Ma 2023 október 01. Malvin napja van. Holnap Petra napja lesz.
Új csodafegyvert talált az ellenzék

Új csodafegyvert talált az ellenzék

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Alföldi kötésig beleállt Karácsony kampányába.

Ahogy közeledik a választás napja, október 13-a, egyre nagyobb a kapkodás az ellenzéki oldalon. Karácsony ugyan mindent megtett a kampány során, hogy rátermettségét bizonyítsa a budapestiek előtt, de minden megszólalásával, nyilvános szereplésével az alkalmatlanságát sikerült csupán kidomborítania.

A napokban kikerült hangfelvétel és az azt követő egymásnak ellentmondó magyarázkodások, úgy tűnik arra késztették az ellenzéki spindoktorokat, hogy valamilyen módon segítségére siessenek az egyre mélyebbre süllyedő, hibát hibára halmozó közös főpolgármester-jelöltjüknek.

Nagyon úgy tűnik megtalálták a csodafegyvert.

A szocialistákhoz köthető]]> portál arról számolt be,]]> hogy telefonos kampányba kezdett az ellenzék, amelyben nem más, mint maga Alföldi Róbert tájékoztatja a polgárokat arról, hogy ő személy szerint Karácsony Gergelyben látja a jövő városvezetőjét, hiszen szerinte a Budapesnek olyan főpolgármester kell, aki higgadt, hozzáértő illetve elkötelezett.

Nos körül-belül ezek lennének azok a jelzők, amelyek Karácsonyra semmiképpen sem illenek, hiszen még a saját kerületében is eltévedt, Csepelt észak-pesten kereste és a zuglói polgármestersége sem sikerült túl fényesre, hiszen a hírek szerint eladósodás szélén áll a kerület.

Alföldi szerepeltetése viszont teli találat.

Hiszen, ha van valaki, aki nyílt politikai megnyilatkozásaival magára haragított a polgári oldal szavazóit, az pont ő.

Tehát a színész-rendező bevetésével a kormánypártok számára, a mozgósítás terén nagy segítség érkezett a kampány finisében.

Bravó csak így tovább!

Csépányi Balázs

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Életmód (1) Titkok és talányok (12) Vetítő (30) Belföld (10) Flag gondolja (34) Történelem (16) Szépségápolás (15) Nézőpont (1) Kultúra (6) Nagyvilág (1309) Jobbegyenes (2684) Tv fotel (65) Mondom a magamét (7105) Heti lámpás (276) Rejtőzködő magyarország (168) Mozi világ (440) Mozaik (83) Gazdaság (689) Emberi kapcsolatok (36) Irodalmi kávéház (529) Autómánia (61) Politika (1581) Sport (729) Alámerült atlantiszom (142) Tereb (145) Egészség (50) Gasztronómia (539)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>