Ma 2021 január 24. Timót napja van. Holnap Pál napja lesz.
63239bb7b17feb68a8e537ceb92d70c0.jpg

Bayer Zsolt: A folyóban

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Még hogy nem léphetünk kétszer ugyanabba a folyóba? Hát benne gázolunk, szügyig… Ugyanaz a folyó, ugyanazok a lépések, ugyanaz a mocsok. Nézzük sorjában: a szocialisták (Istenem, mennyire gyűlölöm leírni ezt a szót, és mennyire nem jelent itt mifelénk semmit!) megint rászálltak a nyugdíjasokra.

Ígéreteik szerint ha maradnak, tejjel-mézzel folyó kánaán köszönt az öregekre. Lesz „prémium, kegyelet, védelem” – hogy a Népszava címoldaláról idézzem a kampányguruk üzenetét. S természetesen azt hazudják ezen felül, hogy ha a Fidesz jön, akkor a nyugdíjasok éhen halnak.

Lássuk sorjában: nem lesz se prémium, se kegyelet, se védelem. Bajnaiék mindennek az ellenkezőjét hirdetik szerte az országban és szerte a világban, de leginkább a Világbanknál, amelyhez alázatos gyarmati helytartóként viszonyulnak. Ócska hazugság az egész. De hát kampány van, és ezek a gengszterek kizárólag az öregek voksaival maradhatnak bent a parlamentben. Meddig tart hát hazudni nekik? Semeddig… És meddig tart a Fideszt nyugdíjas-megnyomorítással vádolni? Szintúgy semeddig… Így aztán azt mondják, ők hosszú évtizedekig fenntarthatóvá varázsolták a hazai nyugdíjrendszert. Persze. Mint a Tanár úr kéremben: „Ti nem tudjátok például elképzelni, hogy lehet majd esetleg egy miniszterelnök (a nevét szerénységem tiltja megsejtetni), aki egy napon, miután szenvtelen és nyugodt hangon bejelentette az országgyűlésnek, hogy néhány jól megfontolt diplomáciai művelettel, amikről eddig nem akart beszélni, mert nem a szavak embere, sikerült Angliát, mint egyszerű gyarmatot, Magyarországhoz csatolni…” – stb. stb… Na, hát ezek a mi szocialistáink.

 

A fenntartható nyugdíjról meg annyit, hogy a Klubrádióban Holczer Péter, a Nyugdíj Kerekasztal elnöke azt fejtegeti éppen Kunczénak, hogy a nyugdíjrendszer egyáltalán nem tartható fenn. Továbbá, hogy a svéd modell bizonyos elemein alaposan el kellene gondolkodni. Kuncze meg lelkesen helyesel. S ezt is csak azért mondom, mert a Fidesz úgy tesz nyugdíjügyben, mint egy riadt kisgyerek. Amikor ezek a rohadékok nekiállnak hazudozni, mindjárt behúzza fülét-farkát, és magyarázkodik, mert azt hiszi, hogy a nyugdíjasok az MSZP vazallusai. Hát nem! Kéretik nem betojni!

Szóval nyugdíjügyben is ugyanabban a folyóban gázolunk. Aztán itt vannak ezek az ifjúszocialista „internetes kommandók”, a Societas szervezésében. „Lepjétek el az internetes honlapokat, és a központ utasításai szerint sározzátok az ellenfelet, terjesszétek az MSZP politikáját.” Sőt! „Tegyetek úgy, mintha szélsőjobbosok lennétek, és használjátok a Kurucinfo szófordulatait – Zsidesz, Gyurcsótány.” Cserébe kaptok piros bögrét, sapkát, koncertjegyeket. Jó, hogy ez kiderült, mert már-már azt hittük, a saját honlapunkat olvasgatva, hogy a csőcselék jár errefelé. És most már tudjuk, hogy tényleg… Ezek a societasos, ifjúszocialista keretlegények, ezek a konstans csőcselék. Ezek voltak a Lenin-fiúk, a nyilasok meg az ávósok. Most ifjúszocialisták, és internetkommandókban dolgoznak. És ez is ugyanaz a folyó…

És mert kampány van, hát idézzük fel egy pillanatra 2002-t ismét. Emlékeznek még a köteles beszédre? Emlékeznek még, hogyan dicsekszik az Apró-klán Goebbelse a seggnyaló Debreczeninek, miképpen találta ki az egészet? Na, hát itt van az új köteles beszéd. Vámos szégyenketrecéből faragják éppen. Ugyanazok, ugyanúgy. S hogy miről van szó? „Pellengérre állítani valakit azt jelenti, hogy átadni a megvetésnek és a nyilvános gyalázatnak.” Erről írt Vámos. Goebbelsék meg már az akasztásról rinyálnak. Ugyanis ki mint él, úgy ítél. Pfuj!

Bayer Zsolt , magyarhirlap.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Irodalmi kávéház (503) Tv fotel (65) Gazdaság (656) Politika (1571) Mondom a magamét (5057) Jobbegyenes (1952) Alámerült atlantiszom (142) Autómánia (61) Titkok és talányok (12) Tereb (140) Gasztronómia (539) Flag gondolja (33) Rejtőzködő magyarország (171) Nagyvilág (1453) Sport (729) Vetítő (37) Emberi kapcsolatok (36) Történelem (14) Mozaik (83) Belföld (5) Szépségápolás (15) Egészség (50) Mozi világ (440) Kultúra (6) Heti lámpás (249) Életmód (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>