Ma 2023 december 06. Miklós napja van. Holnap Ambrus napja lesz.
A Dobrev-Gyurcsány tandem a magyar emberek pénzét venné el

A Dobrev-Gyurcsány tandem a magyar emberek pénzét venné el

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Ez több mint egy szimpla politikai manőver.

Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció EP-képviselője sajtótájékoztatót tartott, a téma természetesen az örök ballib mantra volt, újra felmelegítve: Orbán-kormány és az a fránya korrupció.

Ugyan önkormányzati választás előtt állunk, de az ellenzék, egy közkedvelt szlenggel élve, nem igazán tudja, hogy milyen rendezvényen van. Rendre az Orbán-kormány megbuktatását vizionálja, holott ez a választás nagyon nem erről szól. De ezt majd a választók be fogják árazni október 13-án.

A DK sajtótájékoztató leglényegesebb pontja azonban az volt, amikor arra a kérdésre, hogy Dobrev Klára fenntartja-e azt az álláspontját, hogy Brüsszel ne térítse meg a határvédelmi költségeket Magyarországnak, a Gyurcsány-párt szóvivője úgy reagált: felháborító, hogy Orbán Viktor „a legfontosabb politikai termékét, a határkerítést is lopásra használja fel. (…) Nem fogjuk ezt hagyni”.

Tehát Gyurcsány Ferenc és kedves felesége továbbra is meg akarja akadályozni, hogy Brüsszel pénzt adjon hazánknak a határkerítésre.

Ezzel a lépéssel a Dobrev-Gyurcsány páros gyakorlatilag a magyar emberek pénzét venné el.

Ez még a tőlük megszokott, szánalmas politikai manőverezésnél is több.

Csépányi Balázs

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Flag gondolja (34) Kultúra (6) Életmód (1) Vetítő (30) Heti lámpás (281) Titkok és talányok (12) Rejtőzködő magyarország (168) Alámerült atlantiszom (142) Történelem (16) Jobbegyenes (2724) Sport (729) Gazdaság (694) Gasztronómia (539) Politika (1581) Mozaik (83) Szépségápolás (15) Belföld (10) Emberi kapcsolatok (36) Egészség (50) Nagyvilág (1309) Tereb (146) Mozi világ (440) Nézőpont (1) Irodalmi kávéház (531) Autómánia (61) Tv fotel (65) Mondom a magamét (7252)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>