Ma 2020 november 24. Emma napja van. Holnap Katalin napja lesz.
bfaec7ea928b7d21c9644f39b4bb89ea.jpg

Bayer Zsolt: A rosszul dörgöltek

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Na most, itt van ez a Berkecz Balázs. Most mit csináljunk, itt van. Veszi a levegőt, eszi a jó brúgót, issza a jó vizet. Aztán ürít. Tehát van.

Mindezzel nem is volna semmi probléma, miért éppen egy Berkecz Balázs ne férne el a Teremtés nagy és felfoghatatlan káoszában, amely olykor rendnek tűnik egy-egy pillanatra. Elfér itt a Berkecz Balázs is, de valami mégsem stimmel…

Aldous Huxley hívja fel erre a figyelmet:

„A gyermekét szoptató arapesh anya folyamatosan suttogja a gyermeke fülébe, hogy <<jó, jó>> - és miközben ezt mormolgatja, odadörgöli a gyermeket a család kutyájához, disznójához, egy másik családtaghoz vagy egy családon kívüli emberhez, úgyhogy a gyermekben szinte feltételes reflexszerűen alakítja ki a bizalom, a szeretet és a másik ember jóként való elgondolásának érzését.” (A. Huxley: Előadások az emberről; Kairosz Kiadó 2006, 410. o.)

Nos, talán az lehet a baj Berkecz Balázzsal, hogy annak idején csak a disznóhoz és az idegen emberhez dörgölték hozzá. Ez legalábbis sok mindent megmagyarázna.

Legutóbbi kis dolgozatában Berkecz Balázs természetesen arról értekezik, mint a hozzá hasonlóan disznókhoz és csak idegenekhez dörgöltek tábora, nevezetesen, hogy a kormány „gyűlölet propagandája” vezetett a szegedi lány brutális megveréséhez.

Csak és kizárólag a példa végett tegyük fel, hogy ez igaz. Igaz, amit Berkecz Balázshoz hasonlóan kifejt például a ]]>444.hu]]> Berkecz Balázshoz hasonlóan rosszul dörgölt egyede, bizonyos Erdélyi Péter. Ő már dolgozata címével is hatalmas mélységeket jár be, imigyen:

„ERŐSZAK LESZ A VÉGE, AMIKOR AZ ÁLLAM MONDJA, HOGY GYŰLÖLNI KELL” Huhh, de nagyon vészjósló ez így! De akkor lássuk a kérdéseket.

2008 és 2009 folyamán egy sorozatgyilkos banda hat cigány származású embert gyilkol meg, és hármat súlyosan megsebesít. Ebben az időszakban baloldali-liberális kormány gyakorolja a hatalmat Magyarországon, amely kormány(ok) a nyilvánosságban csak és kizárólag a cigánysággal egyetértő, együtt érző nyilatkozatokat tesz, az egyes cigányok által elkövetett, és országos felháborodást keltő, brutális bűncselekményeket relativizálja, a hibát pedig csak és kizárólag a többségi társadalomban keresi, látja és láttatja.

Ennek ellenére az ország történelmében páratlan cigányellenes sorozatgyilkosság tanúi vagyunk.

Hogyan lehetséges ez?

Esetleg úgy, hogy semmi szükség nincsen „állami segítségre” a gyűlölet bűncselekmények elkövetéséhez?

Igen. Esetleg így…

Továbbá, az is kérdés ám, hogy a „ha Magyarországra jössz, be kell tartanod a törvényeinket” mondat miért is gyűlölet és miért is uszítás? Mert hát, erre az egyetlen kérdésre még soha nem kaptunk választ ettől a sok-sok gyűlölködőtől.

De amikor Mortimer kardélre hányta a vele egy buszon tartózkodó kamaszt, ugyanígy beindult ezeknek a hivatásos gyűlölködőknek a kampánya. „Rasszista támadás történt!” – sikoltozták, mert hogy a sértett cigány volt. Tüntetni mentek a Moszkva térre a rasszizmus ellen, és mert 2005 volt akkor, és megint ők voltak kormányon, hát a tüntetők és megmondó embereik az ellenzék „gyűlölet propagandájában (értsd: Fidesz) vélték felfedezni a támadás indítékát.

Aztán kiderült, hogy Mortimer is cigány.

Akkor befogták a pofájukat egy időre (másfél napra), de bocsánatot csak TGM kért az alaptalanul megrágalmazott társadalomtól.

Amúgy 2006 óta hallgatjuk, hogy a magyarok a pirézeket is utálják és elutasítják, pedig nincsenek is pirézek.

Mert hát, őszerintük, a rosszul dörgölt Berkeczek szerint „mi, magyarok” ilyen gyűlölködők vagyunk.

