Ma 2022 augusztus 12. Klára napja van. Holnap Ipoly napja lesz.
Bayer Zsolt: A Nyugat

Bayer Zsolt: A Nyugat

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

A levél Kanadából érkezett.

És ezen ma már nem is csodálkozunk. Legfeljebb hümmögünk kicsit, és elkönyveljük, hová is jutott a Nyugat. Ennél azért legalább egy lépéssel tovább kell mennünk: el kell tudjuk határozni, hogy ez a világ itt nálunk soha nem győzedelmeskedhet.

Szia Zsolt, Nem tudom, ez cikk eljutott e már Hozzád?! Soros Gyurkabá! A kedves öreg bácsika, a bájos filantróp. Ja, nem! A szóbanforgó suli az a suli, ahonnan anno elvittek egy apát bilincsben, a szülői értekezletről. Tán el is küldtem Neked azt a cikket, egy fazont vonszoltak a rendőrök a földön. Akkor ez úgy jött le a hírekben, hogy az apa hangoskodott, balhézott többekkel együtt, a szülői értekezleten.

Aztán később kiderült, hogy azért hangoskodott, mert a lányával erőszakoskodott egy szoknyás srác a női klotyóban. Hogy került oda? Hát mert az iskolában bevezették a gender free WC-ket (ha jól emlékszem a szülők tudta nélkül, vagy ellenére), az ment oda be aki akart. Az ügyet szőnyeg alá akarták seperni, az apa azonban nem így gondolta. Most meg kiderül, hogy a bíró Soros zsebében van (nem ő az egyetlen!), s az apának nem akarnak kegyelmezni.

Erről ennyit!

Forrás:]]> Bádog - Bayer zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Alámerült atlantiszom (142) Szépségápolás (15) Tereb (141) Emberi kapcsolatok (36) Politika (1581) Egészség (50) Életmód (1) Kultúra (6) Belföld (8) Mozaik (83) Autómánia (61) Heti lámpás (260) Titkok és talányok (12) Mozi világ (440) Mondom a magamét (6238) Történelem (15) Vetítő (30) Nagyvilág (1464) Sport (729) Rejtőzködő magyarország (168) Tv fotel (65) Gazdaság (667) Gasztronómia (539) Jobbegyenes (2381) Irodalmi kávéház (513) Flag gondolja (33)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>