Ma 2024 május 29. Magdolna napja van. Holnap Janka, Zsanett napja lesz.
Cseh Katka elárulta a Momentum féltve őrzött titkát

Cseh Katka elárulta a Momentum féltve őrzött titkát

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
A boszorkánykonyha fortyogó bugyrai.

A Soros Györgyhöz ezer szálon köthető CEU Democracy Institute online kvaterkát szervezett, amelyen olyan nagy nevek vettek részt, mint Didier Reynders uniós biztos és Cseh Katalin, a Momentum európai parlamenti képviselője. A pálya alapból lejtett természetesen, de ezt meg is fejelték azzal a szervezők, hogy a beszélgetés független, objektív moderátora, Laurent Pech professzor nemes egyszerűséggel az EU első totalitárius rendszereként aposztrofálta Magyarországot.
Na, ebben a légkörben zajlott a beszélgetés. Cseh Katka nagyon elemében volt, az alábbi mondatok hagyták el a száját – a teljesség igénye nélkül néhány gyöngyszem ]]>Rákay Philip posztja nyomán]]>:

„[…] Nem azt kérem az Európai Uniótól, hogy avatkozzon be a választásokba, vagy váltsák le a magyar kormányt, hiszen ez az ellenzék feladata. De azért érdeklődnék, mikor tesznek valós lépéseket a magyar jogsértések ellen, hiszen a Bizottságnak minden eszköze megvan ehhez. Miért nem használja ezeket hatékonyabban? Például a Magyarországnak járó uniós pénzek befagyasztásával. […] A CEU, vagy épp a menedékkérőkről szóló törvény ügyében elvárom az EU-tól, hogy valós lépéseket tegyen a magyar kormány ellen. […] Európai feketelistát kell létrehozni, és keményen vádat kell emelni azon üzletemberekkel szemben, akik politikai kapcsolataik révén gazdagodtak meg. […]”

Cseh Katka, bár nem állt szándékában, mégis elárulta saját magát és pártját is. Hiszen mondataiból kristálytisztán látszik a Momentum és vele együtt az egész ellenzéki összefogás politikai krédója.

A baloldali-liberális mantrára már fel sem kapjuk a fejünket, mert a jogállamiság kérdéskörének állandó unalmas és természetesen minden alapot nélkülöző sulykolása lepereg az emberekről. De Cseh Katka ezúttal bepillantást engedett az ellenzéki boszorkánykonyha eddig titokban tartott receptjébe. Ugyanis a momentumos hölgy kifejtette – ugyan alattomosan, celofánba csomagolva –, hogy az uniótól várnak segítséget az Orbán-kormány leváltásához.

A baloldal tehát szolgai módon követi a régi kommunista előképét, most is, mint korábban, a saját népe elleni harchoz külföldi segítségért ácsingózik elvbarátainál.

Ez hát a tanulság. Legyünk résen!

Csépányi Balázs -]]> www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gazdaság (711) Mozaik (83) Történelem (18) Alámerült atlantiszom (142) Tereb (146) Heti lámpás (318) Szépségápolás (15) Rejtőzködő magyarország (168) Nézőpont (1) Jobbegyenes (2807) Életmód (1) Autómánia (61) Flag gondolja (36) Mondom a magamét (7625) Titkok és talányok (12) Belföld (11) Irodalmi kávéház (537) Mozi világ (440) Emberi kapcsolatok (36) Gasztronómia (539) Kultúra (9) Tv fotel (65) Egészség (50) Sport (729) Nagyvilág (1310) Politika (1582) Vetítő (30)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>