Ma 2024 június 18. Arnold, Levente napja van. Holnap Gyárfás napja lesz.
Orbán Viktornak nem kell aggódnia

Orbán Viktornak nem kell aggódnia

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
A tények makacs dolgok.

Eljött ez a pillanat is – gondolta merengve Felhévizy Félix hírlapíró, miközben az év utolsó jegyzetére készült.
Tette-vette az üres papírlapot, de sehogy sem akart az a fránya lap betűkkel megtelni. Annyi minden történt ebben az évben, mégis nagyon nehéz írni róla. A koronavírus rányomta sötét bélyegét a 2020-as esztendőre. De a hírlapíró úgy érezte, ezúttal mégsem egy visszatekintő jegyzetet vet papírra, hanem egy pozitív előremutató írást tervezett. Hiszen végre elérhető a vakcina a vírus ellen, van tehát minek örülni. Végre magunk mögött hagyhatjuk ezt a szörnyű kórt és idővel visszatérhet életünk a megszokott, normális kerékvágásba.

Közben persze a politikai élet is dübörgött. Az év végére az is eldőlt, hogy immár végérvényesen összenőtt, ami összetartozik: az ellenzéki pártok Gyurcsány vezetésével közösen indulnak a 2022-es országgyűlési választáson. De a választók idén tűpontos látleletet kaphattak az előttük álló két alternatíva tekintetében.

Az ellenzék végérvényesen bebizonyította, hogy nekik nem számítanak a magyar emberek, hiszen ahelyett, hogy segítették volna a kormányt a vírus elleni heroikus küzdelemben, kamuvideókkal, álhírekkel támadtak és ahol tudták, hátráltatták a védekezést. A kormánypártok viszont immár sokadszorra bebizonyították, hogy nincs alternatívájuk. Példásan kezelték ezt az embert próbáló helyzetet, mind az egészségügy, mind az oktatás, mind a gazdasági intézkedések tekintetében.

– Orbán Viktornak nincs miért aggódnia, hiszen napról napra bizonyítja, hogy neki és kormányának valóban a magyar emberek és Magyarország az első – vonta le a végső következtetést Felhévizy, majd gondosan elhelyezett a hűtőjében – már a közelgő szilveszter jegyében – egy palack száraz pezsgőt.

Felhévizy Félix - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Alámerült atlantiszom (142) Belföld (11) Autómánia (61) Tv fotel (65) Szépségápolás (15) Életmód (1) Történelem (18) Gasztronómia (539) Nézőpont (1) Sport (729) Mondom a magamét (7657) Emberi kapcsolatok (36) Titkok és talányok (12) Tereb (146) Gazdaság (711) Heti lámpás (319) Nagyvilág (1310) Politika (1582) Flag gondolja (36) Mozi világ (440) Egészség (50) Kultúra (9) Vetítő (30) Irodalmi kávéház (537) Jobbegyenes (2815) Rejtőzködő magyarország (168) Mozaik (83)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>