Ma 2024 június 17. Laura, Alida napja van. Holnap Arnold, Levente napja lesz.
Hol a pofátlanság határa?

Hol a pofátlanság határa?

Flag

Szöveg méret

4
Átlag: 4 (1 szavazat)
Figyelem, már e-mailben is támadnak.

Egy kedves olvasónk értesített minket felháborodva arról, hogy a hirlevel@olcsoajanlatok.com e-mail címről az alábbi levelet kapta.

Kérem olvassák el figyelmesen:

"Kivándorlás: Mi lesz így a sorsunk? A választási eredmények hatalmas port kavartak, hiszen voltak, akik elfogadták a végeredményt, és voltak olyanok is, akik már egyre kevésbé. Ami annál is inkább meglepő, hogy az elkövetkezendő 1-2 napban jelentősen megnőtt a repülőjegyek vásárlásának a száma, és ezzel együtt a kivándorlások száma is. Vajon tényleg az emigráció az egyetlen megoldás? A Fidesz 2/3-os többséggel nyerte meg végül a 2018-as választásokat, amit nem fogadott mindenki nagy örömmel. Voltak, akik azonnal követelték a szavazatok újra számolását, sokak az egész szavazást szerették volna megismételni, míg akadtak olyanok is, akik jegyet vásárolva összecsomagoltak és elhagyták az országot. Elgondolkodtató, hogy mi lesz így a magyarság és legfőképpen a fiatalság sorsa, akik sorra hagyják el az országot egy jobb élet és jövő reményében. Egyelőre nem tudni, hogy a kormány miként reagált a megnövekedett kivándorlások számára, vagy hogy szeretnének-e valamilyen megoldást találni erre a problémára. A fiatalok többsége Angliában és Bécsben próbálnak szerencsét; szerintük, ha a megélhetés és munkakeresés nem is könnyebb, de a környezet és a felvilágosultabb szemlélet sokat javíthat a helyzetükön, akárcsak a jövőjükön."

Elképesztő!

Egy "titokzatos csoport" tagjai, reklámüzenetnek álcázva, juttatják el hazug propaganda szövegeiket a gyanútlan emberekhez.

Van sejtésünk kik állhatnak a kivándorlásra buzdító levél mögött. Hiszen, ha megvizsgáljuk, hogy az ellenzék egyik fő csapásiránya a kormány miatt kivándorló fiatalok hazug képének felfestése volt, mindjárt tisztább lesz a képlet.

Hol a pofátlanság határa?

Csépányi Balázs

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozaik (83) Alámerült atlantiszom (142) Gazdaság (711) Életmód (1) Rejtőzködő magyarország (168) Autómánia (61) Emberi kapcsolatok (36) Mozi világ (440) Titkok és talányok (12) Történelem (18) Tereb (146) Szépségápolás (15) Egészség (50) Politika (1582) Jobbegyenes (2815) Tv fotel (65) Heti lámpás (319) Gasztronómia (539) Kultúra (9) Vetítő (30) Belföld (11) Flag gondolja (36) Nagyvilág (1310) Mondom a magamét (7654) Sport (729) Nézőpont (1) Irodalmi kávéház (537)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>