Ma 2023 június 04. Bulcsú napja van. Holnap Fatime napja lesz.
Ázsia tiltott magyar régészete

Ázsia tiltott magyar régészete

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
A hun-magyarok lényegében az egész bolygón otthagyták a kezük és a kultúrájuk nyomait.

„Mindaz, amit számunkra az emberi történelemről tanítottak és tanítanak – alapvetően hamis. Lényegében minden, amit az ember kialakulásáról oktatnak számunkra – többnyire valótlan.

A munkámban bemutatott régészeti leletek és helyszínek kétségbevonhatatlan bizonyítékul szolgálnak e tekintetben. Ám lehetetlenség lenne egy kötetben összefoglalni az összes látványos, rejtélyes és elgondolkodtató emléket a múltból, a múltról.

Az ázsiai hun-magyar vonatkozásokra igyekeztem összpontosítani, annak a birodalomnak az ősiségét, technikai tudását, kapcsolatrendszerét megvilágítani, amely a jégkorszak évtízezrein, és még utána is jó pár ezer éven át, tulajdonképpen az egész Föld bolygót uralta. A történelemkönyveinkben a Hun Birodalomról szinte szó sem esik, vagy ha igen, akkor messze lekezelően, és még csak nem is egységes képet adva, széttördelve azt helyileg és időben.A hun-magyarok lényegében az egész bolygón otthagyták a kezük és a kultúrájuk nyomait, az írásukat, a népdalaikat, az ételeiket, a világlátásukat, mindent. Letagadhatatlanul.

A jégkorszak végetérésével aztán valami megváltozott, másfajta népek jelentek meg, fegyvereket kezdtek gyártani, és mellette hihetetlen mértékű szaporodásnak indultak. Agresszivitásuk, pusztítási és rombolási hajlamuk oda vezetett, hogy ez a több tízezer éven át fennállt hatalmas birodalom megremegett és összeomlott, csupán pár ezer év alatt. Az akkortájt a rombolást és pusztítást elkezdő emberfajok ma is pontosan ugyanazt csinálják. Földdel teszik egyenlővé, hacsak tehetik – ami még megmaradt – a hun-magyar emlékekből. A nekik nem tetsző lelőhelyeket porig bombázzák, a fennmaradt tárgyakat szétlopkodják, a nyelvünket pedig szellemi ragályukkal mételyezik...

Rokon népeink, véreink, szerte a világon mégis fennmaradtak. Elszigetelt csoportokban. Arra várnak, mikor jön már el egy újabb Nimród, Atilla, vagy Árpád, aki képes és akarja is őket egyesíteni, hogy tudásuk, kultúrájuk, hagyományaik ismét a régi fényben csilloghasson.

A pusztítás, a rombolás és a hamisítás az utóbbi évtizedekben jelentősen felgyorsult. Ennek oka van. Mert akik ezt teszik félelmükben, pontosan tudják, hogy:


A Nagykirály Vissza Fog Térni!”
*

]]>]]>

]]>]]>
Ajánljuk mellé:

]]>Szemben a társadalommal]]>
]]>Szembeszállni a hódítással]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Belföld (9) Gasztronómia (539) Kultúra (6) Irodalmi kávéház (521) Mondom a magamét (6848) Történelem (15) Flag gondolja (33) Rejtőzködő magyarország (168) Tereb (142) Titkok és talányok (12) Gazdaság (681) Sport (729) Nagyvilág (1306) Szépségápolás (15) Életmód (1) Tv fotel (65) Heti lámpás (264) Vetítő (30) Mozaik (83) Autómánia (61) Politika (1581) Jobbegyenes (2623) Emberi kapcsolatok (36) Egészség (50) Mozi világ (440) Alámerült atlantiszom (142)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>