Ma 2021 május 16. Mózes, Botond napja van. Holnap Paszkál napja lesz.
9b9d90ae888d3c84226630ab632e2864.jpg

Bayer Zsolt: A helyzet 2.

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Az előző részben az osztrákok és a németek bevándorláshoz való viszonyát boncolgattuk. Most kiruccanunk egy kicsit Nagy-Britanniába.

A Blikk címe eléggé árulkodó:

„Istenítik Orbánt a brit kommentelők!”

Hűha! Csak nem? De, igen… Történik mindez a Daily Mail oldalán, egy a bevándorlással és ezen belül a magyarországi helyzettel foglalkozó hosszú cikk alatt. Az angol polgárok keményen küldik el saját vezetőiket a francba, és visszatérő motívumuk, hogy ők is olyan miniszterelnököt szeretnének maguknak, mint Orbán. S ilyesféle „szentségtörő” véleményeket merészelnek megfogalmazni ezek a „fasiszták”:

„A magyar miniszterelnöknek igaza van a határszigorítással, a menekültek nemcsak védelmet keresnek a háború idejére, hanem maradni akarnak a célországokban.” Vagy: „A briteknek segíteniük kellene a magyar határbiztonság megerősítésében, és egyáltalán nem kell támogatni azt a hatalmas embertömeget, amely Európába áramlik.” Vagy: „Mindenkinek ragaszkodnia kellene a saját kulturális identitásához, és a helyhez, ahonnan származik, amihez joga van.”

Nyugalom! Mint mondtam, korántsem vagyunk egyedül!

De az angoloknál maradva, korántsem a Daily Mail kommentelői jelentik a legnagyobb veszélyt a tudatipar által fenntartani kívánt látszatra. Ugyanis nyilvánosságra került a Mail on Sunday számára készült felmérés, amely szerint most először többségbe kerültek az Európai Unióból kilépni szándékozók Nagy-Britanniában! Jelen pillanatban a britek 51 százaléka kilépne az EU-ból. És ennek egyetlen oka van: a migráció! Történik mindez úgy, hogy a válaszadók döntő többsége támogatja Cameron brit miniszterelnököt Merkel kancellár ellenében, vagyis nem akar kvótát és nem akar több bevándorlót. Cameront, az EU-tagságról szóló népszavazás felvetőjét és megígérőjét támogatják, de ha úgy merül fel a kérdés, hogy kvótarendszer vagy kilépés, akkor egyértelműen a kilépést választják.

S hogy még sötétebb legyen a kép: az EU-tagságot amúgy támogatók 22 százaléka is haladéktalanul megváltoztatja véleményét, ha folytatódik a migránsok beáramlása Európába! S Cameron bejelentésével éles ellentétben minden harmadik brit választó egyetlenegy szírt sem fogadna be az országba!

Amúgy érdekfeszítő olvasmány az is, ahogy Merkel beszél Cameronnal a brit miniszterelnöknél tartott vacsorán. A német kancellár asszony nemes egyszerűséggel így szól vendéglátójához: „Túl erőszakosan lépsz fel mindenkivel szemben, ezért utálunk mindannyian, és ezért szigetelünk el.” (Azért nem fölösleges egy pillanatra belegondolni, ha Merkel így beszél a britek miniszterelnökével, vajon mit engedhet meg magának egy kisebb és gyengébb ország vezetőivel szemben?)

Mi viszont nyugtázzuk elégedetten ismét, hogy nem vagyunk egyedül!

Olyannyira nem, hogy még a visegrádi négyek közös fellépését sem sikerült megakadályozni. Pedig nagyon szerették volna megfúrni ezt a hajót, legfőképpen a lengyeleket akarták kiugrasztani a közös fellépésből. Így aztán Lengyelország, Csehország, Szlovákia és Magyarország közösen elfogadott közleményükben deklarálták, hogy nem hajlandók elfogadni a Merkel és Hollande által erőltetett európai kvótarendszert.


A lengyel külügyminiszter pedig kijelentette a hét végén, hogy az európai határokat bizony védeni kell, s hogy a migránsokat az EU területén kívül kell(ene) regisztrálni.

Ameddig a lengyel külügyminiszter ezekről a dolgokról beszélt, Zürichben rohamrendőrök oszlattak fel egy migránsbarát tüntetést.

Az amerikai elnök pedig kerek-perec kijelentette: az Egyesült Államok nem fogad be egyetlen migránst sem, mert Európa kapacitásai még nem merültek ki, és képes megoldani a problémát.

