Ma 2024 április 18. Andrea, Ilma napja van. Holnap Emma napja lesz.
Kálmán Olga gigantikus öngólja Gyurcsányék vesztét okozhatja

Kálmán Olga gigantikus öngólja Gyurcsányék vesztét okozhatja

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Főhet a feje az őszödi böszmének.

A független, objektív újságíróból előbb DK-képviselővé, majd árnyékkormány-szóvivővé avanzsált Kálmán Olgát szombaton, Gyurcsány évértékelője előtt ]]>kapta mikrofonvégre]]> az Index. Természetesen a jobboldalon nagy felháborodást keltett, másodfokon is bűnösnek talált Varju László ügyében ]]>faggatták]]> a botcsinálta politikust. Kálmán védte az elvtársát:

 

„Miről beszélünk? Öt-hat biztonsági őr leteper egy embert, egy országgyűlési képviselőt, aki egyébként a munkáját végzi és joga van ott lenni. Majd a földön fekvő elkövető súlyos bűncselekményeket követ el a földön? A hátán ülnek, lefogják a vállát, a lábát. Ez szerintem mindent elmond az ügyről.”

 

A bökkenő az az, hogy az ítélet]]> indokolásában]]> a tanácsvezető bíró kifejtette: a képviselőnek nem volt joga bemenni a közszolgálati televízió stúdiójába és a fellépését a televízió székházában provokatívnak és támadónak nevezte. Varju akkori magánszámáról pedig szerencsére számos videófelvétel készült, ahol fehéren-feketén látszik, hogy mi történt.

Tehát Kálmán Olga szavai károsak a DK számára, hiszen nem a valóságot tükrözik, ilyen módon pedig könnyen lehet, hogy Gyurcsányék vesztét okozhatják. Mert a jogi felelősségen túl Varjunak és ezáltal Gyurcsány díszes kompániájának a politikai következményeket is vállalnia kell.

Csépányi Balázs - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

 

 

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tereb (146) Mozi világ (440) Nézőpont (1) Alámerült atlantiszom (142) Titkok és talányok (12) Vetítő (30) Tv fotel (65) Mozaik (83) Nagyvilág (1310) Autómánia (61) Emberi kapcsolatok (36) Gasztronómia (539) Rejtőzködő magyarország (168) Egészség (50) Belföld (10) Mondom a magamét (7546) Életmód (1) Flag gondolja (36) Történelem (18) Sport (729) Politika (1582) Irodalmi kávéház (537) Kultúra (7) Szépségápolás (15) Heti lámpás (312) Jobbegyenes (2788) Gazdaság (705)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>