán jól van. Jól lesz.

Persze az is kérdés, Arató András a közélet mely részében van jelen, ahonnét tehát vissza kell vonulnia, a közélet mely szegletében jelent bármiféle tényezőt ez a rosszarcú, gusztustalan, ávós-lelkületű gyűlölködő.

Szóval ahonnan ez visszavonulna, az nem tűnne fel senkinek.

Éppen ezért felvetődik a kérdés: nem lenne jobb, ha maradna?

Abban az iszamós, büdös, pöcegödör aurájú közegben, melyet nap mint nap összeken önmagával a „bolgárúr” meg a többi. Például ez az Arató. Maradjon csak ott, ahol van.

Ez ugyanis egy biztos, stabil pont a normalitás világának.

Ott a villogó vészjelzés, hogy micsodák vannak odaát, s miktől kell megóvnunk mindent – mindent, ami fontos, ami szép, ami emberi.

Kötter Tamás ezt írta legfrissebb bejegyzésében:

„Ha tehetnék, az Andrássy út 60.-ban kínoznának jobboldaliakat – ilyenek, ilyenek voltak és ilyenek is maradnak. Miért ilyenek? Mert itt a földön akarják megváltani az embert, mégpedig a politika segítségével. Azt hiszik, hogy a kezükben van ennek a földi üdvtörténetnek a kulcsa, és ha így van, akkor mindenki, aki nem követi őket, a »gonoszt szolgálja«, vagy ahogy ők mondják, a történelem rossz oldalán áll és ezért elpusztítható. Mióta 1919-ben kidugták a fejüket a történelem csatornáiból, nem tesznek mást, csak pusztítanak: egyént, társadalmat, anyagi javakat. Mi dolgunk pedig, hogy megállítsuk őket. És istenemre mondom, meg is fogjuk‼️”

 Igen. Valahogy így.

Éppen ezért tűnik fontosnak, hogy ez a darab ott maradjon, ahol van. Hiszen, ha eltűnne, ha az összes eltűnne, idővel elveszítenénk az iránytűt, odalenne az önvédelmi reflexünk.

Nézzünk egy érthető példát: ha egy csipetnyi patkányürüléket beleteszünk bármibe, undorító, ehetetlen, hányingert-keltő lesz a végeredmény. Na most, pontosan ugyanez a helyzet, ha egy csipetnyi aratóandrást teszünk akármibe. Ezért kell ott maradnia, ahol van.

Mert mindig tudnunk, éreznünk kell, miből mit főznek odaát.

Borítókép: Arató András (Forrás: Facebook)

Bayer Zsolt - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Heti lámpás (312) Nézőpont (1) Gasztronómia (539) Belföld (10) Politika (1582) Autómánia (61) Flag gondolja (36) Életmód (1) Emberi kapcsolatok (36) Tereb (146) Sport (729) Irodalmi kávéház (537) Jobbegyenes (2786) Szépségápolás (15) Mondom a magamét (7536) Gazdaság (704) Történelem (18) Nagyvilág (1310) Egészség (50) Vetítő (30) Mozaik (83) Mozi világ (440) Rejtőzködő magyarország (168) Kultúra (7) Alámerült atlantiszom (142) Titkok és talányok (12) Tv fotel (65)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>