Ma 2023 június 03. Klotild napja van. Holnap Bulcsú napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt: A független

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Na, ezt olvassák el!

Pikó p.mester ügyesen homorítva kinyalta a saját se..ét. Itt az idő, hogy hozzá kezdjen a miénknek is.

]]>Megjelent az új Józsefváros újság, benne: Pikó, Pikó és Pikó]]>

Mintegy két hónapos kimaradás után jelent meg az első Józsefváros újság, amely Pikó András ígérte szerint “objektív, nem az önkormányzatot egekbe emelő, politikailag kiegyensúlyozott, az ellenzéknek is helyet biztosító lap lesz majd”. Nos, úgy tűnik, ezt nem igazán sikerült betartania – írja a ]]>ferencjozsef.blog.hu]]>.

Háromoldalas interjú jelent meg a józsefvárosi újságban Pikó Andrással, akinek a neve a lapban tizenkilencszer szerepel, míg maga a polgármester nyolc fotón pózol.

Emlékezetes: a teljesen független – az, hiszen a Momentum-DK-MSZP-Párbeszéd-LMP támogatta és éveken át és a Klubrádióban dolgozott – Pikó „Hírolvasó” András és csapata kampányában többek közt ígéretet tett arra is, hogy rendet tesz a helyi médiában: „valódi közszolgálati újsággá” alakítja a lapot, és abban „minden politikai erő súlyának megfelelően” kap teret – írja a ]]>ferencjozsef.blog.hu]]>, amely azt is kiemeli, hogy Pikó András korábban azt nyilatkozta, hogy polgármesterként az lesz az egyik első dolga, hogy bemegy a szerkesztőségbe, és rendet tesz.

Ez olyan „jól” sikerült neki, hogy Pikó András neve a 20 oldalas újságban 19-szer – azaz tizenckilencszer – szerepel, és összesen 8 fényképet vághat ki az újságból és ragaszthat otthona szobáinak falára a lelkes Pikó-rajongó.

A lap első 7 oldala foglalkozik közélettel, ebből a 2–3. oldal az önkoris győzelemnek állít emléket (aki kivágná: itt van a karigeris-pikóbandis bringatolós közös fotó), van egy jó kis beszámoló ígéretekkel, illetve szinte 3 teljes oldalt vesz el a polgármester úrral készített interjú… 3 szép nagy fotóval – írja a blogger, aki szerint az is jó kérdés, hogy vajon az elmúlt 2 hónapban – jó, az „átmenet”, átadás-átvétel lassúsága miatt legyen 1 hónap – miért nem jelent meg az újság?

Úgy fogalmaz: „hiszen van megbízott főszerkesztő (egyenesen a 168 Öra éléről, az objektivitást pedig segíti Gyurcsány Ferenc volt sajtótitkára is), és van újságíró kolléga is. De vannak külsős szerzők is, ahogyan a most megjelent újságból látszik. Ott vannak a számítógépek, a tördelési lehetőség, a nyomda, a terjesztés… Minden adott…”

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Kultúra (6) Nagyvilág (1306) Autómánia (61) Titkok és talányok (12) Életmód (1) Történelem (15) Mozaik (83) Politika (1581) Jobbegyenes (2622) Vetítő (30) Szépségápolás (15) Egészség (50) Alámerült atlantiszom (142) Emberi kapcsolatok (36) Heti lámpás (264) Tv fotel (65) Gazdaság (681) Gasztronómia (539) Mozi világ (440) Flag gondolja (33) Rejtőzködő magyarország (168) Irodalmi kávéház (521) Belföld (9) Sport (729) Tereb (142) Mondom a magamét (6846)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>