Ma 2024 április 16. Csongor napja van. Holnap Rudolf napja lesz.
Ebből balhé lesz, Krausz Gábor keményen kiállt Orbán politikája mellett

Ebből balhé lesz, Krausz Gábor keményen kiállt Orbán politikája mellett

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Borítékolható, hogy a sztárséf szavai kiverik majd a biztosítékét a fölöttébb pc, haladó gondolkodású liberálisoknál.

 

Krausz Gábor sztárséf adott egy]]> tartalmas interjút]]> a Mandinernek, amelyben sok mindenről beszélt, a Tóth Gabival történt ]]>szakításáról]]>, a karrierjéről és természetesen közéleti témákat is érintettek. Krausz a kormány családtámogatási politikájáról is véleményt mondott. Nem titkolta, pozitívnak ítéli:

„[…] Úgy gondolom, nem lehet vitatni azt a tényt, hogy az előző tizenhárom évben rengeteg segítséget kaptak a magyar családok, ezt a mindennapjainkban is tapasztalom, és a környezetünkben is érzékelem. Sokan döntenek a családalapítás mellett, és azt látom, akik korábban csak egy gyermeket terveztek, most másodikat, sőt harmadikat is vállalnak a támogatásoknak köszönhetően. Ezek az intézkedések mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ki­számíthatóbban, biztonságosabban tudjanak tervezni a családok. Ez a politikai hozzáállás szerintem dicséretes, és a szándék is látszik mögötte, vagyis hogy minél többen legyünk mi, magyarok, amivel messzemenőkig egyet tudok érteni.”

 

Sőt még a gyermekvédelmi törvényt is értékelte, ezen a ponton is kiállt a kormány politikája mellet:

„[…] Nehéz eldönteni, hol van a határ, de a kormány meghúzta ezt a vonalat, és ha egyszer törvénybe iktatták a szabályokat, mindenkinek be kell tartania. Szülőként szeretném majd én eldönteni, hogy mikor és milyen formában történjen a gyermekem szexuális felvilágosítása.”

Korábban Tóth Gabi is ]]>kapott hideget, meleget]]> azért, mert vállalta a véleményét. Ezek után szinte borítékolható, hogy Krausz Gábor szavai is kiverik majd a biztosítékét a fölöttébb pc, haladó gondolkodású liberálisoknál.

Borítókép: Krausz Gábor (Forrás: YouTube)

Csépányi Balázs - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Titkok és talányok (12) Tereb (146) Nézőpont (1) Mozi világ (440) Politika (1582) Kultúra (7) Heti lámpás (312) Szépségápolás (15) Emberi kapcsolatok (36) Vetítő (30) Belföld (10) Életmód (1) Mondom a magamét (7536) Gazdaság (704) Irodalmi kávéház (537) Jobbegyenes (2786) Nagyvilág (1310) Rejtőzködő magyarország (168) Mozaik (83) Alámerült atlantiszom (142) Gasztronómia (539) Flag gondolja (36) Tv fotel (65) Sport (729) Történelem (18) Egészség (50) Autómánia (61)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>