Ma 2024 június 15. Jolán, Vid napja van. Holnap Jusztin napja lesz.
Tóth Gabi akkora sallert osztott ki az Orbán-gyűlölőknek, hogy öröm volt nézni

Tóth Gabi akkora sallert osztott ki az Orbán-gyűlölőknek, hogy öröm volt nézni

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Zseniálisan reagált az őt ért támadásra.

 

]]>Felhévizy Félix]]> úgy döntött, hogy végre lefesti az erkélykorlátját. Mindent meg is vett annak rendje s módja szerint, hogy végre pótolja ezt a tavalyról áthúzódó műveletet. Kiváló festéket és nagyszerű ecsetet sikerült szereznie. Neki is kezdett a festésnek, annak ellenére, hogy egyetlen porcikája sem kívánta ezt a műveletet. De mivel nem volt annyira eszes és furfangos, mint Tom Sawyer Mark Twain zseniális regényében, így nem volt mit tenni, neki kellett elvégezni ezt az embert próbáló feladatot. 

Miközben pingálta az erkélyt, a rádióban Tóth Gabi egyik slágere szólt. Félixnek azon nyomban eszébe jutott a hét egyik legfelháborítóbb sztorija. Mint ismert, szombaton, immár hetedik alkalommal adták át a ]]>Petőfi Zenei Díjakat]]>. Idén kilenc kategóriában ismerték el a hazai könnyűzenei élet kiemelkedő előadóművészeit. 

 

Az év női előadója Tóth Gabi lett, az év zenekara elismerést pedig az Ismerős Arcok kapta meg. Több se kellett a módfelett elfogadó, korrekt és haladó gondolkodású baloldali liberálisoknak! Azonnal nekitámadtak a díjazottaknak, megkérdőjelezve, hogy a teljesítményükért kapták meg az elismerést. ]]>Fluor Tomi]]>, a Wellhello formáció rappere a ]]>Twitteren]]> őrjöngött az eredmény láttán:

„Megveregetik egymás vállát az elvtársak, a popzene meg közben elszalad, és bizonyít úgy igaziból is, mert az sajni demokratikus és liberális.” 

A liberális rapper mellett természetesen a baloldali média egyik zászlóshajója, a mindig korrekt és tárgyilagos Telex is ]]>kiborult ]]>a díjazottak névsorát látva. A következőket írta egyik polkorrekt publicistájuk:

„Hol vigyorogva, hol szitkozódva követem évek óta a Petőfi Zenei Díj (PZD) sorsát, aminél jobban kevés rendezvény mutatta meg az elmúlt 15 évből, mennyire nincs vízió, szakmaiság vagy csak elképzelés arról, hogyan is lehetne díjazni a magyar popzenét. Most eljutottunk oda, hogy a NER által megszállt A38-on fizetett közönség előtt kiosztották a díjakat az udvartartásnak, hiszen 13 év kétharmad után minek figyelni a látszatra.”

De az énekesnő az elfogadó és módfelett pc médiumok mellett a kedves liberális kommentelőktől is megkapta a magáét. Azt már megszokhattuk, hogy azok a hírességek, művészek, médiacelebek azonnal nemkívánatos személyekké válnak, amint a jelenlegi kormánypártról jót mondanak, vagy csak olyan televíziós csatornán szerepelnek, ami történetesen nem a kormány ellen hergel minden este a hírműsoraiban. Hiszen jól tudjuk, hogy a művészet, a humor és úgy általában minden értékes tevékenység csak baloldali és liberális lehet.

A konzervatív, nemzeti értékek mellett elkötelezett, vallásos emberek a baloldal szemében mindig is csak bőgatyás, begyepesedett agyú, haladó gondolkodásra képtelen páriák lesznek. Tóth Gabi pedig többszörösen bűnös a baloldali liberálisok szemében, hiszen a TV2-nél dolgozik, ráadásul, vállalva vallásosságát és hitét, a tavalyi budapesti nemzetközi eucharisztikus kongresszus önkéntes hírnöke lett.  Azóta különösen sok támadást kap, szinte nem telik el úgy hét, hogy ne kerülne a ballibek célkeresztjébe. Az énekesnő többször kiállt már magáért, ezúttal azonban zseniálisan reagált az őt ért támadásra, jókora sallert kiosztva az őt rendszeresen támadó Orbán-gyűlölőknek. A TikTok-felületén egy kis videóban bemutatta a független-objektívoknak az eddig kapott díjait, bizonyítva ezzel, hogy számtalan, nem állami elismerést kapott pályafutása során. 

Instagram-sztorijában pedig a következő szöveget posztolta:

„Ezek a hullámok csak erősebbé tesznek, mert tudom, hogy a céljuk a lejáratás, hogy eltüntessenek, hiteltelenítsenek… Én énekelek tovább és zenélek! Isten ezt az utat szánta nekem, én pedig igyekszem méltósággal viselni ezeket az időszakokat!”

– Tóth Gabi könnyedén, lazán és elegánsan utasította rendre az őt vérgőzös gyűlölettel támadókat. Így is kell, mert a vádak ellen a hangja és tehetsége mellett csak a tényekkel tud védekezni – gondolta Felhévizy, és kénytelen-kelletlen folytatta az erkélyfestést.

Borítókép: Tóth Gabi énekesnő a Himnuszt énekli a Conservative Political Action Conference Hungary elnevezésű, kétnapos konzervatív politikai fórum első napján a Bálna Budapestben 2022. május 19-én. (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Felhévizy Féliy - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Flag gondolja (36) Rejtőzködő magyarország (168) Emberi kapcsolatok (36) Sport (729) Vetítő (30) Egészség (50) Autómánia (61) Nagyvilág (1310) Politika (1582) Gasztronómia (539) Tv fotel (65) Gazdaság (711) Életmód (1) Titkok és talányok (12) Mozi világ (440) Belföld (11) Mozaik (83) Heti lámpás (319) Szépségápolás (15) Kultúra (9) Irodalmi kávéház (537) Nézőpont (1) Jobbegyenes (2813) Tereb (146) Alámerült atlantiszom (142) Mondom a magamét (7652) Történelem (18)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>