Ma 2021 október 27. Szabina napja van. Holnap Simon, Szimonetta napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt: A menedék kérő

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Párja szeme láttára erőszakolt meg egy nőt egy machetés migráns. Csak hogy világos legyen: ezek a patkányok pillanatok alatt ellepnék Magyarországot is.

„Párja szeme láttára erőszakolt meg egy nőt egy machetés migráns 

A bonni hatóságok letartóztattak egy 31 éves ghánai migránst, aki machetével támadt egy fiatal párra. A migráns a barátja szeme láttára erőszakolta meg a nőt.

A 23 éves hölgyet és párját április másodikán támadta meg a gyanúsított. A pár a Siegaue természetvédelmi területen kempingezett.

A migráns egy machetével a kezében fenyegette meg a párt, majd a sátor mellett, a puszta földön erőszakolta meg a fiatal nőt. A brutális bűncselekmény elkövetése után az áldozat párja azonnal hívta a rendőrséget és kórházba vitte a nőt.

Az eset súlyossága miatt a hatóságok azonnal a nyilvánosság segítségét kérték, és mintegy 250 bejelentés érkezett hozzájuk az elmúlt egy hétben. A tettest végül vasárnap fogták el a közeli Siegburgban, miután egy járókelő felismerte az egyik fantomkép alapján, amelyet a rendőrség adott ki.

Miután meglátta a rendőröket, a migráns el akart futni. Menekülés közben eldobott egy hátizsákot, amelyet egy kerti partiról lopott el, méghozzá közvetlenül az erőszakolás előtt.

A bűncselekmény helyszínén talált DNS-minta segítségével azonosították a férfit.

Április harmadikán és negyedikén számos német lap hírt az esetről, ám az csak hétfő délután került nyilvánosságra, hogy az elkövető egy ghánai migráns volt. Sajtóértesülések szerint Olaszországba akarták deportálni, ám fellebbezett az ítélet ellen és elrejtőzött a hatóságok elől.” (888)

Ezek árasztják el Európát, ezeket hordják be az öreg kontinensre Soros „civiljei”, egy beteg és megszüntetendő világnézet kártékony zsoldosai. Ezeket szállítják Líbia partjaitól Olaszországba, ami miatt az olasz főügyész magát Sorost akarja beidézni a törvény elé.

Ezeket akarják integrálni, befogadni, beilleszteni, ezekről állítják, hogy szegény menekülők.

Ezek elől akarják lebontani a magyar határkerítést. Csak hogy világos legyen: ezek a patkányok pillanatok alatt ellepnék Magyarországot is. Csak azért, mert Soros így akarja. 

Bayer Zsolt

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Jobbegyenes (2135) Mondom a magamét (5660) Heti lámpás (255) Politika (1578) Gasztronómia (539) Rejtőzködő magyarország (168) Egészség (50) Sport (729) Tv fotel (65) Mozaik (83) Flag gondolja (33) Titkok és talányok (12) Tereb (138) Nagyvilág (1463) Emberi kapcsolatok (36) Életmód (1) Alámerült atlantiszom (142) Autómánia (61) Belföld (6) Szépségápolás (15) Vetítő (30) Kultúra (6) Irodalmi kávéház (506) Történelem (14) Mozi világ (440) Gazdaság (662)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>