Ma 2022 május 28. Emil, Csanád napja van. Holnap Magdolna napja lesz.
Ketyegő bomba: Ujhelyi páros lábbal szállt bele Gyurcsányba

Ketyegő bomba: Ujhelyi páros lábbal szállt bele Gyurcsányba

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Hazaárulók egymás közt...

Ujhelyi István a szocik EP képviselője, aki ellenzéki társaihoz hasonlóan (tisztelet a kivételnek) a hazája ellen fellépve, megszavazta a Magyarországot elítélő Sargentini-jelentést, a közösségi oldalán gyakorlatilag hazugsággal vádolta meg egykori mentorát, a DK elnökét, Gyurcsány Ferencet:
 
"Feri! Értem, hogy a DK-t próbálod pozicionálni, de kérlek ezt ne az én káromra elkövetett csúsztatással tedd! Az ATV ma esti műsorában a 7-es cikkelyes eljárás kapcsán szó szerint azt mondtad, hogy »szépen teljesített Ujhelyi Pista itt a végén ebben az ügyben, de egy évvel ezelőtt azt sem szavazta meg, hogy legyen Sargentini-jelentés.« Azt senki nem vonja kétségbe, hogy ne én lennék az egyik legharciasabb európai parlamenti képviselő, aki egyszerre védi a magyar érdekeket és az európai értékeket. Ezért különösen rosszul esik, ha ilyen súlyosat tévedsz. Tavaly, 2017. május 17.-én igennel szavaztam a jelentés elkészítésére, a folyamat megindítására és még közleményben is figyelmeztettem a várható következményekre."
 
Az önérzetes Ujhelyi ]]>posztjában ]]>nagyon szerényen, önmagát a legharcosabb európai képviselőnek aposztrofálta, aki egyszerre védi Magyarország és Európa érdekeit.
 
És ez nem vicc! Ujhelyi ezt komolyan is gondolja.
 
Azon viszont láthatóan megsértődött, hogy Gyurcsány ("Hazudtunk reggel, éjjel meg este!")  olyan dolgot állított róla ami nem igaz, hiszen ő bizony már a jelentés elkészítésére is igennel voksolt.

Van annak egy diszkrét bája, ha két baloldali hazaáruló egymás torkának esik, azon versenyezve, hogy melyikük is a nagyobb gazember.

Ujhelyi felkötheti a gatyáját, ugyanis Gyurcsánnyal gazemberségben nehéz versenyre kelni.

De azt leszögezhetjük, hogy Ujhelyinek sem ártana az a bizonyos politikai detokszikáló.

Hiszen hazaárulásban már most a böszme nyomdokaiba lépett.

Csépányi Balázs

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Irodalmi kávéház (513) Autómánia (61) Vetítő (30) Kultúra (6) Mozaik (83) Tereb (141) Emberi kapcsolatok (36) Történelem (15) Sport (729) Rejtőzködő magyarország (168) Gasztronómia (539) Politika (1581) Egészség (50) Gazdaság (664) Titkok és talányok (12) Jobbegyenes (2312) Nagyvilág (1465) Életmód (1) Mondom a magamét (6080) Mozi világ (440) Tv fotel (65) Heti lámpás (259) Belföld (6) Szépségápolás (15) Alámerült atlantiszom (142) Flag gondolja (33)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>