Ma 2024 április 18. Andrea, Ilma napja van. Holnap Emma napja lesz.
Tüttő Kata extrém videójával letarolta a YouTube-ot

Tüttő Kata extrém videójával letarolta a YouTube-ot

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Nem volt neki elég a rúdtánc.

Tüttő Kata, a városüzemeltetésért felelős főpolgármester-helyettes önálló akcióba kezdett. YouTube-csatornáján mutatja be egy szokatlan, extrém videóban, hogy milyen Google-keresések történtek a nevére.

Meglepő ]]>eredményekről számolt be]]> a csatornáján, ugyanis a leggyakrabb keresések vele kapcsolatban az alábbiak voltak:  

- polgármester-helyettes 

- férje 

- haja 

- rúdtánc 

- fiatalon

A szocik régi-új favoritja többször kiverte már a biztosítékot az embereknél, először akkor, amikor a válság kellős közepén, 2021-ben a saját közösségi oldalán dicsekedett el azzal, hogy a ]]>milliomosok kedvenc, méregdrága hobbiját]]>, az úgynevezett tengervízi lovaglást választotta nyaraláskor. Majd azzal hívta fel magára a figyelmet, szintén közfelháborodást keltve, hogy spórolásra, egészen pontosan kevesebb autózásra kérte a budapestieket, ]]>miközben ő maga is]]> rendszeresen így közlekedik. De volt, hogy ]]>rúdtáncmutatvánnyal]]> szándékozott elkápráztatni a szavazókat, ez a kétes teljesítménye be is került a legnépszerűbb rá irányuló keresésekbe is.

Nem tudom ki, hogy van vele, de nem tűnik túl biztatónak és előremutatónak, ha egy magát valamire tartó politikusról mindössze ezek a témák keltik fel az emberek érdeklődéseit, hogy miként rúdtáncol, milyen a haja és hogy milyen volt fiatalon. Az pedig még véletlenül sem merül fel, hogy milyen munkát végzett.  Mindenesetre az valószínű, hogy rendesen költöttek a promójára, mert lépten-nyomon beleütközik az ember ebbe a Tüttő-reklámba, ha hosszabb videót vagy podcastet néz.

Úgy látszik, erre van pénz.

Borítókép: Tüttő Kata (Fotó: Képernyőkép/YouTube)

]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Flag gondolja (36) Gazdaság (705) Mozi világ (440) Tereb (146) Autómánia (61) Titkok és talányok (12) Mozaik (83) Tv fotel (65) Életmód (1) Jobbegyenes (2788) Belföld (10) Nézőpont (1) Heti lámpás (312) Kultúra (7) Történelem (18) Gasztronómia (539) Mondom a magamét (7546) Szépségápolás (15) Vetítő (30) Egészség (50) Politika (1582) Alámerült atlantiszom (142) Sport (729) Emberi kapcsolatok (36) Irodalmi kávéház (537) Rejtőzködő magyarország (168) Nagyvilág (1310)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>