Ma 2023 október 04. Ferenc napja van. Holnap Aurél napja lesz.
lead-cropped-0-1.jpg

Bayer Zsolt: A vérfertőzést és a nekrofíliát is legalizálnák a liberálisok

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
A LUF liberális ifjúsági szervezet úgy döntött, hogy kezdeményezi a testvérek közötti szexuális kapcsolat kriminalizálásának megszüntetését, és azt is engedélyeznék, hogy bárki szexuális célokra ajánlja fel saját holttestét. Az elnökük szerint nem lehet büntetni valamit csak azért, mert undorító.

Legalizálná a testvérek közti vérfertőzést és – előzetes beleegyezés esetén – a nekrofíliát a Liberala ungdomsförbundet (LUF) stockholmi szervezete, ]]>írja]]> az Independent a svés Aftonbladet ]]>nyomán]]>. A 19 parlamenti mandátummal és két EP-képviselővel rendelkező svéd Liberalerna (Liberálisok) ifjúsági szervezetének fővárosi csoportja vasárnapi éves közgyűlésén döntött úgy, hogy támogatja a 15 évesnél idősebb testvérek közötti, közös megegyezésen alapuló szexuális kapcsolat engedélyezését, mint ahogy azt is, hogy mindenki szabadon rendelkezhessen arról, hogy halála után büntetőjogi következmények nélkül lehessen közösülni a holttestével.

Cecilia Johnson, a stockholmi szervezet elnöke szerint az erkölcsi alapú, a vérfertőzést tiltó törvények „ma már nem védenek senkit”. Mint mondta, „megértem, hogy ez (a vérfertőzés – a Szerk.) sokak számára szokatlan és undorító, de valamit nem lehet büntetni csak azért, mert undorító”.

Hasonlóképpen vélekedik arról is, hogy mindenki szabadon rendelkezhessen a testével halála után is: „Meg kell adni a lehetőséget, hogy eldöntsd, mi történik a testeddel, miután meghaltál, és ha valaki fel akarja ajánlani a hulláját egy múzeumnak, kutatásra, vagy valakinek szexuális célra, akkor ezt tehesse is meg.”

Szenzációhajhász hülyék

A Liberálisok szóvivője, Adam Alfredsson azt ]]>nyilatkozta]]> a svéd Expressennek, hogy az anyapárt egyáltalán nem támogatja a javaslatokat: „A vérfertőzés törvénytelen és annak is kell maradnia, ahogy a halottak szexuális célú felhasználásának is.” A párt korábbi parlamenti képviselője, Carl B. Hamilton a Facebookon ítélte el az ifjúsági szervezet javaslatát, szenzációhajhász hülyéknek nevezve a fiatal politikusokat.

Korábban a Német Etikai Tanács is a vérfertőzés kriminalizációjának megszüntetését követelte.” (Mandiner) 

Muzulmánok millió tartanak Európába, fanatikusok, vallásuk, kultúrájuk engesztelhetetlen harcosai, akiket semmiféle skrupulus nem akadályoz abban, hogy érvényesítsék saját akaratukat, világnézetüket, életvitelüket, szándékaikat, vallásukat, hitüket – önmagukat.

Eközben az EU mintaállamának tekintett és beállított Svédország liberálisainak ifjúsági szervezete a nekrofília és a vérfertőzés legalizálásáért küzd.

Ennél tökéletesebb példázatban nem is lehetne elbeszélni, mivé lett Európa és mivé lett a világunk. S hogy milyen jövendő vár ránk, ha minden így marad. Ha nem történik valami csoda.

Ha nem térünk meg.

S ha nem vetünk véget örökre ennek az elfajzásnak. Bárhogyan. Mondom: Bárhogyan…

Bayer Zsolt

Forrás: Bádog - ]]>Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Életmód (1) Nézőpont (1) Gasztronómia (539) Emberi kapcsolatok (36) Egészség (50) Heti lámpás (276) Autómánia (61) Nagyvilág (1309) Flag gondolja (34) Irodalmi kávéház (530) Mondom a magamét (7110) Alámerült atlantiszom (142) Történelem (16) Politika (1581) Tv fotel (65) Kultúra (6) Gazdaság (689) Belföld (10) Szépségápolás (15) Tereb (145) Mozaik (83) Rejtőzködő magyarország (168) Sport (729) Titkok és talányok (12) Mozi világ (440) Vetítő (30) Jobbegyenes (2685)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>