Ma 2024 február 23. Alfréd napja van. Holnap Mátyás napja lesz.
Donáth Annát a saját Facebook-oldalán semmisítették meg a dühös kommentelők

Donáth Annát a saját Facebook-oldalán semmisítették meg a dühös kommentelők

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Addig jár a korsó a kútra…

A Momentum elnöke is érzi, hogy közelednek a választások, ezért igyekszik megszólítani a szavazókat. De valahogy ez nem nagyon jön össze neki. Ezúttal harciasan állt ki a műhús mellett. A Facebook-oldalára meggondolatlanul a következőt posztolta: „A műhús egyszerre biztosíthat élelmiszer-biztonságot, fenntarthatóságot és adhat lökést az etikus állattartásnak. Amikor a magyar kormány azt fontolgatja, hogy betiltja a műhús gyártását és forgalmazását, azzal nagyjából a géprombolás útjára lép. Mi lesz a következő? A műanyag? Az elektromosság? Az AI? Nem lehet betiltani a fejlődést, a változást. Az új technológiát szabályoznia, az innovációt támogatnia kell az államnak, nem üldözni. Ennek így óriási ára lesz. Amit a magyarok fizetnek meg.”

Kiderült ugyanis, hogy ezzel az ultraliberális, életidegen posztjával kiverte a biztosítékot a Facebook közönségnél. A dühös kommentelők ]]>kemény bírálatokat fogalmaztak meg]]> a bejegyzése alatt. Néhány reakciót érdemes felidézni a szalonképesek közül:

„Titeket kéne már betiltani! Magyargyűlölők!”

„Tücsök, légy, kukac után most műhús a Momentum-szavazóknak szívesen ajánlott. Jó étvágyat hozzá nektek!”

„Felőlem legelheted a füvet és ehetsz jó sok műanyagot és rovart. De ha elém ilyen trágyát rak valaki, addig élt.”

„Kedves Anna! Itt az ideje újra Orwellt olvasni, mert ilyen szintű baromságot utoljára az 1984-ben írtak le.”

Donáth Anna arra a hírre reagált a posztjában, hogy Magyarország olasz mintára ]]>betilthatja a műhúst]]>. Nagy István agrárminiszter az ezzel kapcsolatos közleményében azt írta, hogy a szabályozás kérdése Magyarország uniós elnökségének napirendjén is szerepel, mivel széles körű párbeszédet szeretnének folytatni a témában. A miniszter szerint meg kell becsülni a normalitást és a gazdák munkáját, akik két lábbal a földön állnak. Az emberek egy része ugyanis eltávolodott a természettől,  álromantika alakul ki az élővilág kapcsán.

A vox populi, azaz a nép hangja, mint ahogy az a Donáth-poszt alatt is olvasható, ennél sokkal keményebb véleményt fogalmazott meg. Szerintük ez az egész műhúsdolog gyakorlatilag nettó hülyeség. 

Donáth Anna ]]>szerepléseit]]>, megszólalásait és a ]]>javaslatait]]> egyre inkább egy népszerű magyar közmondáshoz lehet hasonlítani, mely szerint: addig jár a korsó a kútra, amíg eltörik.

Borítókép: Donáth Anna (Fotó: Genevieve Engel) 

Csépányi Balázs - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nagyvilág (1309) Tereb (146) Alámerült atlantiszom (142) Autómánia (61) Egészség (50) Sport (729) Titkok és talányok (12) Tv fotel (65) Irodalmi kávéház (535) Mozi világ (440) Gasztronómia (539) Szépségápolás (15) Gazdaság (698) Nézőpont (1) Kultúra (6) Belföld (10) Politika (1582) Mozaik (83) Jobbegyenes (2761) Rejtőzködő magyarország (168) Életmód (1) Vetítő (30) Mondom a magamét (7420) Emberi kapcsolatok (36) Heti lámpás (305) Flag gondolja (36) Történelem (17)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>