Ma 2024 március 01. Albin napja van. Holnap Lujza napja lesz.
Bayer Zsolt: Egy "buszmagyar" Márki-Zaynak

Bayer Zsolt: Egy "buszmagyar" Márki-Zaynak

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

A tegnapi mzp buszos kijelentésére egy Vadhajtások olvasó kommentelt.

"Cézárom, igazad van. Miért is nem gyalog mentünk a Békemenetre? Ha egy héttel előtte elindultam volna, talán időben odaérek. Akkor nem szennyeztük volna a levegőt sem. De tudod, mi buta vidékiek még ezt sem tudtuk, amíg nem magyaráztad el nekünk. Ráadásul ha odafigyeltünk volna földrajzórán, vagy lenne pénzünk térképre, okos telefonra, rajta futó helymeghatározó appra, ha tudnánk mi az az internet, ha nem a kicseszett keresztrejtvényeket próbálnánk megfejteni térképek tanulmányozása helyett, akkor biztosan nem kevertük volna össze a két esemény helyszínét. Mi tanulatlan, vidéki patkányok felszálltunk arra a buszra abban a tudatban, hogy téged, a megváltónkat fogunk látni, erre kikötöttünk a Békemeneten. De erre is csak akkor jöttünk rá, amikor helyetted a főni állt a színpadra, csak sajnos már késő volt átmenni a ti rendezvényetekre.

Csináld csak te isten barma! Nagyon jó úton jársz, hogy elássanak téged is. Még hogy te, meg a moslékos cimbijeid majd egyesítik a nemzetet? Hát ilyen beszólásokkal qrva nehéz lesz, sőt csak még jobban szítod magad ellen a népet. Gondoltam szólok."

Forrás: ]]>Bádog - Bayer zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Autómánia (61) Nézőpont (1) Rejtőzködő magyarország (168) Sport (729) Jobbegyenes (2764) Mozi világ (440) Irodalmi kávéház (535) Kultúra (6) Egészség (50) Mondom a magamét (7431) Titkok és talányok (12) Nagyvilág (1309) Alámerült atlantiszom (142) Emberi kapcsolatok (36) Heti lámpás (307) Gasztronómia (539) Történelem (17) Életmód (1) Vetítő (30) Gazdaság (699) Tereb (146) Politika (1582) Belföld (10) Flag gondolja (36) Tv fotel (65) Mozaik (83) Szépségápolás (15)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>