Ma 2024 március 04. Kázmér napja van. Holnap Adorján, Adrián napja lesz.
Bayer Zsolt: A Nyugat

Bayer Zsolt: A Nyugat

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

A levél Kanadából érkezett.

És ezen ma már nem is csodálkozunk. Legfeljebb hümmögünk kicsit, és elkönyveljük, hová is jutott a Nyugat. Ennél azért legalább egy lépéssel tovább kell mennünk: el kell tudjuk határozni, hogy ez a világ itt nálunk soha nem győzedelmeskedhet.

Szia Zsolt, Nem tudom, ez cikk eljutott e már Hozzád?! Soros Gyurkabá! A kedves öreg bácsika, a bájos filantróp. Ja, nem! A szóbanforgó suli az a suli, ahonnan anno elvittek egy apát bilincsben, a szülői értekezletről. Tán el is küldtem Neked azt a cikket, egy fazont vonszoltak a rendőrök a földön. Akkor ez úgy jött le a hírekben, hogy az apa hangoskodott, balhézott többekkel együtt, a szülői értekezleten.

Aztán később kiderült, hogy azért hangoskodott, mert a lányával erőszakoskodott egy szoknyás srác a női klotyóban. Hogy került oda? Hát mert az iskolában bevezették a gender free WC-ket (ha jól emlékszem a szülők tudta nélkül, vagy ellenére), az ment oda be aki akart. Az ügyet szőnyeg alá akarták seperni, az apa azonban nem így gondolta. Most meg kiderül, hogy a bíró Soros zsebében van (nem ő az egyetlen!), s az apának nem akarnak kegyelmezni.

Erről ennyit!

Forrás:]]> Bádog - Bayer zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Vetítő (30) Gazdaság (699) Politika (1582) Titkok és talányok (12) Egészség (50) Mozi világ (440) Kultúra (6) Heti lámpás (307) Életmód (1) Nagyvilág (1309) Autómánia (61) Nézőpont (1) Tv fotel (65) Irodalmi kávéház (535) Sport (729) Alámerült atlantiszom (142) Szépségápolás (15) Mozaik (83) Történelem (17) Rejtőzködő magyarország (168) Emberi kapcsolatok (36) Belföld (10) Flag gondolja (36) Mondom a magamét (7439) Jobbegyenes (2764) Tereb (146) Gasztronómia (539)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>