Ma 2024 április 19. Emma napja van. Holnap Tivadar napja lesz.
f2dff87dd8edac8c67007de8b431cd8e.jpg

Lájkvadászat

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Rájöttem, hogy kamu az egész munkásosztály duma. Kamu az egész balos szakszervezeti hablaty. Pusztán szimpátiaszerző hadművelet, ma divatos kifejezéssel „lájkvadászat”.

Hiszen az a gondolat, hogy a gazdagoktól elveszünk és a szegényeknek adunk az a történelem során minden időpillanatban szimpatikus elképzelésnek bizonyult a nép, az emberek szemében. A gazdagok meg le vannak szarva! Csak az a bökkenő ebben az idilli balos maszlagban, hogy a pénzek fölött mindig a gazdag és befolyásos emberek rendelkeznek. Így soha a büdös életben nem fog senki a munkásosztály, a kétkezi munkások oldalára állni.

Ab ovo egy nagy-nagy kamu lufi az egész baloldalinak becézett, gúnyolt politika. A történet másik buktatója és egyben már röhejes velejárója, hogy a baloldali politikusok el akarják hitetni a néppel, hogy majd a gazdag befolyásos embereik (lásd. Gyurcsány, Veres, Bajnai stb.) miután megtépkedték méregdrága ruháikat, összetörték a Dom Pérignon pezsgőtől gyöngyöző oldalú kristálypoharaikat és sutba vágták a limuzinjaikat, hatalmas szociális érzékenységről tanúságot téve a munkásosztály érdekeit fogják képviselni.

De ez nem meglepő, hiszen már Lenin is megerőszakolta az általa egyedülinek és csalhatatlannak tartott materialista gondolatot, hiszen egyik örökbecsű munkájában azt írta önmeghatározásként, hogy

 „{…} mi kommunisták különleges anyagból gyúrt emberek vagyunk {…}”

Ez igaz is, hiszen mind a mai napig szavazatokat szerez a kommunista gyökerű baloldal szerte a világon a munkásosztály érdekében és nevében soha meg nem tett lépéseinek délibábjával.

Ez az igazi átverés, kedves barátaim!

Csépányi Balázs

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Titkok és talányok (12) Egészség (50) Flag gondolja (36) Mozaik (83) Emberi kapcsolatok (36) Irodalmi kávéház (537) Autómánia (61) Gasztronómia (539) Mozi világ (440) Jobbegyenes (2788) Kultúra (7) Nagyvilág (1310) Heti lámpás (312) Mondom a magamét (7546) Belföld (10) Tv fotel (65) Gazdaság (705) Rejtőzködő magyarország (168) Történelem (18) Szépségápolás (15) Alámerült atlantiszom (142) Sport (729) Politika (1582) Tereb (146) Nézőpont (1) Vetítő (30) Életmód (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>