Ma 2021 június 21. Alajos, Leila napja van. Holnap Paulina napja lesz.
cb43032b314950cc037fc60eaf037f4d.jpg

Bayer Zsolt: Degenerált populizmus Kanadában, tényleg vége a liberalizmusnak

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Egy kanadai (büszkén) összeszedett néhány szokatlan dolgot a helyi kormánnyal kapcsolatban:

a miniszterelnök egy sci-fi mániás geek

az egészségügyi miniszter egy igazi orvos

a családokért, gyerekekért és társadalmi fejlesztésért felelős miniszter egy szegénységet kutató közgazdász

a tudományokért felelős miniszter egy Nobel-díjas kutatónő

a nőügyekért felelős miniszter egy nő

a veteránügyi miniszter kerekesszékben ül, mert katonaként súlyosan megsebesült egy lövöldözésben

a munkaügyi miniszter egy geológus

a demokratikus intézményekért felelős miniszter egy muszlim menekült

a sportért és a fogyatékos emberekét felelős miniszter egy paralimpia bajnok

a védelmi miniszter egy háborús hős és rendőr

a közlekedési miniszter egy asztronauta

két miniszter kanadai bennszülött (azaz inuit vagy kwakwaka'wakw)

három miniszter nem Kanadában született, hanem bevándorló vagy menekült

a kormányban van két szikh miniszter

legalább egy miniszter muszlim

legalább két miniszter ateista

az egyik minisztert éppen rákkal kezelik

az egyik miniszter vak

van egy nyíltan meleg miniszter

van egy nyíltan vörös hajú miniszter is

Ennyit erről. A kormányzás helyét átvette Hajdú Péter-mintájú identitásszakszervezeti populizmus. Kit érdekel, lesz-e kormányzás, amikor 1) minden létező és eddig nem létezett kisebbség tárcához juthat, és 2) a politika végre felváltható a technokráciával? Remélem, a minisztériumi büfék is ingyenesek, és mindenki nagyon high up lesz, amikor mind a harmincan találkoznak: a szikhek a muszlimok kebelére borulnak, és együtt tolják be a kerekesszékest a kormányülésre, ahol a meleg még nyíltabbá válik, az ateisták felolvasnak Dawkins-ból, a rákos beszámol a legújabb leleteiről, majd mindenki meghallgatja a geek előterjesztését a bálnák védelmében -- remélhetőleg saját anyanyelvi tolmácsok útján.

Az meg éppen nem érdekel senkit, hogy Észak-Amerika mindkét liberális demokráciájában egymás között adják/veszik a a (miniszter)elnöki pozíciókat a politikusdinasztiák. Mi is volt a liberalizmus lényege, emlékszik még valaki? Nem az, hogy szabadság van, és a kormány még csak hozzá sem szagolhat az identitásunkhoz, mert semmi köze hozzá se pro, se kontra? Erre itt kínos precizitással kormányzati rangra emelkedik minden, ami NEM semleges, sőt még csak nem is POLITIKAI -- inkább afféle identitásgenetikai labor, kb. tenyészet. Amelyben egyes családoknak az elnöki szerep jut. De hát ez is csak egy kisebbség, mint a vakok és a Nobel-díjasok, nem? A lényeg azonban mégis ez: mindez a liberálisok teljes beleegyezésével és eksztatikus örömére zajlik. Hm.” (Béndek Péter, 1000 leütés) 

Béndek Péter fenti írása egyszerűen tökéletes. Nincs mit hozzá tenni. Legfeljebb annyit, hogy az új kanadai miniszterelnököt és kormányát a ]]>444.hu]]> tartja csodálatosnak és követendő példának. Istenem, mennyire jellemző…

És tudják mivel győzött a választásokon Justin Trudeau?

A nikábbal, bizony.

A nikábbal takarják el a nők az arcukat a muszlim világban. És ez a szarjankó megígérte nekik, hogy az érvényes kanadai törvények ellenére ő majd megengedi nekik, hogy az állampolgársági eskü letételekor is viselhetik nikábjukat.

Nos, ezt a nyálas faszt ünnepli a liberalizmus pápájaként most az európai liberális pártok szövetsége, meg persze a ]]>444.hu]]>.

Brávó gyerekek!

Bayer Zsolt

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Jobbegyenes (2051) Alámerült atlantiszom (142) Emberi kapcsolatok (36) Tereb (138) Heti lámpás (255) Rejtőzködő magyarország (168) Flag gondolja (33) Sport (729) Mozaik (83) Politika (1578) Irodalmi kávéház (504) Mozi világ (440) Életmód (1) Belföld (6) Történelem (14) Titkok és talányok (12) Mondom a magamét (5379) Kultúra (6) Gazdaság (657) Tv fotel (65) Autómánia (61) Nagyvilág (1456) Gasztronómia (539) Szépségápolás (15) Egészség (50) Vetítő (30)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>