Ma 2021 december 07. Ambrus napja van. Holnap Mária napja lesz.

Bayer Zsolt: A Charlie Hebdo az orosz légikatasztrófát is kiröhögte

Flag

Szöveg méret

3
Átlag: 3 (1 szavazat)

„Az orosz légierő fokozza a légicsapásokat." -ezzel a szöveggel jelentette meg a Charlie Hebdo az egyiptomi légikatasztrófáról készült karikatúráit"

"A rajzok miatt az orosz kormány teljesen kiakadt: Putyin szóvivője szentségtörőnek, egy orosz képviselő pedig szemétládának nevezte a szerkesztőség tagjait.” (]]>Newsweek]]>,]]>444.hu]]>)

Külön szeretném felhívni a figyelmet a ]]>444.hu]]> szerzőjének, Czinkóczi Sándornak ügyes kis félmondatára, miszerint „az orosz kormány teljesen kiakadt”. éppen csak azt nem írta oda, hogy „micsoda faszkalapok ezek a Putyinék, meghalt több, mint kétszáz orosz állampolgár, és nem tudnak röhögni a Charlie Hebdo kurva jó viccén”.

Ha a Charlie Hebdo egyszer az Auschwitzban elpusztított zsidókat röhögné ki, és az izraeli kormány nemtetszésének adna hangot, netán felháborodna, Czinkóczi Sándornak biztosan nem a „kiakadt” ige jutna először eszébe.

De hát, tudjuk, hogy mennek ezek a dolgok.

Amúgy sem Putyin szóvivőjének, sem az orosz képviselőnek nincs igaza. Ezek a Charlie Hebdonál összegyűlt „humoristák” sem nem szentségtörőek, sem nem szemétládák. Hanem mocskos állatok, akikből ki kellene verni végre az eleven szart.

Aztán utána lehet röhögni…

(p.s.: Jaj, nehogy elfelejtsem! Czinkóczi "kolléga", te is elmehetsz a kurva anyádba!)

Kreml: szentségtörés a Charlie Hebdo új rajza

Szentségtörésnek ]]>nevezte]]> az orosz elnök szóvivője a Charlie Hebdo két karikatúráját, amelyek a szombaton megsemmisült orosz utasszállítóról szóltak.

A rajzok egyike egy fegyveres beduint ábrázol, akire a gép roncsai és egy utas zuhan. Az aláírás szerint: „Iszlám Állam – Oroszország fokozta a Bombázásokat Szíriában”.

A másik rajz a Kogalimavia kétes üzemállapotú gépeire utal.

„Kevés volt rá az idő, de a kollégáimmal nem találtunk rajzokat, amelyek a Charlie Hebdo szerkesztőségének terroristák által lelőtt áldozatairól szóltak. Ha mégis voltak olyanok, az is szentségtörés” – jelentette ki Dmitrij Peszkov, aki szerint hasonló lap aligha létezhetne és élvezhetne támogatást a soknemzetiségű és sokvallású Oroszországban. Azt is kétségbe vonta, hogy a rajzok megjelentetésének bármi köze lenne a demokráciához és a szólásszabadsághoz.

Charlie Hebdo nem érti.

A januárban 17 halálos áldozatot követelő terrorista támadásnak kitett szatirikus lap főszerkesztője visszautasította az orosz vádakat. „Mi demokratikus, világi, ateista lap vagyunk. A szentségtörés fogalma számunkra nem létezik.  Kommentáljuk a híreket, mint mindenki más” – közölte Gérard Biard. A főszerkesztő, elmondta, hogy a rajzok nem viccelődnek az áldozatokon. 

Ugyanakkor a lapot már a 2014-ben eltűnt malajziai utasszállítóról megjelentetett ]]>rajzai miatt]]> is érte kritika. A képen egy elkékült mellet vitt a partra egy kéz. A képaláírás szerint „Van remény, meglett a pilóta és egy légikisasszony darabja.” (Index)

Gerard Biard, ti nem demokratikus, világi, ateista lap vagytok, hanem mocskos gazemberek. Nagyon remélem, a Jóisten hamarosan rátok méri jogos büntetéseteket. Bármi lesz az, meg fogjátok érdemelni.

(p.s.: „(…)a rajzok nem viccelődnek az áldozatokon”. Aha… Akkor mi a kurva anyádat csinálnak, te geci?)

Bayer Zsolt

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozi világ (440) Történelem (14) Emberi kapcsolatok (36) Jobbegyenes (2167) Politika (1578) Vetítő (30) Nagyvilág (1463) Titkok és talányok (12) Szépségápolás (15) Tv fotel (65) Tereb (138) Egészség (50) Gazdaság (663) Flag gondolja (33) Kultúra (6) Mondom a magamét (5741) Heti lámpás (255) Autómánia (61) Gasztronómia (539) Alámerült atlantiszom (142) Mozaik (83) Sport (729) Belföld (6) Rejtőzködő magyarország (168) Életmód (1) Irodalmi kávéház (509)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>