Ma 2023 december 02. Melinda, Vivien napja van. Holnap Ferenc napja lesz.
Tordai Bence eszement ötlete

Tordai Bence eszement ötlete

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Indul a Szoci Tourist.

Már az MSZP-Párbeszéd is elkezdte a kampányát. Az internetes szleng világában nemes egyszerűséggel csak betli-duónak nevezett formáció szemlátomást a májusi EP-választásnak úgy szeretne nekifutni, hogy ők is mondjanak valami baromi nagyot, hogy überelni tudják a DK blöffjét az Európai Egyesült Államok víziójáról.

Csatába is küldtek két sokat próbált harcost. A szocik részéről a már ]]>számtalan alkalommal]]> szénné égett]]> Bárány Balázs]]>, a Párbeszéd részéről pedig a kormánypárti politikusok körül piaci légy pimaszságával köröző ]]>Tordai Bence]]> vett részt a két párt közös performanszában.

Az új ötlet nem más, mint, hogy Magyarország mielőbb csatlakozzon az eurozónához ezzel is bizonyítva – ]]>Tordai szavaival élve]]> – „a mag-Európához akar-e tartozni az ország vagy a periféria része lesz.”

Bejelentették, hogy a „magasztos cél” érdekében pályázatot írnak ki a magyar euró megtervezésére. A fődíj pedig nem más, kapaszkodjanak meg: egy őszi kétnapos brüsszeli utazás.

Kiváló ötlet!

Legalább a pártszövetség május után Brüsszelről lemaradó képviselői nem maradnak munka nélkül, idegenvezetőként remek állásuk lesz a frissen gründolt Szoci Touristban.

Csépányi Balázs - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Politika (1581) Titkok és talányok (12) Gazdaság (693) Szépségápolás (15) Tv fotel (65) Mondom a magamét (7244) Mozaik (83) Történelem (16) Tereb (146) Emberi kapcsolatok (36) Nézőpont (1) Autómánia (61) Belföld (10) Egészség (50) Irodalmi kávéház (531) Kultúra (6) Sport (729) Gasztronómia (539) Flag gondolja (34) Jobbegyenes (2722) Rejtőzködő magyarország (168) Mozi világ (440) Nagyvilág (1309) Életmód (1) Alámerült atlantiszom (142) Heti lámpás (281) Vetítő (30)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>