Hát persze. Ez a legegyszerűbb és legtisztességesebb hozzáállás. Megkeverjük a szart, szétbombázzuk a fél világot, demokráciaexportot hirdetünk, mint az idióták, kényünk-kedvünk szerint szüntetünk meg és teszünk lakhatatlanná országokat, államokat, pillanatnyi érdekeink szerint képezünk ki és fegyverzünk fel őrült diktátorokat és szervezeteket, aztán amikor teljessé válik a káosz és a fél világ elindul Európa felé, akkor széttárjuk a kezünket, hogy oldják meg a dolgot ők.

Nem hittem volna harminc évvel ezelőtt, hogy egyszer pontosan ugyanazt fogom gondolni az Egyesült Államokról, mint amit gondoltam annak idején a Szovjetunióról. De eljött a pillanat…

Ismételjük meg magunkban jó hangosan és nyugodtan: nem vagyunk egyedül! Mondjuk ki jó hangosan, hogy Európa polgárai nem akarnak több migránst befogadni és félnek a jövőtől. Ez ma a nagy többség akarata és érzése.

Ezzel az akarattal és érzéssel mennek szembe az EU legfontosabb és legnagyobb hatalmú vezetői, és ezt a valóságot akarja mindenáron átfesteni a „szabad sajtónak” becézgetett tudatipar.

De egyáltalán nem szükségszerű, hogy ezt tétlenül szemléljük. Sok dolgot lehet és kell megtennünk.

A szerintem legfontosabb teendőket már összefoglaltam, de most megismétlem:

1.: Az a migráns, aki felmondja az együttműködést a magyar hatóságokkal, az egyszersmind kivonja magát az idegenrendészeti és a menekültügyi eljárás alól is, és mint ilyen, kitoloncolható és kitoloncolandó!

2.: Minden erővel érvényt kell szerezni a magyar és az uniós jognak (utóbbinak csak addig, ameddig a németek és/vagy az osztrákok ismét fel nem mondják)!

3.: Helyre kell állítani a rendet, mindenáron és bármekkora erővel! Meg kell tisztítani a pályaudvarok környékét és a köztereket, és a migránsokat be kell kényszeríteni a befogadóállomásokra!

4.: Diplomáciai úton követelni kell a német illetékesektől, hogy egyértelműen és írásban nyilatkozzanak, mi a szándékuk a jövőben a migránsok befogadásának kérdésében.

5.: Diplomáciai úton követelni kell az osztrák illetékesektől, hogy egyértelműen és írásban nyilatkozzanak, mi a szándékuk a jövőben a migránsok befogadásának kérdésében.

6.: A magyar határt mindenáron meg kell védeni! Záros határidőn belül el kell érni, hogy migráns csak a kijelölt határátkelőn, csak érvényes papírokkal és csak hivatali időben léphessen be Magyarország területére.

7.: A jövőben Magyarország a leghatározottabban utasítsa vissza mind a nyugati politikusok, mind a nyugati sajtó részéről érkező méltatlan, igaztalan, hazug és aljas támadásokat!

8.: Magyarország tegyen meg mindent annak érdekében, hogy jöjjön létre egy egységfront, amely magába foglalja Lengyelországot, Csehországot, Szlovákiát, Magyarországot és a három balti államot. Ezek az országok egységesen képviseljék az unión belül álláspontjukat, egységesen lépjenek fel a migránsok ügyében is, és minden más olyan ügyben is, amikor meg kell védeni Kelet-Közép-Európa érdekeit a Nyugattal szemben.

Végezetül pedig: az európai demokrácia visszaállítása érdekében, valamint a jövőnk megvédése érdekében kezdeményezzünk egy az egész Európai Unióra kiterjedő népszavazást a bevándorlás kérdéséről.

Annak ismeretében pedig végre nem lehet tovább hazudozni és tétlenkedni sem!

Bayer Zsolt - ]]>www.magyarhirlap.hu]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>]]>
]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Jobbegyenes (2028) Szépségápolás (15) Tv fotel (65) Titkok és talányok (12) Belföld (6) Flag gondolja (33) Sport (729) Egészség (50) Irodalmi kávéház (504) Emberi kapcsolatok (36) Mozaik (83) Gazdaság (657) Kultúra (6) Tereb (138) Politika (1578) Nagyvilág (1455) Gasztronómia (539) Vetítő (30) Autómánia (61) Heti lámpás (255) Mondom a magamét (5295) Történelem (14) Alámerült atlantiszom (142) Mozi világ (440) Rejtőzködő magyarország (168) Életmód (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>