De ha már ezt a vizsgáljuk, akkor hadd kérdezzem meg: mi van akkor, amikor cigány bűnözői körök, vagy egyszerűen csak a faluvégi cigányok, akik egy adott pillanatban hordába verődnek és összevernek valakit, közben pedig azt ordítják, hogy „öld meg a magyart!”? Ez vajon gyűlölet bűncselekmény? Olaszliszkán gyűlölet bűncselekmény történt, tessék mondani? Amikor „öregezés” során magatehetetlen idős embereket kirabolnak, majd szadista módon megkínozzák, meggyalázzák majd meggyilkolják őket, az gyűlölet bűncselekmény? S ha igen, hol van mögötte az állam? S ha nem, miért nem?

Továbbá: Franciaországban rendszeresen támadnak meg és gyújtanak fel zsinagógákat, támadnak meg, vernek meg, illetve gyilkolnak meg zsidókat. Volt erre példa Sarkozy és Holland elnöksége idején is.

Ezek mögött miképpen áll a francia állam?

De tavaly a Kossuth téren megtámadták Pásztor Istvánt, a VMSZ elnökét. Úgy is, mint vajdasági, vagyis szerbiai politikust. Tehát külföldit. Az gyűlölet bűncselekmény volt, vagy csak egy Gaudi Nagy Tamás nevű seggfej akciója?

De megtekinthető az interneten egy videó arról is, ahogy Csehországban egy cigányokból álló banda agyba-főbe ver egy fiatal cseh párt. Az gyűlölet bűncselekmény?

Nem várok a kérdésekre választ. Mert nem tudtok rá válaszolni, és nem is igazi kérdések. Az a sajnálatos tény ugyanis, hogy naponta történik ilyen és ehhez hasonló, elviselhetetlen, brutális támadás világszerte. Órákig lehet nézni a neten azokat az iszonyatos felvételeket, amelyeken amerikai feketék támadnak minden ok nélkül fehér emberekre, és felfoghatatlan, állati kegyetlenséggel megverik őket, miképpen az is látható, amikor fehér rendőrök minden ok nélkül lőnek agyon feketéket.

Azt kinek a nyakába akarjátok varrni, rosszul dörgöltek?

A világ ilyen lett. Brutális és elviselhetetlen. Az az állat, aki Szegeden megverte azt a fiatal lányt, ennek a világnak a terméke. Miképpen ti is ennek a világnak a termékei vagytok. És mivel soha életetekben nem tudtatok semmilyen ügyben a „bennszülöttek” mellé állni, megkerülhetetlen és hatalmas felelősségetek van abban, hogy a gyűlölet, a tehetetlenség érzése és a frusztráció ilyen méreteket öltött.

Aldous Huxley ezt írja:

„A tudás és a szeretet kéz a kézben járnak. A tudás nélküli szeretet nagyrészt impotens, és a szeretet nélküli tudás gyakran embertelen. A mai világunkban nyilvánvalóan rengeteg szeretettelen tudás  és tudástalan szeretet van – a hogy a minden nélküli tudatlanságról, és a szerencsétlenségünkre nagyon is markánsan felismerhető, tudatos gyűlöletről ne is beszéljünk. Az a feladatunk, hogy találjunk valamilyen utat, amely az emberi lények számára lehetővé teszi, hogy tudatosan és tudással irányított módon szerethessenek.” (id.mű)

S még ezt is:

„A tudatosság másik igen gyakran előforduló akadálya az egyfajta rosszul alkalmazott intellektualizmus. Ez a fajta intellektualizmus a szavakat és fogalmakat valahogy fontosabbnak tartja az aktuális történéseknél és dolgoknál.” (id. mű)

Hát, egészen pontosan ez a baj veletek. No és persze az, hogy mérhetetlenül gyűlöltök („mi sokkal jobban gyűlölünk titeket, mint ti bennünket” – ismerős még, Berkeczkém?), és ezt a mérhetetlen gyűlöletet tudás nélküli, impotens, ráadásul kifejezetten káros, ostoba, álságos és hazug szeretettel próbáljátok kompenzálni.

Bayer Zsolt

forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>]]>
]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozi világ (440) Életmód (1) Titkok és talányok (12) Gasztronómia (539) Tereb (140) Tv fotel (65) Egészség (50) Történelem (14) Emberi kapcsolatok (36) Mondom a magamét (4930) Sport (729) Mozaik (83) Jobbegyenes (1903) Belföld (5) Rejtőzködő magyarország (171) Vetítő (37) Heti lámpás (245) Autómánia (61) Nagyvilág (1452) Gazdaság (655) Kultúra (6) Alámerült atlantiszom (142) Politika (1571) Flag gondolja (33) Szépségápolás (15) Irodalmi kávéház (492)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>