Ma 2024 június 22. Paulina napja van. Holnap Zoltán napja lesz.
Megbukott Dobrevék őrült ötlete

Megbukott Dobrevék őrült ötlete

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Kijózanító pofon a DK-nak.

Két nézet feszül egymásnak az európai politikában.

Egyfelől vannak az Európai Egyesült Államokat álmodó föderalisták, a Soros-féle nyílt társadalom hívei, akik a migráció, a kevert nemzetek pártján állnak.

Másfelől pedig vannak a nemzetállamok hívei, akik a nemzeti értékeket igyekeznek megőrizni, rémálomnak tartják az európai föderáció koncepcióját és a migráció megállítását támogatják.

A Gyurcsány-párt hajszálpontosan meghatározta a helyét ebben a konstellációban.

Hiszen Dobrevék legfőbb politikai üzeneteként és választási ígéreteként jelent meg az utóbbi években az Európai Egyesült Államok terve.

A koronavírus-járvány viszont egy pillanat alatt megmutatta, hogy az európai országok melyik utat választják. A tagállamok sorra zárják le a határaikat, és nemzeti hatáskörben próbálják megállítani a vírus terjedését.

Navracsics Tibor volt EU biztos egy Twitter posztban mutatott rá arra, hogy nemzeti megoldásokat alkalmaznak az országok európai helyett:

„A #coronavírus nemzeti megoldásokat hozott, nem pedig európaiakat. Az elmúlt évtizedeket is tekintve az EU sosem szólt ennyire a nemzeti kormányokról, mint napjainkban.”

Szóval a Soros-féle nyílt társadalom hívei, így Dobrevék is hatalmas, kijózanító pofont kaptak.

Sajnos egy világjárvány kellett hozzá.

Csépányi Balázs - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Vetítő (30) Irodalmi kávéház (537) Heti lámpás (319) Életmód (1) Titkok és talányok (12) Mozi világ (440) Tereb (146) Flag gondolja (36) Mozaik (83) Politika (1582) Gasztronómia (539) Autómánia (61) Gazdaság (711) Rejtőzködő magyarország (168) Sport (729) Belföld (11) Alámerült atlantiszom (142) Nagyvilág (1310) Kultúra (9) Egészség (50) Történelem (18) Mondom a magamét (7664) Jobbegyenes (2817) Szépségápolás (15) Nézőpont (1) Tv fotel (65) Emberi kapcsolatok (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>